Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MAXIMA SINCERITATE(daca exista:)
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2
iulian325
QUOTE (Robert)
Daca as avea azi 40.000 EUR sa ii cheltuiesc pe o masina noua, sincer, mi-as lua un Z4 Coupe 3.0si. Este singura masina din gama actuala BMW care imi place.
Este insa posibil sa treaca usor de 40.000 cu whatever taxe & stuff.

De fapt, as prefera mai mult un Z4 coupe cu motor de 2.5 litri. Pentru mine ar fi motorizarea ideala. Din pacate, cel putin deocamdata, motorul de 2.5 litri este disponibil numai pe Z4 roadster. Iar masinile cu acoperis mobil nu-mi plac wink.gif

sunt intru totul de acord in privinta gamei actuale(cel putin noul 3 din spate parca stringe din smochina)
DAR
Z4- efabricat in USA- TAXE 30%
pretul e intre 24900 si 32900 asa ca sare de 40 cu 'ceva' optionale
mertan
QUOTE (Robert)
QUOTE (mertan)
pai pe unde mai ies fetele?
mertan, cand o sa mai cresti, o sa te prinzi ca toata fisha cu fetele este sa le tii inauntru, si nu sa le lasi sa iasa. :nod:

era o gluma mai... si oricum ofera mai multe avantaje asa cum e z4 rooadster... si e si mai ieftin... ai mai mult portbagaj... mai multe facilitati...
ccc
Florine nu mai strica topicu omului cu poze cu vechituri... :finger:
florin83
sst.. vrei sa ma iau de shareta ta? mad.gif
iulian325
:crybaby:
ccc
QUOTE (florin83)
sst.. vrei sa ma iau de shareta ta?  :angry:

Abia astept :cool:
sixx
Nou ? Probabil un A4 quattro in banii astia.
SH ? Clar un E60 530d sau chiar 535d cu cat mai multe optiuni.
iulian325
Deci pina acum A4 are cele mai multe voturi?

voiam mai multe candidate, faceam un poll, stabileam o cistigatoare

hai mai multe pareri!
sau nu ati fi in stare sa cumparati una noua cu banii astia?
Zom
ti-am zis ca era mai usor daca le dadeai 100.000 de cheltuiala smile.gif.

numa' mie imi place alfa 159? sad.gif hai ma, ca in prima suta de mii de km alfa e masina buna biggrin.gif
florin83
da, e super A4.. daca V6-le de 3.2l e prea scump merge si un 2l tfsi de 220cai, quattro si cu S line.. :unibrow:
iulian325
Imi place 159, cind am vazut-o prima data am avut orgasm :eek: , consider ca din punct de vedere al designului alaturi de ACCORD sunt cele mai reusite- macar la nivelul lor trebuiau sa arate noile bmw... :crybaby:
SUPERBEC
QUOTE (iulian325)
Imi place 159, cind am vazut-o prima data am avut orgasm :eek: , consider ca din punct de vedere al designului alaturi de ACCORD sunt cele mai reusite- macar la nivelul lor trebuiau sa arate noile bmw... :crybaby:

corect.. o masina superba.

daca esti pregatit sa dai 33k ddp pe ea si sa pierzi 20k in 3 ani...
TiL
159 e o masina superba, cel putin la exterior.
A4 e masina foarte buna tongue.gif
iulian325
QUOTE (SUPERBEC)

orice ai face o masina noua se devalorizeaza rapid;
vrei placere + cistig?
ce sa fac , sa-mi iau o trompeta ce se devalorizeaza mai greu(TDI), sau sa-mi gidil origoliul cu o TYPE R?
cum am mai precizat, prefer sa ma simt bine, restul faceti cum credeti dar viata 'tic tac tic tac' biggrin.gif
n3o
pai si intr-un m3 aproape full nu te simti bine ?
iulian325
pai sare lejer de 40...
n3o
la mana a 2-a ? www.mobile.de sau www.autoscout24.de sau .com biggrin.gif
haifisch
frumos 159 da stii cum e alfa...mai mult designul de ea si se devalorizeaza cel mai rau
Viper05
Mie unul imi place foarte mult noul A6, cred ca e una dintre cele mai frumoase masini de pe piata :ninja: , dar sunt sigur ca depaseste 40k
SUPERBEC
QUOTE (iulian325)
QUOTE (SUPERBEC)

