Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anulare ABS
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Pages: 1, 2
georgem
Sa ne anunti si noi din timp pe unde te deplasezi prin afara Bucurestiului daca mergi cu 200 km/h fara frane... Eventual sa ne faci si un traseu al tau prin Bucuresti ca sa stim sa evitam acele zone... Multumim anticipat.
TiL
Bucii, sa nu mai vii la intalniri, ca poate nu te tin franele laugh.gif
Acu pe bune, verifica nivelul lichidului de frana si placutele de frana...
alex230ro
Ce sunt alea domne??Bucii tu cand ai luat masina nu ai mers cu ea?!?!?
florin83
placutele si lichidu sunt consumabile pt noi..
pt el masina e consumabila smile.gif
Sorin
dupa 2 ani de zile lichidul acumuleaza cam 10-15 % apa
si asa se pierd si capacitatile de franare
butcky
Masina a stat pe dreapta 1 an jumate s nici macar nu a stat in garaj. unsure.gif
Am mai descoperit ceva. La stop daca stau cu piciorul pe frana dupa cateva secunde in care pedala sta tare, se duce in jos ca si cum s-ar pierde presiune. blink.gif
TiL
Garniturile de la pompa de frana sunt duse.
316i
Yer gonna die sucka'. laugh.gif
iulian325
QUOTE (da_joint @ Dec 18 2006, 09:03 AM) *
desfa bordul si verifica ,pt ca nu e normal iar daca lipseste doar becul din bord sau acesta nu face contact nu se inchide circuitul si tot nu functioneaza.Ask me how i know:P
pe de alta parte daca e bordul schimbat....

tin minte ca am pus becuri peste tot unde erau contacte...dar poa ma insel
daca nu am pus pos ca nu erau contacte sad.gif
Darren
QUOTE (butcky @ Dec 18 2006, 12:39 PM) *
100 prin oras nu e nimic! Zilnic merg asa! tongue.gif Ieri am mers cu 200 pe DN1 tot fara frane! smile.gif

vio (33).gif

QUOTE (georgem @ Dec 18 2006, 01:47 PM) *
Sa ne anunti si noi din timp pe unde te deplasezi prin afara Bucurestiului daca mergi cu 200 km/h fara frane... Eventual sa ne faci si un traseu al tau prin Bucuresti ca sa stim sa evitam acele zone... Multumim anticipat.

snf (45).gif

Cred ca au gresit astia noul cod rutier daca mai exista persoane care sa aibe tendinte ucigase pe strazi. Butcky, cati ani ar trebui sa ramai fara permis ca sa te potolesti? Spune-ne, ca punem mana de la mana si rezolvam intr-un fel.
Sorin
QUOTE (TiL @ Dec 18 2006, 06:02 PM) *
Garniturile de la pompa de frana sunt duse.

nu este adevarat
am schimbat pompa si pana cand nu am schimbat si toate furtunele nu a stat [pedala ferma

bucii
dute si schimba lichidul si furtunele
TiL
Inteleg ca avei racordurile uzate, se umflau si aveai pedala oarecum elastica?
Descrierea lui bucii e mai aproape de pierdere de lichid (pedala ferma cateva secunde - cred ca vrea sa spuna ca la apasare mai puternica pedala e ferma - iar dupa cele cateva secunde, pedala coboara incet dar sigur). Tipic garnituri duse. Asa am avut si eu la troaca si am gasit tulumba de servo plina cu lichid de frana.
butcky
Ieri m-am luat la intrecere cu unu si cand am ajuns la stop mi s-a blocat pedala de frana (din nou sad.gif ) si m-am oprit in mijlocul intersectiei. Asa ca mi-am anulat ABS-ul. Am scos releul si franeaza mult mai bine tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.