Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar motor 2.0 is
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
316i
Vreau sa vad si eu cum arata un 325 din '88-'90 de maxim 1000 de euro. laugh.gif
butcky
325-ul ala rosu pe care l-a luat UWE de la Arad cu peste 1000 euro, eu il negociasem la 900 euro, dar nu am mai mers sa-l iau. sad.gif Avea motorul impecabil (acum e pe masina lui Gica cu M tech2-ul), blocant, oglinda cu lumini (e pe masina ta) si multe altele.
Oferte tot o sa mai fie... wink.gif
316i
snf (30).gif snf (45).gif
georgem
Poate-ti aduci unul din Germania dupa 1 ianuarie, presupun ca daca nu-l inmatriculezi nu platesti nici o taxa. Acolo sigur gasesti. O sa te coste insa cateva sute de euro drumul, dar probabil ca vei gasi ceva mult mai bun decat orice ai gasi aici...
316i
~800 euro drumul.
uwe
QUOTE (butcky @ Dec 16 2006, 03:27 AM) *
325-ul ala rosu pe care l-a luat UWE de la Arad cu peste 1000 euro, eu il negociasem la 900 euro, dar nu am mai mers sa-l iau. sad.gif Avea motorul impecabil (acum e pe masina lui Gica cu M tech2-ul), blocant, oglinda cu lumini (e pe masina ta) si multe altele.
Oferte tot o sa mai fie... wink.gif

a fost a unui prieten nu a mea!!!
el a luato pt. mtehnic 2
intradevar era impecabila a meritat fiecare ban si acum ma oftic ca nu am luat eu motorul mad.gif

si intradevar mai avea multe cum ar fi geamuri electrice,trapa electrica ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.