Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MAXIMA SINCERITATE(daca exista:)
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2
iulian325
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!

- realist vorbind
- motiveaza alegerea cit mai convingator
- prezinta si alte 2 alternative

- numeste si ce masina nu ai cumpara sub nici o forma; motivele!!

(SPER CA ACESTE PARERI SA AJUTE UN EVENTUAL CUMPARATOR LA MODUL CEL MAI SERIOS)

FARA BARBI!
Zom
foarte sincer, daca as avea 40.000 euro cash de dat pe masini as opta pentru:

1. Alfa Romeo 159 (pentru alfa gt s-ar putea sa-mi mai trebuiasca 2-3-4 mii biggrin.gif) - chiar nu pot sa spun de ce. poate pentru ca atunci cand am vazut-o prima data mi s-a taiat respiratia.
si de restul de bani, un e34 cum a iesit din fabrica la vremea lui.

2. Toyota Avensis in cea mai full versiune + Smart pentru oras. (si cred ca inca mi-ar mai ramane ceva bani)

Toyota: arata bine, este confortabila, are un consum mai mult decat ecologic in varianta diesel cu cea mai mare motorizare, dar nici varianta cu cel mai mare motor, pe benzina, nu este din cale afara de flamand, este fiabila.
si pentru ca ar mai ramane destui bani, as opta pentru un smart, ideal pentru dementa din traficul zilnic bucurestean.

3. as vrea sa mai pot da o varianta, dar deja ar fi fortata.

ce masina nu as cumpara niciodata? hm... dacia. been there, done that. m-as simti "retrogradata" si as cadea intr-o depresie vecina cu nefiinta daca as fi nevoita sa ajung iar la dacie.
ccc
Nu exista maxima sinceritate :ninja:

Si ca sa raspund la intrebare, de 40000, daca nu am familie de carat cu mine, as lua seria 1 cu un motor mai serios si ar ramane si bani, nu?
iulian325
calin- convinge-ma!
si pe ceilalti!
ai experienta, atunci dezvolta, poate pe cineva va ajuta!!!
alex_maniacu_91
pot sa postez si eu?sincer daca as avea 40.000 mi-as lua un bmw seria 8 si l-as tuna.Sau un m3 cabrio. :unibrow:
ccc
QUOTE (iulian325)
calin- convinge-ma!
si pe ceilalti!
ai experienta, atunci dezvolta, poate pe cineva va ajuta!!!

Nu am cum sa te conving. Nu am studiat atent ofertele pentru ca nu-mi prisosesc banii astia.
Viper05
Eu nu pot decat sa-ti dau un sfat.

Parerea mea este ca inainte sa cumperi ceva trebuie sa studiezi foarte bine piata, sa nu te trezesti dupa o saptamana/luna ca o alta masina ti-ar fi placut mai mult, atunci din pacate va fi mult prea tarziu pt ca odata iesit pe poarta dealerului valoarea scade drastic, trebuie avut putin de rabdare
iulian325
COOOOL

De obicei sunt neserios biggrin.gif
Acu incerc o chestie serioasa si voi nu ma sprijiniti :dis:

Eu nici in vis nu am atita cash!!! :crybaby:
Dar avind in vedere ca toti suntem super pasionati de masini, am zis deschid subiectul asta deoarece evident ca sunt persoane care au aceasta suma, vor sa isi achizitioneze un autoturism si din varii motive(nevasta, soacra) nu studiaza atent piata si se trezesc cu o trompeta(nevasta, soacra).
Mizind pe bunavointa voastra m-am gindit sa-i ajutam pe acesti nefericiti! biggrin.gif

in alta ordine de idei as vrea ca utilizatorii acestui forum sa-si faca o idee despre cele mai practice si nepractice auto; de aceea va rog sa va exprimati opiniile, in cazul in care vom avea club sa incepem discutii serioase despre piata auto ro, pt ca sper ca impreuna sa avem un cuvint de spus- si mai ales sa se tina cont de acesta!!!
TiL
Prima intrebare pe care mi-as pune-o ar fi ce BMW nou care sa-mi placa as putea sa-mi iau de banii astia? Serie 3 nu prea-mi place, nici "1" nu mi-as lua... Raman la E90 325i sau 330i cu cat mai multe optionale, daca se poate.

Pentru alternative trebuie sa studiez atent piatza.
Zom
ai vazut iulian cine ti-a raspuns corect si pe puncte? restul cred ca s-au speriat, sa nu cumva sa creada lumea ca au banii aia. sau, poate apareau raspunssuri concrete daca propuneai incadrarea in 100.000 euro. am eu o banuiala ca multi dintre noi viseaza la o masina intre 40.000 si 100.000. euro, evident

aaa, si acum mi-am dar seama cam ce as mai putea vrea in 40.000.

