IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Turbina mea suiera!
reactor_share
post Jul 31 2006, 10:04 AM
Post #1

64% BMW corupt

Group: Members
From: Iasi
Member No.: 303
Car: E28
Engine: M21 524 TD 116CP

Mai nou, pe langa toate problemele pe care le am, simt un suierat la turbina, pe care inainte nu-l aveam, sau cel putin nu il auzeam.
Masina trage sa zicem la fel de bine, ca inainte, poate un pic mai bine (cred ca mi se pare din cauza suieratului) .

A, si inca o chestie, cand sunt cu treapta 1 de viteza, si accelerez, am un fel de "huruiala" nu stiu cum sa zic, din partea din stanga fata, ca si cum ar veni de la roata, la fel se intampla si la treapta 2 de viteza, dar mai putin se aude.

Rezultatul problemei de mai sus, este ca parca imi franeaza roata, ca si cum ar atinge in caroserie. si am uitat sa spun, ca acest lucru se simte cand rotile sunt virate spre dreapta, spre stang nu prea face acest "huruit".

Nu stiu daca e o consecinta a faptului ca turbina suiera, oricum de cand a inceput sa suiere turbina, de atunci cam huruie.

Am mai vb cu unii, si mi-au zis ca poate rulmentul de la roata sa fie dus.

Oricum cred ca, trebuie considerat ca toata directia mea este varza, ma refer la bucse si pivoti, capete de bara si telescoapele fata, dar asa cred ca erau si cand am cumparat-o, numai ca atunci nu aveam "huruit".

Daca aveti vreun raspuns, cu mare placere am sa-l citesc.
multumesc.

--------------------
NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
Go to the top of the page

+Quote Post
ve
post Jul 31 2006, 10:59 AM
Post #2

27% BMW corupt
**

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 87
Car: E39 530d
Engine: M57

ridica masina pe cric si verifica rulmentul. si eu am avut unul varza cand am luat masina si facea la fel.

din pacate e destul de scump.

--------------------
Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:27 AM