Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand si montez Angel-eyese BMW
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
Sorin BMW
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!

Un astfel de kit este compus din:

- 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite);
- 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat).

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei)

florin83
no offence, dar sunt scumpe.. smile.gif

uite aici si aici cat sunt..

later edit: in pretul ala intra si montajul?
merg puse si pe e30? faruri cu lupa..
Sorin BMW
QUOTE (florin83 @ Oct 3 2006, 05:49 PM) *
no offence, dar sunt scumpe.. smile.gif

uite aici si aici cat sunt..
later edit: in pretul ala intra si montajul?

Daca asteptai sa termin de pus anuntul complet poate nu aveai de zis ca-s scumpe.
florin83
pai n-ai raspuns la prima intrebare.. biggrin.gif
Sorin BMW
Nimic nou pana aici, voi incerca insa de aici inainte sa va prezint cam ce inseamna un kit Angel-eyese de generatia 4 (2006)

Un inel dintr-un astfel de kit, fata de cele de generatii mai vechi, este alcatuit din:

- o oglinda reflectirizanta (care-i confera cu aproximativ 50% mai multa luminuozitate chiar si ziua);
- neonasul propriu-zis (mult mai rezistent in timp si cu altfel de cabluri si conexiuni);
- carcasa cu striatii (mult mai rezistenta acum la temperatura si raze UV) dandu-i aspectul identic original.

Click to view attachmentClick to view attachment
Sorin BMW
S-a constatat ca este mult mai bine ca fiecare inel sa fie alimentat independent astfel, fiind introduse in loc de 2 drosere 4, durata de viata a droserelor fiind mult mai mare decat la generatiile anterioare datorita eliminarii supraincalzirii.

De asemeni, s-a pus mare accent pe izolarea contra umezelii a droserelor, acestea acum fiind turnate direct in carcasele metalice (pana acum erau puse in carcase de plastic apa intrand cu usurinta pe la imbinari).

Cablurile de legatura nu mai sunt izolate cu cauciuc, acestea fiind inlocuite cu unele cu cauciuc + strat de panza (pt a nu mai "fura" inalta tensiune intre ele!)

Click to view attachment
Sorin BMW
La capitolul montaj,

Pt. Bucuresti se poate realiza optional si profesional, contra sumei de 1,5 mil lei pt urmatoarele:

Modelele E36, E39, E 46 (normal, coupe, face-lift) fiind cele mai experimentate cu peste 100 montaje!

NOTA: Toate pozele sunt REALE !

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[
attachment=97:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment
florin83
QUOTE (florin83 @ Oct 3 2006, 05:49 PM) *
in pretul ala intra si montajul?
Sorin BMW
Am bineinteles si pt E30. Pretul de 100E nu include manopera de montaj. Sunt generatia 2006 nu 2002 ca altele de pe acest forum. Se adreseaza in special clientilor putin mai pretentiosi
Te intereseaza sau?
florin83
eram curios si cred ca am lamurit-o cum vine cu montaju...
deci 100E fara montaj.. montajul mai costa..
Sorin BMW
QUOTE (florin83 @ Oct 3 2006, 10:26 PM) *
eram curios si cred ca am lamurit-o cum vine cu montaju...
deci 100E fara montaj.. montajul mai costa..

Ne putem intalni sa le vezi si sa le comparam cu cele ale lui MAS. El in 3 milioane asigura si montajul?

Intr-adevar ce am oferit eu sunt cu 500 mii mai scumpe dar sunt o generatie mult mai noua.

...Cat despre montaj, fac asa ceva de un an si jumatate, am avut clienti si doar la montaj (inelele fiind procurate de ei separat de la MAS) si nu i-am refuzat, asa si-au putut da seama singuri pt. inca 500 mii in plus ce ar fi avut in plus.

Ar fi multe de spus, dar prefer sa ma opresc aici.