3. mustang
SUPERBEC
vw touareg 2.5 tdi . 30k cip. mai pui navigatie si jenti si ajungi in 40k ddp
n3o
eu unu as face multe cu 40.000E dar in nici un caz nu mi-as lua o masina noua la banii astia iti poti lua un 730D model e65 full full super masina si mai si raman bani , am ales diesel in caz k vrei sa tina si cu casa biggrin.gif iar 218 cai sunt de ajuns .
CAT
banii astia nu prea ajung pt ceea ce as vrea eu ( masina noua )

in 40 000 nu cred ca exista foarte multe optiuni...
daca ai fi pus un prag de 20 000 sau 30 000 , atunci ar fi fost mai simplu pt mine. smile.gif

totusi , daca as avea banii astia si nu as putea sa mai fac rost de inca vreo 20-30 de mii, as alege BMW 530 D sau TOYOTA LANDCRUISER ( desi cred ca depasesc putin bugetul...)
TiL
Cred ca depasesti binisor bugetul, cu amandoua. smile.gif

Mi-am adus aminte ce alternativa as alege:
m-as gandi serios la un Audi. pacat ca are tractiune fata...
florin83
quattro? :paranoid:
iulian325
QUOTE (n3o)
eu unu as face multe cu 40.000E dar in nici un caz nu mi-as lua o masina noua la banii astia iti poti lua un 730D model e65 full full super masina si mai si raman bani , am ales diesel in caz k vrei sa tina si cu casa biggrin.gif iar 218 cai sunt de ajuns .

cre ca de vina e virsta...fara suparare- la un moment dat vrei ceva nou

oricum si la virsta ta poti cauta ceva nou si fun biggrin.gif
iulian325
QUOTE (barrriton)
ai vazut iulian cine ti-a raspuns corect si pe puncte? restul cred ca s-au speriat, sa nu cumva sa creada lumea ca au banii aia. sau, poate apareau raspunssuri concrete daca propuneai incadrarea in 100.000 euro. am eu o banuiala ca multi dintre noi viseaza la o masina intre 40.000 si 100.000. euro, evident
3. mustang

multumesc , de altfel ma asteptam sa faci asa smile.gif
alex230ro
Evo 9 Subaru(astea ar intra la limita biggrin.gif ) 330i 330d 325 xi tongue.gif cam atat imi vin in minte momentan biggrin.gif argumente nu stiu ce sa zic mi-ar place sa am o masina puternica smile.gif a se presupune ca am si banii sa intretin masina care o cumpar smile.gif
iulian325
ALEGEREA MEA 100%
Decizia se bazeaza pe faptul ca viata e scurta si nu am de gind sa fac compromisuri in a ma simti bine si sunt total iresponsabil.

as cumpara oricare dintre aceste masini de noi si cu ochii inchisi biggrin.gif

- CIVIC TYPE-R 2.0i(mt) 19500 cip
- COOPER S 18900 cip
- GOLF GTI 2.0 FSI(DSG) 20646 cip

La golf as alege cutia automata DSG deoarece este o bijuterie- schimba mai rapida decut cea manuala.
Pentru placerea oferita consider preturile mici.

Pt a nu avea probleme, inainte i-as cumpara o masina economica prietenei mele (oricum tre sa-i iau)
biggrin.gif
ce nu as lua...logan, imi fac greata proaspetii proprietari de logan atit de mindri de achizitia lor; unii le mai si tuneaza!!- par monstruos de rapide :puke:
n3o
eu vad si partea cu masina noua ... dar crede-ma am vazut masini la mana a 2-a aduse din germania cu 5.000km care sunt tipla nu vad rostul in a cumpara o masina noua mad.gif masina noua nu iti garanteaza prea multe fata de una sh cu f f putini km iar pretul difera mult
CAT
land cruiserul full e cam 40 de mii CIP. daca mai renunti la cate ceva... poata poate smile.gif

am gasit 530 D in Germania cu 160 km rulati la 39 500 euro. asta fara taxe, dar in principiu alea se recupereaza.
iulian325
QUOTE (n3o)
eu vad si partea cu masina noua ... dar crede-ma am vazut masini la mana a 2-a aduse din germania cu 5.000km care sunt tipla nu vad rostul in a cumpara o masina noua  :angry: masina noua nu iti garanteaza prea multe fata de una sh cu f f putini km iar pretul difera mult

ai facut sex intr-o masina?
poa mai vreau sa fiu si primul biggrin.gif
n3o
laugh.gif uite la asta nu m-am gandit .. dar stai linistit cu bani ramasi iti schimbi pielea din 7-ar biggrin.gif
n3o
in loc sa te gandesti ca un 7-ar e65 iti umple masina de femei , la asta te-ai gandit ? :paranoid:
Ionut
eu sincer la 40.000 iepuroi...mi-as trage un 130i....cu niste jante pe 19...si atat... smile.gif
florin83
pai.. as vrea asa ceva:

pt dat mucu pe strada la diversi...

asa ceva pt circuit:

si asta pt plimbare..

n3o
cea mai buna varianta biggrin.gif ... vezi k ai PM florine
alex230ro
QUOTE (iulian325)
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!

-  
FARA BARBI!