orice ai face o masina noua se devalorizeaza rapid;
vrei placere + cistig?
ce sa fac , sa-mi iau o trompeta ce se devalorizeaza mai greu(TDI), sau sa-mi gidil origoliul cu o TYPE R?
cum am mai precizat, prefer sa ma simt bine, restul faceti cum credeti dar viata 'tic tac tic tac' biggrin.gif

mai nu stiu ce orgoliu gadili tu cu type R... am alergat unu pe autostrada cind m-am dus la mare si dupa 160 devenea timid biggrin.gif plus ca are o forma futurista (de kkt) care in 2-3 ani devine invechita

si eu nu suport masinile "sport" pe care le aleargi cu un diesel smile.gif

daca ai 40k de dat pe o masina (2) dute afara, ia un m3 sau un m5 si un tico de aici pt femeie smile.gif vei rade intotdeauna la semafor langa un type R la gandul ca puteai face o prostie asa de mare.
florin83
QUOTE (SUPERBEC)
mai nu stiu ce orgoliu gadili tu cu type R... am alergat unu pe autostrada cind m-am dus la mare si dupa 160 devenea timid biggrin.gif plus ca are o forma futurista (de kkt) care in 2-3 ani devine invechita

si schimatorul pe bord.. ca la dube... :puke: :puke:
iulian325
QUOTE (SUPERBEC)

si eu nu suport masinile "sport" pe care le aleargi cu un diesel smile.gif

daca ai 40k de dat pe o masina (2)  dute afara, ia un m3 sau un m5 si un tico de aici pt femeie smile.gif vei rade intotdeauna la semafor langa un type R la gandul ca puteai face o prostie asa de mare.

man eu nu am bani de una noua(nici femeie nici masina)
nu am condus TYPE R (nu cunosc nici un posesor iar in iasi nu e nici una), insa parerea mi-am format-o din articolele din revistele aut(in special scrise de URSA MARE- OVIDIU G.) si drive testuri(5thGear si TopGear)
faptul ca daca as dispune de 40 mi-as lua una second e o certitudine pt mine, insa am pus acest topic pt a avea o imagine a celor mai dorite masini NOI!
Daca acest lucru nu a fost inteles... imi pare rau!
Din opiniile postate mai sus reiese ca pe forumul FANILOR BMW cea mai dorita masina noua e noul A4!
FELICITARI AUDI!
scriu un mail celor de la porsche ro sa-i felicit...
florin83
pt ca bmw la banii aia gasesti ori cu motorizare mica, ori destul de chel..
SUPERBEC
pai ne agiti de pomana? credeam ca vrei sa spargi economiile pe un automobil smile.gif

normal ca a4, cind e90 e o chinezarie la care daca vrei un motor decent ajunge la 50 de mii
iulian325
n-am bec atitia bani cash
oricum eu cu cash-ul cumpar teren...
pt mine merge o troaca...

EU AM DORIT DOAR SA AVEM O IMAGINE ASUPRA MASINII NOI DORITE DE UN GRUP DE IMPATIMITI

CRE CA A4 MERITA DIN URMATOARELE MOTIVE:

- linie omogena
- super calitate a materialelor
- motorizari pt majoritatea buzunarelor performante, tehnologii de ultima generatie, cutii de v. bine etajate- cursa precisa- placute la utilizare 'intensiva'
- comfort de rulare bun
-e...dulce smile.gif
PAREREA MEA
DACA AS LUA UN A4
DA!
Gimi
:crybaby: :crybaby:
nasoala concluzia
Ionut
si eu as lua un A4, dar pe langa el as mai baga 10.000 heuroi in ursulache... :cool:
Gimi
QUOTE (Ionut)
si eu as lua un A4, dar pe langa el as mai baga 10.000 heuroi in ursulache... :cool:

there is hope biggrin.gif .Inca putin si eram pe "A4 funs forum" tongue.gif
Ionut
stai ma linistit ca nu renuntam noi asa usor la "troacele" noastre... biggrin.gif
ccc
Ce ziceti ne mutam toti pe audiforum sau facem noi un audiforum concurent? :ninja:
TiL
Facem noi un Audi forum corect biggrin.gif
SUPERBEC
dupa ce am citit top gear de luna asta ... este foarte clar noul chevy camaro (2008 probabil)

sau dodge chalanger
florin83
da charger-ul nu-ti place? eventual un SRT-8.. asta se si gaseste si nu e scump deloc.. :unibrow:
SUPERBEC
charger e cam urat si in 4 usi, mai bine un 300C
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.