Numai bine!
Tytus
Salut Sorin.Pt compact e46 poti face ceva? Am cu led acum si doresc ccfl.Atasez si poza sa vezi cum este si am si dimensiuniile.Nu stiu daca sunt 100% reale dar daca poti ne vedem si iti dai seama mai bine.10x
faza lunga: 7.8 cm diametrul interior al inelului
faza scurta: 11.5 cm diametrul interior al inelului
grosimea 0.9 la cele cu Led; ccfl cred ca sunt putin mai subtiri smile.gif
Din cate stiu eu angelurile sunt exact ca la X3 la mine...

PS: Angelul meu cu leduri tocmai a crapat...1 palpaie la capat +ca nu se vad deloc ziua wallbash.gif

Multumesc

Click to view attachmentNu am acum alta poza mai clara dar voi atasa
Sorin BMW
QUOTE (Tytus @ Oct 4 2006, 10:14 AM) *
Salut Sorin.Pt compact e46 poti face ceva? Am cu led acum si doresc ccfl.Atasez si poza sa vezi cum este si am si dimensiuniile.Nu stiu daca sunt 100% reale dar daca poti ne vedem si iti dai seama mai bine.10x
faza lunga: 7.8 cm diametrul interior al inelului
faza scurta: 11.5 cm diametrul interior al inelului
grosimea 0.9 la cele cu Led; ccfl cred ca sunt putin mai subtiri smile.gif
Din cate stiu eu angelurile sunt exact ca la X3 la mine...

PS: Angelul meu cu leduri tocmai a crapat...1 palpaie la capat +ca nu se vad deloc ziua wallbash.gif

Multumesc

Click to view attachmentNu am acum alta poza mai clara dar voi atasa

Salutare,

Am pe stoc pt E 46 compact insa pt acest model nu am disponibila decat varianta fara oglinda reflectorizanta si carcasa striata.

Pretul per kit fiind de 2 750 000 lei 4 inele (neon) + cele 4 drosere aferente.
Tytus
Nu ma grabesc...Nu poti aduce kitul complet pt compact?oglinda,carcasa... smile.gif
florin83
oglinda aia vine in spatele inelului, nu?
atunci banuiesc ca nu o sa mai reflecte lumina produsa de angel eyes in oglinda farului la faza lunga, nu?
observi ca pe faza lunga se vede mult mai luminat..
Sorin BMW
QUOTE (Tytus @ Oct 4 2006, 11:10 AM) *
Nu ma grabesc...Nu poti aduce kitul complet pt compact?oglinda,carcasa... smile.gif

E posibil sa dureze ceva timp. Cam o luna.
Sorin BMW
QUOTE (florin83 @ Oct 4 2006, 02:29 PM) *
oglinda aia vine in spatele inelului, nu?
atunci banuiesc ca nu o sa mai reflecte lumina produsa de angel eyes in oglinda farului la faza lunga, nu?
observi ca pe faza lunga se vede mult mai luminat..

Da, acea oglinda vine in spatele neonului, ansamblul neon + oglinda vine incastrat in carcasa cu striatii.

Intr-adevar lumina produsa de Angel-eyesul generatie 2006 nu se mai reflecta asa tare in oglinda farului, astfel Angel-eyesul fiind pus mult mai bine in evidenta.

Iata diferenta intre Angel-eyesul original BMW si cel oferit de mine.

Click to view attachment
316i
Se vad foarte frumos...pacat ca pretul e un pic cam piperat, pentru mine, cel putin.
florin83
mda.. se vad f. frumos..
astept cu nerabdare sa-si puna tytus ca sunt curios cum se vad cele de la faza lunga...biggrin.gif

cat face montajul la un E30 ?
Tytus
QUOTE (Sorin BMW @ Oct 4 2006, 05:13 PM) *
E posibil sa dureze ceva timp. Cam o luna.

Iti multumesc pentru interes.Astept smile.gif
Este necesar un avans?
Sorin BMW
In functie de firma producatoare farurile, in general se impart in 3 categorii:

1. faruri ce se desfac relativ usor (E46 mai putin varianta compact, E36, E39, etc...);
2. faruri ce se pot desface (E30, E34 etc...);
3. faruri aproape imposibil de desfacut (E60, X5, X3, etc...)

