Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E36 coupe pt dezmembrat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Unclej
an fabr. 1996,motor 2000,klima,abs,discuri spate,etc
paco_wonderboy
bine ca de abia acum pui si u anuntul
cand am cautat in disperare capota si alte alea nu mai puneai anuntul asta :(lasa si u un nr de tel si pune si u niste poze cu interiorul te rog
Unclej
deci :problema e ca ..noi intram in "ea"ca termitele,deja interiorul nu-l mai are,motorul si cutia sa vandut,usa stanga +aripa stanga s-au dus,masina am luat-o pe comanda...nu dadeam o caruta de bani pe ea..fiind lovita destul de rau in plafon si avariata fata(nu grav)..deci am recuperat o parte din bani, mai am klimatronikul(care e arvunit pana maine seara.dar cine stie) bord cu dublu-airbag...toate sunt intacte..modul ,etc,usa stanga,geamuri laterale,fuzete fata..bascule discuri spate,etc
Unclej
adi 0720387938
paco_wonderboy
botul il mai are??
Unclej
mai sunt farurile(cu lupa si reglaj electric 100 eu amandoua) ,aripa dr.,amortizoare bara,amortizoare capota,traversa care sustine radiatorul de AC (in caz de ai klima),usi,geamuri ,macarale electrice,bord cu airbag,ceasuri ,calculatoarele masinii,evs-ul,pompa benzina,bara spate (spoiler fibra..mistho rau),bascule cu discuri spate,puntea pe fata cu toate cele...,oglinda sofer,diferential,2 stopuri albe dar la unul ia sarit geamul smile.gif , etc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.