Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My black sharky
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
manole74
Trebuie sa va spun de la bun inceput ca sunt fan al acestei marci , inca de cand am putut sa aflu mai multe despre marca bavareza si am vazut primele BMW-uri, imediat dupa Revolutie.Intamplarea a facut sa devin si proprietarul unuia, e adevarat ca din epoca cand eu vedeam primele BMW la noi in tara. dar nu-i nimic pentru ca vorba cuiva:''un BMW ramne BMW''. Masina mea o stiti multi dintre voi-E28 524TDA, cumparata de mine in septembrie 2005, de la o cunostinta, dupa ce a mai trecut prin cateva maini. Masina era alba,trapa, jante aliaj pe 14' si hidramata pe deasupra. In vara acestui an , dupa o documentare foarte serioasa, am hotarat(ratiunea nu incape in discutie) ca e timpul sa refac masina si sa-i redau o alta ''viata'', pe care o merita orice masina pretioasa.Si iata cum vreme de mai mult de 2 luni am stat ca pieton,abia saptamana asta avand asigurari de la mecanic de-a scoate rechinul la plimbare.
Inceputul s-a chemat tinichigerie, unde s-au intalnit probleme specifice modelului sus-amintit, rezolvate fara mari batai de cap. dar cum pe ultima suta de metri am gasit 4 portiere in stare foarte buna, am mai intarziat proiectul inca ceva zile, de data asta din cauza mea. Ma abtin de la comentarii in privinta celor care-au lucrat la ea, ma bucura rezultatul! Pe langa raparatiile, de bun simt , am lucrat putin si la partea mecanica, dar si la confort: discuri ventilate fata, punte cu discuri pe spate, inchidere centralizata, Jante Borbet pe 15', volan MOMO, bara spate M-tehnic,antena semi-automata, scaune fata di piele cu incalzire si ajustaje electrice, etc. In continuare voi lasa pozele sa va lamureasca , avand indulgenta in privinta calitatii pozelor facute cu telefonul!
manole74
Tura a doua!!!! biggrin.gif
manole74
Omisiunea mea e ca n-am apucat sa va spun si ce culoare am facut-o ohmy.gif
manole74
Mai aveti rabdare pana joi? Ca eu nu mai rezist smile.gif :dis: mad.gif
n3o
:drool: NU ... cand o sa te vedem si noi prin bukale sa ne-o prezinti smile.gif
dust
sa-ti traiasca!
ccc
Incepe sa arate misto. Mai pune poze cu ea gata rpd!!! :nod:
mertan
super tare.... succes deacum incolo... si e ma voi apuca de ea in curand...
butcky
Scuze pt off topic!
Am vazut ca esti din Topoloveni! Il cunosti pe Catalin cu Renaultul Scenic? E unu mai grasut si a terminat Politehnica acum! Tasu face piesele pt Dacia! :paranoid:
manole74
QUOTE (butcky)
Scuze pt off topic!
Am vazut ca esti din Topoloveni! Il cunosti pe Catalin cu Renaultul Scenic? E unu mai grasut si a terminat Politehnica acum! Tasu face piesele pt Dacia! :paranoid:

Popescu,nu? tongue.gif Da il stiu!! smile.gif
alex230ro
Felicitari ,a iesit foarte frumoasa smile.gif
butcky
QUOTE (manole74)
QUOTE (butcky)
Scuze pt off topic!