Ca firme producatoare avem:

1. faruri ce se pot desface fara probleme: Hella, Bosch;
2. faruri ce se desfac mai greu (dar nu imposibil): Depo si cam toata gama after-market;
3. faruri aproape imposibil de desfacut: Valeo
Sorin BMW
QUOTE (florin83 @ Oct 4 2006, 08:58 PM) *
mda.. se vad f. frumos..
astept cu nerabdare sa-si puna tytus ca sunt curios cum se vad cele de la faza lunga...biggrin.gif

cat face montajul la un E30 ?

E30-ul fiind o masina cu grad mediu de desfacere a farurilor, montajul inelelor Angel-eyese te va duce la 1.5 mil lei, asta numai cu conditia ca tu sa vii cu ele deja date jos de pe masina iar de montatul farurilor inapoi pe masina te vei ocupa tot tu.

tytus daca le doreste in carcase striate va mai avea de asteptat deoarece momentan varianta mica de 82 mm pt faza lunga a lui nu este disponibila momentan decat fara carcasa striata. Ca idee s-au montat pe Golf 4 la faza lunga inele in carcasa striatata de 82 mm, deci, cine vrea sa le vada live, este asteptat.

Click to view attachment
Sorin BMW
QUOTE (Tytus @ Oct 4 2006, 09:52 PM) *
Iti multumesc pentru interes.Astept smile.gif
Este necesar un avans?

Nu este necesar avans. Oricum voi aduce pt. ca este deja o lista consistenta cu clienti ce asteapta dimensiunea 82 mm in carcasa striata.
Sorin BMW
Hai cu E 46-le ...

Click to view attachmentClick to view attachment
Iulika0069
Pt un E36 cat duce montajul complet?
As profita de okazie sa spal si geamul din fata farurilor.. smile.gif
Sorin BMW
QUOTE (Iulika0069 @ Oct 15 2006, 03:51 PM) *
Pt un E36 cat duce montajul complet?
As profita de okazie sa spal si geamul din fata farurilor.. smile.gif

Pt E 36, 100E kitul + 1,5 mil lei montajul.

Total: 5 mil lei.

Se rezolva si cu geamurile respective!
cipi_ydg
Click to view attachmentsorine pentru e 28 ai ? sau poti face rost?
Sorin BMW
QUOTE (cipi_ydg @ Oct 16 2006, 09:11 PM) *
Click to view attachmentsorine pentru e 28 ai ? sau poti face rost?

Am si pt. E 28
Sorin BMW
NOU !

Pt. E 46 si E 36 pot sa asigur si doar montajul (cu inelele clientului). Pret 1 500 000 Lei.
Sorin BMW
Up, anunt valabil!
mertan
le pun eu cu 500.000 smile.gif)
Sorin BMW
QUOTE (mertan @ Nov 19 2006, 12:40 AM) *
le pun eu cu 500.000 smile.gif)

Sa inteleg ca poti asigura tu montajul contra sumei de 500.000??? laugh.gif

Poate iti trimit ceva clienti numai sa-mi spui mai exact unde trebuie sa vina.
mertan
la bacau sa-i trimiti.... ca le pun eu.... numai bafta si spor la vanzare smile.gif
mertan
imi cer scuze... am gresit pretul... smile.gif oricum e mult de munca si chinuiala... merita 1.5 mil de montat... ca e chinuiaia rau... cu, condensul... cu apa.... sunt niste riscuri pe care le ei... oricum e bun pretul pt bucuresti smile.gif..... numai bine man... spor la vanzare.
Sorin BMW
QUOTE (mertan @ Nov 21 2006, 12:25 AM) *
imi cer scuze... am gresit pretul... smile.gif oricum e mult de munca si chinuiala... merita 1.5 mil de montat... ca e chinuiaia rau... cu, condensul... cu apa.... sunt niste riscuri pe care le ei... oricum e bun pretul pt bucuresti smile.gif..... numai bine man... spor la vanzare.

Cu condensul, daca ai ceva experienta nu ai sa ai probleme! Din cate am montat pana acum numai 1 singur client a avut probleme cu apa si redesfacandu-i farul am constatat impreuna ca geamul acestuia la 2 colturi avea cate o fisura de cca 2 cm.

