Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.C. pe un E28 aftermarket
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Pages: 1, 2
84 HOT
asa de curiozitate...., iti spun sincer.... 20$... volanul este putin uzat, adica pielea de pe el, ceea ce presupun ca e normal la varsta lui.....sa stii ca interiorul arata ca nou, ma refer la partea de instrumente, butoane, manete, etc.... piele neagra scaune incalzite, scaunul de la sofer era rupt, lasat in dreapta, si pielea era cam nashpa..., ca daca nu poate cumparam si scaunele si bancheta si le puneam la pachet si ajungeau in cam 6 saptamani.
manole74
Care dintre cele doua modele?
84 HOT
acesta...
manole74
Mai gasesti unul? :question: Binenteles ca tot M
TiL
Vreau si eu unul, cum e cel din avatarul meu smile.gif
84 HOT
de ala am si eu, dar nu am mai gasit nici eu pana acum nici unul, si eu l-am vanat de mult, si acum am avut noroc..... God Bless America biggrin.gif ...

si nici nu mai am loc...... deja am ajuns cu subwooferele in plase pe avion, si o cutie plina cu piese, ca n-o pot ridica singur....
manole74
Sper ca saptamana viitoare sa va dau vesti despre instalatia de aer conditionat biggrin.gif biggrin.gif
INTERCEPTOR
vesti proaste despre aerul conditionat.
nu pot sa il montez. lipsesc prea multe piese sunt prea multe combinatii de facut si cedez.refuz sa mai fac combinatii la masini de azi incolo.
nu se potriveste radiatorul
lipseste un plastic care face legatura intre aeroterma de aer si aia de aer cond.
lipseste sau nu am gasit eu in masina suportul de compresor de pe motor.
1 conducta de la radiatorul de ce o fi el nu merge la diametru
consola veche nu merge.
radiator prea mare tre sa tai niste tabla acolo si nu mai vreau .
conductele nu vin pe traseu si alte dastea.
deci manole sper sa nu dai blesteme sau acatiste de rau
dar am incercat pur si simplu ma innebunit.credeam ca va merge mai usor.dar din nefericie merge prea greu adica nu merge
apropo aerul cumparat de tine este de pe un diesel sau benzina ca am tras o privire la masian lu til cu aer cond si conductele au alta configuratie
maine ma apuc sa montez la loc. sorry
ve
crezi ca la mine ar merge mai usor avand in vedere ca masina are cam tot pe ea in afara de compresor si radiator. are conductele trase din bord pana in compartimentul motor.
aeroterma de ac merge daca apas butonul deci are sigurante, electrica, tot. cam mor de cald in masina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.