Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PRETURI PIESE SCHIMB/CONSUMABILE E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2
jorj3l
dar chestia asta ce`i ?
totusi a zis ca e pe codul meu....
wallbash.gif
316i
Dracu' stie ce-o fi, fara cod nu stiu sa-ti spun. smile.gif
jorj3l
pe ea scrie

6PU 009 161-001

stiti ce reprezinta ?
iulian325
ca esti cap de guma biggrin.gif
haristeas51
capac de delco BERU pt m40 luat de la Dijital de la Lizeanu cu 250 de lei
butcky
Placute frana pt. 325ix italienesti - 59 ron fata + 55 ron spatele. Le-am montat eu astazi.smile.gif
Sa ma tina pana la vara ca vreau sa-mi iau discuri brembo + placute. tongue.gif
butcky
Piesele de urs sunt mai ieftine decat la Dacie sau Tico! laugh.gif BMW e30 Cabrio.gif
florin83
ca nu sunt originale.. wink.gif
da_joint
Cam ieftine placutele alea bucii...le-ai cerut pe cele mai ieftine???
butcky
QUOTE (da_joint @ Dec 25 2006, 08:56 AM) *
Cam ieftine placutele alea bucii...le-ai cerut pe cele mai ieftine???

Da! Sa ma tina pana in vara, ca oricum discurile nu mai au viata lunga si trebuie schimbate si alea. tongue.gif
316i
Alea care le-ai luat tu cred ca nici turcesti nu sunt. Poate prin vreun colt izolat al indiei...desi si acolo e discutabil. Poate pe la eskimoshi. laugh.gif
da_joint
QUOTE (316i @ Dec 26 2006, 04:29 PM) *
Alea care le-ai luat tu cred ca nici turcesti nu sunt. Poate prin vreun colt izolat al indiei...desi si acolo e discutabil. Poate pe la eskimoshi. laugh.gif

laugh.gif da de la Pimp my Ride -India muhahahha
butcky
Mi-am luat becuri pentru faza scurta. Am avut Philips de 100W! dry.gif
Mi-am luat OSRAM SILVERSTAR H1 - 55W - 350.000 lei / 2 buc. smile.gif
J0hnny
Salut!
Am lovit de curand ursu' meu. sad.gif Are careva de vanzare vreo capota si bara de fata sau poate sa imi zica daca stie vreun loc de unde pot sa le iau la un pret rezonabil?
da_joint
am eu o bara daca te intereseaza ...nu e perfecta da merge...si ieftin -50 ron
316i
Aoleu! Ce-ai facut tata? Strange bani de tinichigerie ca e de indreptat o gramada, din ce vad si lonjeronul e shui. Pacat.
J0hnny
QUOTE (da_joint @ Jan 17 2007, 11:57 PM) *
am eu o bara daca te intereseaza ...nu e perfecta da merge...si ieftin -50 ron

Bara e la fel ca cea care se vede in poza?
As mai avea nevoie de contraaripa dreapta....
TiL
Da, are model pre '87 si cred ca e doar putin infundata in parte stanga wink.gif
da_joint
QUOTE (TiL @ Jan 20 2007, 09:19 PM) *
Da, are model pre '87 si cred ca e doar putin infundata in parte stanga wink.gif

infundata nu e,am indreptat-o e model pre 87 adica ca cea din poza si cromul arata bine pe ea
comisaru
ulei 10W40 de la AB 21ron/L
conducta frana de pe bascula dreapta spate 28.33 ron
dopuri protectie bolturi etrier 3.7 ron/buc.
316i
Daca-mi ziceai ca ai nevoie de dopurile alea....am un kill de dopuri.
comisaru
N-ai si de-astea: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2416 , sau macar idee pe unde sa gasesc?
n3o
QUOTE (cristic @ Dec 4 2006, 05:52 PM) *
pai eu nu am servodirectie tongue.gif
caseta am luat-o de la crest (un magazin din ploiesti).. cred ca puteam s-o gasesc si mai ieftin, dar nu m-am zbatut sa caut si la alte magazine tongue.gif

capetele de bara sunt ruvile (sper ca am scris corect) .. ce stiti de firma asta?? sunt buni.. cica e firma nemteasca blink.gif

de ce ai schimbat caseta ...aveai probleme cu fosta caseta ?
jorj3l
QUOTE (n3o @ Feb 1 2007, 11:14 AM) *
de ce ai schimbat caseta ...aveai probleme cu fosta caseta ?

si pe mine ma loveste un gand de o castea noua...simt orice pietricica in volan mad.gif
in conditiile in care bratele fata sunt noi-noutze...
alex230ro
Hmm si mine mi-au zis unii ca ar avea joc in caseta dar mai astep primavara ca deja am o alta caseta care asteapta cuminte sa fie pusa pe masina...
iulian325
rulmenti fatza pt325ix 90ron (fag)
arcuri fata pt...325i 150ron (suplex)
Alfa
termostat 2.5 24v -43 de lei
17kez
salut..un kit ambreiaj pt 325I 86 aveti idee?mersi mult!bafta
florin83
e 6-8mil..
Azeea
tb sa schimb placutele frana. la al padrino costa 90ron/fata si 86ron/spate, sunt spaniole dar nu am retinut marca. voi de care v-ati pus?
butcky
QUOTE (Azeea @ Apr 10 2007, 12:37 PM) *
tb sa schimb placutele frana. la al padrino costa 90ron/fata si 86ron/spate, sunt spaniole dar nu am retinut marca. voi de care v-ati pus?

Vezi ca undeva pe la intersectia de la Muncii e un magazin cu preturi super bune.
M-a rugat un prieten sa-i caut placute pt un Citroen Saxo si i-am gasit de la 90 ron la 190 ron si nu erau marci cunoscute.
Si a gasit el la magazinul asta de la Muncii placute FERODO Premier la 90 ron smile.gif
Nu stiu exact adresa, dar il intreb si o scriu aici. wink.gif
Azeea
QUOTE (butcky @ Apr 10 2007, 12:56 PM) *
Vezi ca undeva pe la intersectia de la Muncii e un magazin cu preturi super bune.
M-a rugat un prieten sa-i caut placute pt un Citroen Saxo si i-am gasit de la 90 ron la 190 ron si nu erau marci cunoscute.
Si a gasit el la magazinul asta de la Muncii placute FERODO Premier la 90 ron smile.gif
Nu stiu exact adresa, dar il intreb si o scriu aici. wink.gif

salut,
ma intereseaza adresa mai ales ca lucrez in apropiere si vreau sa rezolv azi.
merci
butcky
QUOTE (Azeea @ Apr 10 2007, 01:04 PM) *
salut,
ma intereseaza adresa mai ales ca lucrez in apropiere si vreau sa rezolv azi.
merci

Cand vii de la Alba Iulia spre Muncii, treci intersectia si o iei spre stadion si undeva pe dreapta sunt niste magazine cu piese auto. Ti-am pus niste harti, poate te ajuta cu ceva.

Uite ce mi-a scris el pe mail: "Cand vii dinspre Unirii, treci de Muncii si pana-n primul semafor e o
baraca pe dreapta... scrie sus ca are piese Dacia...
Cam atat imi aduc aminte... sa ai grija sa nu o confunzi cu altele ca-s mai multe"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.