...S-a rezolvat foarte simplu prin inlocuirea geamului fisurat...
Sorin BMW
Sus cu Angel-eyese -ul ! ! !
ionusunt

da dar nu uita ca din cauza primelor poze romania arata ca in cea de a 3a. ceausescu a gandit orasul asta pt un anumit numar de oameni ,un anumit nr de masini (nu uitati de faza cu circulatul cu sot si fara sot duminica,sau de legea cu proprietatile- ca nu aveai voie decat o casa si o masina) +tot el a daramat cladiri superbe si cartiere superbe si a transformat bucurestiul intr un haos urban . fara logica efectiv.d-aia te si ratacesti prin bucuresti,d-aia sunt ziua unele strazi aglomerate moarte si altele goale. uitati va la o harta a unui oras din strainatate si faceti comparatie cu o harta a bucurestiului sa vedeti cat de haosate sunt strazile noastre.

si da.1989 2009 chiar degeaba
dar si 1945-1989 TOT DEGEABA .
316i
QUOTE (ionusunt @ Sep 28 2009, 02:40 AM) *
si da.1989 2009 chiar degeaba
dar si 1945-1989 TOT DEGEABA .

De unde rezulta => rromania = degeaba.
Sorin
1945-1989-- a fost o perioada de crestere economica si industriala dar plina de sacrificii
eu zic sa puneti mana sa multumiti ca aveti autostrada bucuresti -pitesti , ca exista valea oltului ca exista barajul vidraru transfagarasan ...si multe altele

de ce credeti ca a existat chestia aia cu buletinul de bucuresti, ca era totul planificat ... sunt bune si rele peste tot
pacat ca dupa 89 a disparut bunul simt si respectul fata de ceilalti

Ia sa vezi diferenta daca in Bucuresti raman numai bucurestenii, nu toti tiganii, parvenitii si taranii cu loganuri de judetei apropriate

Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Sep 28 2009, 02:40 AM) *
da dar nu uita ca din cauza primelor poze romania arata ca in cea de a 3a. ceausescu a gandit orasul asta pt un anumit numar de oameni ,un anumit nr de masini (nu uitati de faza cu circulatul cu sot si fara sot duminica,sau de legea cu proprietatile- ca nu aveai voie decat o casa si o masina) +tot el a daramat cladiri superbe si cartiere superbe si a transformat bucurestiul intr un haos urban . fara logica efectiv.d-aia te si ratacesti prin bucuresti,d-aia sunt ziua unele strazi aglomerate moarte si altele goale. uitati va la o harta a unui oras din strainatate si faceti comparatie cu o harta a bucurestiului sa vedeti cat de haosate sunt strazile noastre.

Bucureştiul arată aşa pentru că nu a fost complet demolat şi pentru că urbanizarea a fost forţată.
Care sunt acele cartiere frumoase demolate?
Zona centrală era plină de case, īnsă nu erau case frumoase ci case comune.
Dāmboviţa puţea şi avea īn jur numai nămol şi mizerie.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 28 2009, 11:43 AM) *
Bucureştiul arată aşa pentru că nu a fost complet demolat şi pentru că urbanizarea a fost forţată.
Care sunt acele cartiere frumoase demolate?
Zona centrală era plină de case, īnsă nu erau case frumoase ci case comune.
Dāmboviţa puţea şi avea īn jur numai nămol şi mizerie.

esti comunist laugh.gif
mai bine il demola nu si il trransforma in pyonyang 2 nu ? asa era mai bine ?
bucurestiul e muci ca a dat retardatul ala ordin sa se faca strazi cum vroia el .iar arhitectii nu aveau ce sa zica in fata lui. muta pe machete blocuri intregi.
a daramat pentru casa poporului circa 7000 de locuinte mutand proprietarii lor in blocuri cu chirie la stat (deci iti lua proprietatea si te muta in chirie,da? ) ,tot pt rahatul ala de casa a poporului (de fapt monumentul existentei lui ) a disparut unul din cele mai frumoase cartiere din bucuresti (antim ) . unde dreacu te ai indoctrinat cu comunism ?la scoala ?la liceu ? ca eu nu am prins liceul in halul asta de ceausist ,iar tu nnu ar fi trebuit nici atat ,terminand ul cam la 2 3 ani dupa mine.
Ciupanezu
Vorbeşte mai frumos că iar mă calci pe nervi.

