Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar motor 2.0 is
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
butcky
Cumpar motor 2.0 is + cutie + electrica si tot ce-i trebuie sa functioneze. Prefer sa fie montat pe masina! Nu ma intereseaza motoarele bolnave sau decedate!
iulian325
cu asta ce mai faci? smile.gif

si daca gasesti unul bolnav (sau speri ca cineva il vinde de nou- ca atunci cind si-a luat masina a luat si un motor de rezerva biggrin.gif ), nu-l poti repara?
butcky
Din pacate dau M5-ul! sad.gif
In 2 saptamani imi da banii pe el si trebuie sa-mi pun ceva pe masina, nu? rolleyes.gif
Sorin
cine ti-l ia?
alex230ro
Ma ce ti-am explicat eu tie??Ca sa pui is-ul pe masina costa o caruta de bani si tre sa renunti la integrala+ ca un 2,5 ca al tau cu axa cu came sport si cu chip sta lana un 2.0 is asa ca nu te mai ambala parerea mea e sa faci motorul asta cu banii pe care ai iei pe motorul de M5.
Sorin
vrea turbooooooooooo happy (24).gif snf (30).gif
florin83
nu cred ca-si pune 2.0is pe ix.. ar fii chiar absurd biggrin.gif
Sorin
mai este vorba de buci ... ce te mira?
316i
2.0 vrea sa-l puna pe sita aia care-o are in garaj. laugh.gif Oricum, tare anuntul. laugh.gif Un 2.0is nici nu apare bine in tzara si e deja vandut. Cauta in alta parte. biggrin.gif
butcky
Pe ix NU fac nici o modificare!!! Nu schimb motorul!
Pe cel din garaj vreau sa pun 2.0 is, 2.5 M20 sau 2.5 24v M50. Deci cumpar oricare din cele 3 tipuri! tongue.gif
da_joint
asa mai vii de acasa...2,5 24 v se gasesc usor...insa 2.0 is...nu ai sa vezi
mai bine cu banii care ii iei pe M5 faci ix-ul si gata.
florin83
QUOTE (butcky @ Dec 14 2006, 05:31 PM) *
Pe ix NU fac nici o modificare!!! Nu schimb motorul!
Pe cel din garaj vreau sa pun 2.0 is, 2.5 M20 sau 2.5 24v M50. Deci cumpar oricare din cele 3 tipuri! tongue.gif

si uite asa, azi.. 14/12/2006 s-a terminat proiectul M5..
cineva acolo sus tine la noi.. rolleyes.gif
butcky
QUOTE (florin83 @ Dec 14 2006, 06:07 PM) *
si uite asa, azi.. 14/12/2006 s-a terminat proiectul M5..
cineva acolo sus tine la noi.. rolleyes.gif

Inca nu e nimic sigur! Stai sa vina ala cu banii pentru M5. dry.gif
316i
la bucis nu e nimic sigur pana in ultimul moment. maine o sa ne spuna ca iar se apuca de em. laugh.gif
Si ce faci ma pui turbo si pe alea 2? dbg_lazy2.gif
George77
Mai Bucii cred ca nici aia de la WTCC nu isi permit sa aibe atatea proiecte cate ai tu ,usor usor o sa ajunga ursul ala ca masina din :BACK TO THE FUTURE.
316i
sau face din ea un mixer de bucatarie. laugh.gif
iulian325
QUOTE (da_joint @ Dec 14 2006, 05:49 PM) *
asa mai vii de acasa...2,5 24 v se gasesc usor...insa 2.0 is...nu ai sa vezi
mai bine cu banii care ii iei pe M5 faci ix-ul si gata.

stii ceva de un 2,5 24v?
ca ma intreba un amic
da si asta vrea sa-l puna pe un e36compact...
butcky
Da, stiu! Dar stai sa vad daca-l iau eu. Nu stiu ce sa aleg intre M20 si M50 pentru Turbo sad.gif
iulian325
ce-ti tre turbo?
eu nu am folosit la potential maxim inca motorul meu...si unii pot confirma ca nu merg incet biggrin.gif
participi la rally? ma indoiesc ca ar rezista macar o proba masina...
te maninca undeva...
butcky
huh.gif Nu ma cunosti... dry.gif
Cu ix-ul schimb in 6000 - 6500 si plec din 4500 - 5000 mai tot timpul. Pun turbo ca sa fie cat de cat ca M5-ul... sad.gif sau cine stie poate chiar mai tare ca M5-ul tongue.gif
Sorin
mai buci
ia cerceteaza tu care motor e bun pt turbo si care nu

ca de flameuri suntem satuli
fapte ... vrem fapte ..... a uitasem dar cred ca te face si a lu Ion te prinde si trece pe langa tine pe a 3-a
butcky
Baaaaaa, turbo nu pun pe ix!!!!!! mad.gif Nu umblu la ix!!!! dry.gif

