QUOTE (florin83 @ Jan 15 2007, 02:43 PM)

bun, cauta poza sa vad si eu..asta ar insemna ca ETK-ul nu-i complet..
Ba-i complet. Daca intri pe prima poza (
aici adica), aia de se numeste "AIR CONDITIONING CONTROL" o sa vezi ca are in componenta "INTERIOR TEMPERATURE SENSOR FAN". Ce crezi ca ar face cu el?

(am scris eu mai sus, il foloseste la controlul automat al climei)
QUOTE (florin83 @ Jan 15 2007, 02:43 PM)

pai ce mi-e ca are cifre sau rosu/albastru? daca scriu cu markerul la mine 10-15-20.. grade insemna ca am climatronic?
cand ajunge la 25 grade vrei sa zici ca se opreste? asta stiu eu ca face un climatronic..
Da, asa face. Daca e setat pe 25 de grade si in masina am sub 25, baga cald. Daca am peste 25, baga rece. Oricum ar fi, el se straduie sa-mi faca temperatura din masina. Eu nu le tin diferit iarna fatza de vara. Poate vara le dau pe 22, dar iarna 25 e de ajuns (asta nu inseamna Maxim cald) ca sa fie ok in masina (incat sa nu adorm).
Chiar, la modelul asta e ceva care imi place mult:
- setez 22 de grade pt zona stanga
- setez 28 pentru dreapta (pasagera e mai friguroasa)
- dirijez curentul de aer pe jos si frontal,
- inchid cele 2 guri de aer frontale din partea dreapta
- reglez temperatura pentru gurile frontale pe rece (din rotita rosu/albastra de sub gura de aer mare din centru)
si astfel pot sa coduc linistit sute de km, la picioare si in partea dreapta e cald, in fatza in vine aer rece. Nici nu-mi ingheata picioarele, nici nu adorm.
QUOTE (florin83 @ Jan 15 2007, 03:25 PM)

ok.. m-am lamurit.. e un climatronic mai primitiv..
Te-ai lamurit la greu

E aceeasi instalatie, difera doar modul in care setezi temperatura (apesi pe butoane in loc sa rotesti butoane).
La modelul cu display, poti sa alegi ca jetul de aer sa iasa prin toate cele 3 directii (jos, frontal, sus). La cel cu butoane rotative nu poti decat prin 2 directii in acelasi timp. De asta modelul cu display are 2 motoare in plus.
Posibil ca modelul cu display sa mai aiba o setare automata pentru ventilator, dar nu stiu daca nu cumva si asta cu butoane rotative are asa ceva, si nici n-am stat sa aprofundez problema. (Poate cel cu display nu are auto la viteza aerului).
Daca are cineva asa ceva, il rog sa ne explice si nou ce facilitati are la acel mod de control.
Daca stie cineva pe cineva care si-a facut upgrade de la instalatie cu butoane rotative la model cu display electronic, il rog sa ceara mai multe informatii si sa ne zica si noua.