![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 50 Joined: 13-May 06 From: Bucharest Member No.: 290 ![]() |
an fabr. 1996,motor 2000,klima,abs,discuri spate,etc
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 82 Joined: 15-February 06 From: bucuresti Member No.: 191 Car: bmw e36 coupe Engine: m50 2.5 192 cp ![]() |
bine ca de abia acum pui si u anuntul
cand am cautat in disperare capota si alte alea nu mai puneai anuntul asta :(lasa si u un nr de tel si pune si u niste poze cu interiorul te rog |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 50 Joined: 13-May 06 From: Bucharest Member No.: 290 ![]() |
deci :problema e ca ..noi intram in "ea"ca termitele,deja interiorul nu-l mai are,motorul si cutia sa vandut,usa stanga +aripa stanga s-au dus,masina am luat-o pe comanda...nu dadeam o caruta de bani pe ea..fiind lovita destul de rau in plafon si avariata fata(nu grav)..deci am recuperat o parte din bani, mai am klimatronikul(care e arvunit pana maine seara.dar cine stie) bord cu dublu-airbag...toate sunt intacte..modul ,etc,usa stanga,geamuri laterale,fuzete fata..bascule discuri spate,etc |
|
|
![]()
|
|
adi 0720387938
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 82 Joined: 15-February 06 From: bucuresti Member No.: 191 Car: bmw e36 coupe Engine: m50 2.5 192 cp ![]() |
botul il mai are??
|
|
|
![]()
|
|
mai sunt farurile(cu lupa si reglaj electric 100 eu amandoua) ,aripa dr.,amortizoare bara,amortizoare capota,traversa care sustine radiatorul de AC (in caz de ai klima),usi,geamuri ,macarale electrice,bord cu airbag,ceasuri ,calculatoarele masinii,evs-ul,pompa benzina,bara spate (spoiler fibra..mistho rau),bascule cu discuri spate,puntea pe fata cu toate cele...,oglinda sofer,diferential,2 stopuri albe dar la unul ia sarit geamul ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 04:19 PM |