Mai nou, pe langa toate problemele pe care le am, simt un suierat la turbina, pe care inainte nu-l aveam, sau cel putin nu il auzeam.
Masina trage sa zicem la fel de bine, ca inainte, poate un pic mai bine (cred ca mi se pare din cauza suieratului) .
A, si inca o chestie, cand sunt cu treapta 1 de viteza, si accelerez, am un fel de "huruiala" nu stiu cum sa zic, din partea din stanga fata, ca si cum ar veni de la roata, la fel se intampla si la treapta 2 de viteza, dar mai putin se aude.
Rezultatul problemei de mai sus, este ca parca imi franeaza roata, ca si cum ar atinge in caroserie. si am uitat sa spun, ca acest lucru se simte cand rotile sunt virate spre dreapta, spre stang nu prea face acest "huruit".
Nu stiu daca e o consecinta a faptului ca turbina suiera, oricum de cand a inceput sa suiere turbina, de atunci cam huruie.
Am mai vb cu unii, si mi-au zis ca poate rulmentul de la roata sa fie dus.
Oricum cred ca, trebuie considerat ca toata directia mea este varza, ma refer la bucse si pivoti, capete de bara si telescoapele fata, dar asa cred ca erau si cand am cumparat-o, numai ca atunci nu aveam "huruit".
Daca aveti vreun raspuns, cu mare placere am sa-l citesc.
multumesc.