Popescu,nu? tongue.gif Da il stiu!! smile.gif

biggrin.gif wink.gif
manole74
Cateva poze de astazi.... tongue.gif
manole74
Si ceva mai recent biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sixx
Arata foarte bine wink.gif
manole74
Astazi urmeaza sa soseasca bara M-tehnikII, de la Cluj, prilej numai bun de a va invita la o noua sesiune de poze tongue.gif
ve
Frumos...
84 HOT
No hai mai pune niste poze cu bara de m.....
ai promis ca pui niste poze.... astept....
manole74
Pozele sunt dinainte de accident, si-s facute cu telefonul noaptea,insa peste doua saptamani masina va fi din nou ''apta''sa ruleze pe ''soselele'' patriei rolleyes.gif
manole74
QUOTE (manole74 @ Aug 28 2006, 08:59 PM) *
Trebuie sa va spun de la bun inceput ca sunt fan al acestei marci , inca de cand am putut sa aflu mai multe despre marca bavareza si am vazut primele BMW-uri, imediat dupa Revolutie.Intamplarea a facut sa devin si proprietarul unuia, e adevarat ca din epoca cand eu vedeam primele BMW la noi in tara. dar nu-i nimic pentru ca vorba cuiva:''un BMW ramne BMW''. Masina mea o stiti multi dintre voi-E28 524TDA, cumparata de mine in septembrie 2005, de la o cunostinta, dupa ce a mai trecut prin cateva maini. Masina era alba,trapa, jante aliaj pe 14' si hidramata pe deasupra. In vara acestui an , dupa o documentare foarte serioasa, am hotarat(ratiunea nu incape in discutie) ca e timpul sa refac masina si sa-i redau o alta ''viata'', pe care o merita orice masina pretioasa.Si iata cum vreme de mai mult de 2 luni am stat ca pieton,abia saptamana asta avand asigurari de la mecanic de-a scoate rechinul la plimbare.
Inceputul s-a chemat tinichigerie, unde s-au intalnit probleme specifice modelului sus-amintit, rezolvate fara mari batai de cap. dar cum pe ultima suta de metri am gasit 4 portiere in stare foarte buna, am mai intarziat proiectul inca ceva zile, de data asta din cauza mea. Ma abtin de la comentarii in privinta celor care-au lucrat la ea, ma bucura rezultatul! Pe langa raparatiile, de bun simt , am lucrat putin si la partea mecanica, dar si la confort: discuri ventilate fata, punte cu discuri pe spate, inchidere centralizata, Jante Borbet pe 15', volan MOMO, bara spate M-tehnic,antena semi-automata, scaune fata di piele cu incalzire si ajustaje electrice, etc. In continuare voi lasa pozele sa va lamureasca , avand indulgenta in privinta calitatii pozelor facute cu telefonul!
io'sŪ
cat de bine ii sta e28-ului negru! wub.gif
manole74
Da! Negrul e una din culori(de fapt e non-culoare, ca si albul), care subliniaza liniile unei masini clasice, care-i confera prestanta si eleganta. Ce mai, e distinsa tongue.gif
Si pentru ca aici, inca n-am apucat sa ma dau mare cu jantele mele, nu voi intarzia cu pozele wink.gif, pentru ca saptamana viitoare sa adaug ''ceva'' noutati, prin bunavointa mecanicului meu ohmy.gif
ionusunt
foarte frumoase jantele...modelul asta il caut si eu,4x100 .in romania nu am gasit nimc iar in germania sunt rare si scumpe( 15" 4x100) .felicitari pt achizitie.unde le-ai gasit?
manole74
QUOTE (ionusunt @ Feb 4 2007, 09:16 AM) *
foarte frumoase jantele...modelul asta il caut si eu,4x100 .in romania nu am gasit nimc iar in germania sunt rare si scumpe( 15" 4x100) .felicitari pt achizitie.unde le-ai gasit?

La Brasov si n-au fost puse pe nici o masina in Romania tongue.gif
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Feb 5 2007, 07:51 PM) *
La Brasov si n-au fost puse pe nici o masina in Romania tongue.gif

auzi....biggrin.gif
ce dimensiuni sunt?.. nu cumva vrei sa le vinzi? biggrin.gif
manole74
QUOTE (io`s @ Feb 5 2007, 11:42 PM) *
auzi....biggrin.gif
ce dimensiuni sunt?.. nu cumva vrei sa le vinzi? biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Te anunt daca ma rezgandesc tongue.gif Ca fapt divers, jantele sunt pe 16'X8,5, ET13, iar gumele sunt 245(225)/50(45)/16!
* In paranteza sunt dimensiunile pentru fata
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Feb 6 2007, 08:30 AM) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Te anunt daca ma rezgandesc tongue.gif Ca fapt divers, jantele sunt pe 16'X8,5, ET13, iar gumele sunt 245(225)/50(45)/16!
* In paranteza sunt dimensiunile pentru fata
exact ca cele care le-am avut wub.gif
chiar ma interesau daca erau pe 17''
nu's de ce ..dar nu cred ca intra pe e28
manole74
Le-am probat inainte de-a le cumpara, nu-ti fa griji! Chiar in seara asta am vorbit cu baiatul care mi le-a adus si l-am pus in garda,daca mai gaseste asa ceva prin Germania sa le ''agate'' , ca aici are cine sa le cumpere tongue.gif Se gasesc si pe 17''............
ionusunt
QUOTE (manole74 @ Feb 7 2007, 12:35 AM) *
Le-am probat inainte de-a le cumpara, nu-ti fa griji! Chiar in seara asta am vorbit cu baiatul care mi le-a adus si l-am pus in garda,daca mai gaseste asa ceva prin Germania sa le ''agate'' , ca aici are cine sa le cumpere tongue.gif Se gasesc si pe 17''............

un 15" sau 16" 4x100 ? tongue.gif
manole74
QUOTE (ionusunt @ Feb 7 2007, 12:51 AM) *
un 15" sau 16" 4x100 ? tongue.gif