E aşa greu să vorbeşti civilizat?

Tu zi-mi īnainte de unde ştii de "frumosul cartier Antim"?

Īn acea zonă nu a fost mare pierdere din cauza caselor ci din cauza bisericilor dărāmate: clădirile Mănăstirii Antim, Schitul Maicilor, Mānăstirea Mihai Vodă.

A fi comunist şi a aprecia nişte lucruri frumoase făcute īn trecut sunt două lucruri complet diferite.

Centrul civic este superb.

Zi-mi de unde ştii de cartierul Antim şi continuăm discuţia.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 28 2009, 12:22 PM) *
Vorbeşte mai frumos că iar mă calci pe nervi.

E aşa greu să vorbeşti civilizat?

Tu zi-mi īnainte de unde ştii de "frumosul cartier Antim"?

Īn acea zonă nu a fost mare pierdere din cauza caselor ci din cauza bisericilor dărāmate: clădirile Mănăstirii Antim, Schitul Maicilor, Mānăstirea Mihai Vodă.

A fi comunist şi a aprecia nişte lucruri frumoase făcute īn trecut sunt două lucruri complet diferite.

Centrul civic este superb.

Zi-mi de unde ştii de cartierul Antim şi continuăm discuţia.

vrei sa spui ca ce a facut ceausescu in zona aia este frumos ? cum apreciezi tu frumosul ? ca mie mi se pare o adunatura infecta de betoane .si o amestecatura groaznica de stiluri de arhitectura. de unde stiu de antim ? pai poate m-a interesat si pe mine candva ce a fost acolo odata in locul infectiilor lui ceausescu. si da,pe langa cartierele daramate,a daramat biserici ,una din ele din cate stiu era f veche si era monument istoric,altele au fost mutate in spatele blocurilor,printre astea ai ca exemplu foarte multe, biserica olari imi vine acum in minte cel mai bine ,care e facuta pe la 1700 si ceva 1800 o chestie dinasta, care acum e in spatele blocurilor. de ce a facut asta,ca sa nu se vada,sa se vada doar monstrii lui din beton.uite te la alte tari.toate bisericile sunt la strada,si arata foarte bine. nu ca sunt eu vreun om al lui d zeu ,caci nu sunt, dar din pct de vedere estetic arata chiar in regula. si biserici ascunse sunt multe,chiar in zona unirii sunt cateva ,dar care din pacate nu le cunosc numele.
Ciupanezu
Da, zona aia e superbă.

Dacă ştii de acea zonă din ce au auzit de la vreun idiot care apare la tv şi spune că parlamentul trebuie demolat, probabil că nu prea ştii multe. smile.gif
Mama mea a copilărit pe str. Cazărmii.
Casa bunicilor mei era exact īn faţa dealului pe care se află acum Casa Poporului, īn locul unde este acum acea parcare imensă.
Există multe alte zone din Bucureştiul vechi care erau mult mai frumoase.
Dacă centrul civic nu ar fi fost făcut de Ceauşescu, probabil ar fi arătat aşa cum arată acum zona Bucureştiului Istoric, adică străzile Smārdan şi cele din īmprejurimi, adică pline de clădiri gata să cadă.

Asta cu bisericile ascunse e o tāmpenie, īnsă trebuie remarcate şi lucrurile pozitive.

Cum am spus, acea zonă e foarte frumoasă.

Uite cum arată īn spatele blocurilor.
Acestea sunt clădirile vechi, prima clădire e chiar pe strada Antim.