Florine esti off topic biggrin.gif :finger:

Edit:tot off topic un Alpina B10 biturbo cum suna tongue.gif
CAT
ce frumos =D>
n3o
da dar e in ton cu moda ... + ca ursii aia sunt ca noi smile.gif
florin83
m3 e30 = barbi?
iulian325
[quote="florin83"]pai.. as vrea asa ceva:

pai cu prima cre ca depasesti bugetu'

cu a2a sigur( face cam 100 000e)

nu stiu daca cu m3cabrio, depinde ce are pe el-
DA NU E NOUA!!!!!!!
florin83
da, e posibil sa depasesc bugetu, dar ala turbo si cabrio-ul sigur se incadreaza.. biggrin.gif
iulian325
OFF TOPIC

merg sa ma spinzur :retard:
florin83
offtopic: incearca totusi cu niste lame de ras.. poate se rupe franghia.. biggrin.gif

aaa.. m3-ul de curse e maxim 60.000..
florin83
si daca zici ca trebuie sa fie noua masina as lua subaru impreza wrx sti!
n3o
numai cand aud de noua ma furnica pe maini .
Ce am auzit de Subaru sau Porche la masinile noi ...
la Porsche de exemplu montau piele NAPA in masini si le vindeau mai scump .... la subaru am auzit ca angajatzii rup masinile alea pe strazi mai ales sti-urile si le vand pe urma unde mai pun liste de asteptare probleme banca probleme firma facturi acte si altele ahh si se mai aude k in partea asta de europa la tarile mai sarace calitatea nu trebuie sa fie asa de mare.
SUPERBEC
impreza si evo9 sunt 30k cip dar sar de 40 , au 30% taxe vamale +19% tva si cu optiuni se apropie de 50k

oricum nu sunt masini pt condus zilnic

un a4 quattro cu multe optiuni ar fi interesant.
haifisch
cu 40000 iti iei vreo 4 alpina b10 biturbo alex biggrin.gif
iulian325
QUOTE (SUPERBEC)
impreza si evo9 sunt 30k cip dar sar de 40 , au 30% taxe vamale +19% tva si cu optiuni se apropie de 50k

oricum nu sunt masini pt condus zilnic

un a4 quattro cu multe optiuni ar fi interesant.

n3o si florin le-ar lua si le-ar conduce zilnic(pacat ca depasesc 40) biggrin.gif ]
nu stiu daca un a4 cip sunt intre 20726(cheala cu 1.6) si 57057 S4 AVANT T6-asta da- da bugetul...
mertan
un 330xd nu ar fi bun? aia e masina de tot ce vrei... si pentru fuga si pt iarna si pt tot ce vrei... sau de ce nu un 325xi...
n3o
hai sa o luam altfel cu treaba cu sh ti-ar conveni ca tu sa iti iei un peugeot 407 nou noutz sa zic si sa vezi ca un vecin isi ia la mana a 2-a un m3 e46 si l-a costat le fel ... nu iti vine sa iti bagi unghia in gat cand te gandesti ca altcineva cu aceeasi bani si-a luat o masina mult mai tare din toate punctele de vedere crezi k mai conteaza k are 5-10.000km la bord deja sau k cineva deja a "incercat" masina ?
florin83
da, dar sunt aproape 40.000 standard..
n3o
care ? un peugeot 407 normal nou noutz cu ceva optiuni este 30k iar un m3 e46 coupe cu ceva optiuni in germanik la mana a 2-a cu km putini tot pe acolo este
later edit: numai vb care intoarce capetele pe strada biggrin.gif exclus 407 cu o sg teava de esapement (1 v.s 4)
florin83
ma refeream la 330xd/xi de care zicea mertan..
Robert
Daca as avea azi 40.000 EUR sa ii cheltuiesc pe o masina noua, sincer, mi-as lua un Z4 Coupe 3.0si. Este singura masina din gama actuala BMW care imi place.
Este insa posibil sa treaca usor de 40.000 cu whatever taxe & stuff.

De fapt, as prefera mai mult un Z4 coupe cu motor de 2.5 litri. Pentru mine ar fi motorizarea ideala. Din pacate, cel putin deocamdata, motorul de 2.5 litri este disponibil numai pe Z4 roadster. Iar masinile cu acoperis mobil nu-mi plac wink.gif
mertan
QUOTE (Robert)
Iar masinile cu acoperis mobil nu-mi plac wink.gif

pai pe unde mai ies fetele? :unibrow: :unibrow: :unibrow:
Robert
QUOTE (mertan)
pai pe unde mai ies fetele?
mertan, cand o sa mai cresti, o sa te prinzi ca toata fisha cu fetele este sa le tii inauntru, si nu sa le lasi sa iasa. :nod:
iulian325
QUOTE (Robert)
QUOTE (mertan)
pai pe unde mai ies fetele?
mertan, cand o sa mai cresti, o sa te prinzi ca toata fisha cu fetele este sa le tii inauntru, si nu sa le lasi sa iasa. :nod:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
iulian325
330xi 33900e CIP
339xd 34980e CIP

cu taxe sar de 40!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.