Cum sa nu. Cu diferenta din partea mea, desigur laugh.gif laugh.gif laugh.gif
powerbmw2001
QUOTE (manole74 @ Feb 7 2007, 08:11 AM) *
Cum sa nu. Cu diferenta din partea mea, desigur laugh.gif laugh.gif laugh.gif

jantele pe 16 si 17 mai nou nu se pot omologa la rar.ce naspa
io'sŪ
QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 7 2007, 08:32 AM) *
jantele pe 16 si 17 mai nou nu se pot omologa la rar.ce naspa

annoyed_h4h.gif
cum adika?
manole74
Am terminat reparatia si o sa pun cateva poze facute in miez de noapte. Pe langa reparatia propriu-zisa cauzata de accidentul de anul trecut , la masina s-au mai facut urmatoarele:
1-pompa de apa noua,
2-distributie noua,
3-parbriz nou,
4-alarma Maat 679 HF,
5-pompa si injectoare verificate pe banc,
6-garnitura capac distributie noua,
7-stergatoare de parbriz valeo cu grafit.
Urmeaza cat de curand, capota spate cu eleron M-tehnik,geamuri electrice(azi am luat motorasele si macaralele),intercooler si un brat inferior la directie. Multam Florin! Incerc maine sa revin cu poze mai bune smile.gif
316i
Ah, rotile alea.... celb (4).gif
manole74
QUOTE (316i @ Feb 13 2007, 02:00 AM) *
Ah, rotile alea.... celb (4).gif

Da, sunt obsesive, asa este!!! Intelegi de ce m-am imbolnavit wink.gif Azi ma uit sa vad cu exactitate ce latime au jantele smile.gif
reactor_share
Ce mai.... frumos ... in toate regula.

Si ce bine dau jantele alea!!!
Intr-adevar, asteptam si pozele pe zi, neaparat.

Ma bucur ca s-a rezolvat si cu al tau E28! Si inca o data multumesc pentru pontul de la Bucuresti!
haifisch
wub.gif ....si cum arata botul masinii

are cumva geamul de la semnal alb sau nu vad eu bine?
manole74
QUOTE (haifisch @ Feb 13 2007, 07:53 PM) *
wub.gif ....si cum arata botul masinii

are cumva geamul de la semnal alb sau nu vad eu bine?

Bot de M-tech!
Sunt normale, galbene. O sa le vedeti maine pe lumina wink.gif
manole74
Am de gand sa schimb/vopsesc toate croamele si sa le transform in shadow line, inclusiv nasul rechinului. Ce credeti i-ar sta mai bine????
ionusunt
fa totul in afara de nas.o sa arate grav de tot blink.gif

wub.gif jantele alea....jantele alea...chiar ca sunt obsesive tongue.gif
TiL
Buna ideea lui ionusunt. Eu in principiu prefer cromul asa cum a fost in fabrica. Dar daca faci cum a spus "iepurele" nostru, trebuie sa iasa trasnet.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Feb 14 2007, 05:47 PM) *
Buna ideea lui ionusunt. Eu in principiu prefer cromul asa cum a fost in fabrica. Dar daca faci cum a spus "iepurele" nostru, trebuie sa iasa trasnet.

iepurele nostru laugh.gif
io'sŪ
ba si nasul trebuie facut.....
lasa sa sticleasca doar farurile... asa cum se vede intr-una din pozele de la semnatura mea
manole74
QUOTE (io`s @ Feb 16 2007, 01:33 AM) *
ba si nasul trebuie facut.....
lasa sa sticleasca doar farurile... asa cum se vede intr-una din pozele de la semnatura mea

Da, si eu inclin sa fac nasul tot fumuriu, asa cum se vede ij pozele de mai jos.................
84 HOT
Ai grija cu fumuriu,..... ca eu am vopsit nasul acolo in fumuriu la reparatie capitala... si dupa 3 luni arata ca o masina de tigani... cu juma vopseaua venita jos....
SI apoi a cumparat alti rinichi de crom... si acu arata bine
io'sŪ
daca il faci cu simt de raspundere nu se ia vopseaua, trebuie smirgheluit bine de tot, eventual dat un fuler apoi vopseaua negru mat, recomand ca aceasta operatie sa fie facuta de un vopsitor
la e36ele meu am nasul negru, dar am scos de tot pelicula cromata (vai cat m-am chinuit) apoi am vopsit cu negru si nu am nici o problema
84 HOT
eu am adus din sua un spray special pe care ar fii trebuit sa-l folosesc pe crom... dar zace in portbagaj.... probabil ala ar fii tinut mai bine. Este special pentru plastic lucios, si crom....
manole74
Dar pentru cauciuc nu exista nici un fel de sparay, caci in cateva locuri am bandorile ''ciupite''?????

L.E. Ma gandeam sa le fac impreuna, atunci cand vopseam croamele............ tongue.gif
manole74
Poze cu intercooler-ul de la Florin, care e unul de pe 525d/530d ............ tongue.gif

L.E. Dimensiunile lui sunt:55x13x5cm wink.gif
manole74
Niste poze facute astazi............... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.