---------------

ionusunt
bai nene cladirile alea gata sa cada nu ar trebui sa fie in starea asta.ele sunt in starea asta ca timp de 50 60 de ani nimeni nu s-a ocupat de renovarea lor. si da ce e in pozele alea cu casa poporului si strazile din imprejurimi mi se pare o fatada infecta tipic comunista ,de un prost gust iesit din comun. niste betoane imense si niste strazi largi care pe vremea lui ceausescu erau goale. ca sa nu mai zic de casa poporului ca aia NU TREBUIA SA EXISTE! .si nu ma incalzeste cu nimic ca e una din cele mai mari cladiri din lume. e o porcarie , monumentul lui ceausescu ,nimic altceva,urata cu spume,pentru care s-a murit de foame ,cu toate ca nu avea nimeni nevoie de asa ceva.
uite o sa pun o poza cu capitala koreei de nord sa vedem.seamana ? biggrin.gif
eu unul preferam un bucurresti asa cum era el in stare buna .fara blocurile comuniste infecte pt clasa muncitoare,fara taranii adusi in el de ceausescu. sa vezi ce e in berceni nene de dinastia .si jur se vede care de unde a fost adus . preferam un bucuresti cu cladiri vechi si frumoase.nu stiu blocurile imi stau in cap.ma simt ca intr o puscarie. pe cand daca merg pe o strada veche imi da un sentiment de bine de libertate.chiar ii ziceam lui batz acum 2 seri ,eram pe schitu magureanu " bai nene de ce nu e tot bucurestiul asa ?" .in alte tari asa e. luam ca exemplu budapesta. e la unguri , ca sa nu zic de roma vienna sau dinastea ..
Ciupanezu
Parcă ai ochelari de cal.

Bucureştiul urāt este format din cartierele pline de blocuri comuniste nu din centrul civic.

Centrul civic este superb şi este apreciat astfel şi de turişti germani, francezi, englezi.
ionusunt
e apreciat ca e mare totul . nu ca e frumos. la fel si casa poporului. nu am ochelari de cal.pur si simplu nu imi place .e urat dpdv estetic. e maret e larg etc. dar mi se pare URAT! sincer mult mai frumos mi se pare pe o strada cu case vechi decat acolo.gen londra si alea de pe langa stefan cel mare. intersectia de la dorobanti unde e liceul caragiale. de 10 mii de ori.
ceausescu a facut jegul ala si ar fi continuat sa il faca ca sa stearga frumos trecutul in care s-a chinuit el pe vremea ilegalista dinaintea razboiului. nu halea cartierele burgheze ,pt ca nu gustase nimic din placerile vremurilor. iarasi ,calea victoriei mi se pare extraordinar de misto ,prin jurul cismigiului la fel. centrul comunist e o chestie doar mare, de fatada,facut pt paradele lui.si cam atat.
sincer nu prea are cum sa mi placa o strada MARE si cuu blocuri identice pe stanga si pe dreapta. nu e nimic frumos ,nu da dovada de crreativitate ,de niimic.da dovada de sablon pus peste . pe bune. totul la fel. monstrul de beton . prefer sa vad cladiri diferite una langa alta ,fiecare sa ma atraga cu ceva,fiecare cu personalitatea ei.
inca o data zic,ca e mare nu inseamna ca e si frumos. ma rog depinde ce inseamna frumos pt fiecare. pt mine unul ceva facut pe sablon mi se pare o tampenie,o dovada de hai sa facem repede aici ceva ,sa impuna cu ceva superficial. nimic mai mult.
Sorin
Bun si felul in care se construieste acum este frumos , turnuri pe langa turnuri... pe langa asa zisa problema de gust este o problema administrativa. Pentru ca s-au dat autorizatii de constructie din ....a la toti pilosii si cunoscutii.
Toate orasele au trecut prin modernizare . M-am plimbat in Strassbourg unde sunt de toate. dar acolo sunt bine separate Petit France, Cartierul diplomatiior , si blocurile evident
In Stuttgart , tot orasul a fost bombardat si reconstruit, nu se compara cu Munchenul
Praga are centrul vechi cu piatra cubica multa , foarte multa si catre periferii blocuri d-alea comuniste.

Bucurestiul a avut boom-ul lui de dezvoltare in perioada regelui Ferdinand si Carol I. Inainte era un obor mare
io's®
CITAT(ionusunt @ Sep 28 2009, 12:36 PM) *
..... nu ca sunt eu vreun om al lui d zeu ,

D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.