M5-ul e ca si vandut! Se va pune pe un 7-ar! Si vreau sa-mi iau altceva in locul lui! Proiectul va fi dus la capat dar cu mici modificari. In loc de M5 pun 2,5 (m20 sau m50) sau 2.0 is (daca gasesc). Dar cred ca o sa pun un m20 pe care pun turbo. Am facut niste calcule si ma incadrez in bani. Iese putin mai ieftin decat cu M5-ul, dar impozitul si RCA-ul cu muuuuuuult mai mici! Si nu mai dau 400 - 600 euro ca sa-mi trec motorul in carte. dry.gif Performantele o sa fie tot ca la M5! tongue.gif
George77
Vezi sa nu ajungi sa schimbi autobuzele in loc de viteze la 6000 daca mai faci mult asa sau sa mai ajungi sa mergi si cu horse.gif lgh (24).gif
316i
snf (45).gif N-o sa schimbe autobuzele o sa schimbe inca un motor la papuc dupa ce face praf ix-ul. Deci cam in maxim 2 luni. Daca pana la urma isi pune turbo pe ceva sunt curios dupa 3 luni cand il face si p-ala praf ce isi mai ia. laugh.gif
George77
A,deci papucul este praf?.hahahaha
George77
Baa Bucii mai i-a o pauza ca o sa ajungi sa mergi cu M-ul ala din garaj,tras sau impins .
florin83
QUOTE (butcky @ Dec 14 2006, 09:34 PM) *
Cu ix-ul schimb in 6000 - 6500 si plec din 4500 - 5000 mai tot timpul.

conf (9).gif wallbash.gif Whip.gif
Sorin
pe 7-le lu Dragos???
da_joint
QUOTE (florin83 @ Dec 15 2006, 01:01 AM) *
conf (9).gif wallbash.gif Whip.gif

rolleyes.gif ssshhhhhhttttt......prin februarie vine Mosu' cu piese de IX....
...ma rog ce o mai fi bun acolo...
butcky
stop dreaming! dbg_lazy2.gif
316i
Pai depinde cum o rezolva bucis ca ori o sa vi le alegeti voi de pe masina ori o sa ploo din cer cu piese de ix. laugh.gif
da_joint
QUOTE (316i @ Dec 15 2006, 10:03 AM) *
Pai depinde cum o rezolva bucis ca ori o sa vi le alegeti voi de pe masina ori o sa ploo din cer cu piese de ix. laugh.gif

laugh.gif lgh (24).gif
alex230ro
Damit cred ca daca dau ursul imi iau ix lgh (24).gif
Ionut
are ma ix-ul lu bucii blocant??? tongue.gif
io'sŪ
mammaaaaa... cand va aud cu turbo asta... butcky, crezi ca turbo se pune asa usor pe un motor care nu a fost proiectat sa fie TURBO? ...sau poate vrei sa faci o cursa de drag cu el pe 400m laugh.gif
316i
QUOTE (io`s @ Dec 15 2006, 02:43 PM) *
mammaaaaa... cand va aud cu turbo asta... butcky, crezi ca turbo se pune asa usor pe un motor care nu a fost proiectat sa fie TURBO? ...sau poate vrei sa faci o cursa de drag cu el pe 400m laugh.gif

Lasa-l sa se prinda singur ca pe noi nu ne crede. snf (30).gif
butcky
QUOTE (io`s @ Dec 15 2006, 02:43 PM) *

Tu nu stii M20 cu turbo??? dry.gif M-am interesat de tot - pistoane, biele, garnitura chiuloasa, intercooler etc! dry.gif
316i
Si ce inseamna ca te-ai interesat? smile.gif
butcky
QUOTE (316i @ Dec 15 2006, 03:24 PM) *
Si ce inseamna ca te-ai interesat? smile.gif

inseamna ca atunci cand primesc banii pe motor le cumpar tongue.gif fight (12).gif
Sorin
cu cata presiune vrei sa mergi?
butcky
dry.gif intreaba-l pe Silviu! Pe mine intreaba-ma cat o sa reziste masina! laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Dec 15 2006, 03:13 PM) *
Tu nu stii M20 cu turbo??? dry.gif M-am interesat de tot - pistoane, biele, garnitura chiuloasa, intercooler etc! dry.gif
aaaaa.... si cat o sa te coste la final, asta stii? nu mai bine iti cumperi o masina cu motor turbo de fabrica si cu o investitie minima intr-un chip o faci sa fuga si mai bine?
PS: vezi la mine la semnatura !!!
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
316i
Baba e prea buna pentru bucii. Vrei sa mori de nervi cand iti zice ca pleaca in 5000 de la fiecare semafor si schimba aproape numai la 6000? biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (316i @ Dec 15 2006, 06:51 PM) *
Baba e prea buna pentru bucii. Vrei sa mori de nervi cand iti zice ca pleaca in 5000 de la fiecare semafor si schimba aproape numai la 6000? biggrin.gif

blink.gif
pai.... cred ca nu s-a inventat inca masina care sa tina la el!!!
butcky
Nici eu nu cred... dry.gif
Inca o mai astept! tongue.gif
George77
La el ar rezista un IMS diesel si cu limitare la 1500 rpm si cu maxim 2 viteze,cu cauciucuri pline si asa mai departe.
florin83
chiar vrei sa dai mii de euro sa faci o masina pe care o s-o rupi in cateva saptamani/luni ?

tu din cate stiu nu mai ai ABSOLUT NIMIC pe fostul 318 pe care vrei sa pui motorul.. pui motoru asa pe o caroserie goala?
butcky
Cumpar un 325i '88-'90 cu maxim 1000 euro si pun tot pe ala din garaj. tongue.gif
Am gasit unul la 700 euro dar e 4 usi ('90) si nu arata asa bine sad.gif
Mai caut, dar stai sa-mi dea ala banii pe M5 tongue.gif
florin83
si motoru de 2.0is cu ce-l cumperi ca e si ala peste 1000E ? tongue.gif
butcky
vreau M20 dar daca gasesc 2.0 is iau is-ul! fight (12).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.