Help - Search - Members - Calendar
Full Version: RESET E-46
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
iulian325
are cineva codurile reset E-46?
Darren
Ce reprezinta aceste coduri de reset? Si la ce ar folosi?
CAT
probabil se refera la resetarea OIL si INSP.

dar nu stiu sa fie coduri pt astea...
Darren
Pt. astea nu e nevoie de coduri, ci doar de un reset tool, sau o bucata de sarma :unibrow:
CAT
iulian325 - daca ai nevoie de reset tool te "servesc" cand vin in Iasi.
alexandru_83
RESET OIL SERVICE INDICATOR

OK, am mai pus-o pe un post, ca reply la o intrebare, dar o pun si aici pentru ca se pare ca pe topicul asta isi are locul Nu am incercat-o inca, aparent la mine nu am ajuns la acel "minimum consumption level". Poate ne zice cineva daca merge.

No need for reset tool for 2001+ model

BMW insp. reset

- Iginition OFF (POS 0)
- Press and Hold the trip odometer button while turning key to position 1 (ACCESSORY)
- Keep the button depressed (about 5 secs.) until you see "Oil Service" or "Inspection" with "Reset" or "Re" in the display
- *Note: On vehicles with "High" cluster, you will also see the amount of fuel (in litres) remaining until next service
- Press the button again and hold for approx. 5 secs. until "Reset" or "Re" flashes
- While the display is flashing, briefly press the button again to reset the Service Interval. After the display has shown the new interval you should see "END SIA" for about 2 secs.

Note that if the "Reset" or "Re" does not flash, then you have not met the minimum consumption level and cannot reset.
CAT
foarte posibil sa functioneze
ceva in genul asta era la peug 607, la care resetarea mi-au facut-o la service printr-o combinatie intre cheie pe pozitia 1 si odometru.
akajohn
functioneaza chestia de mai sus si e verificata de mine pe e46-316i model 2000 motor 1.9 ... am schimbat uleiul si toate filtrele si mai erau vre-o 7000 km dupa indicatiile bordului si am preferat sa dau reset... am urmat procedura si voila... s-a rezolvat si am iarasi 25000 km (daca imi amintesc bine)...wink.gif

varianta in romana folosita de mine este urmatoarea:

1- tii apasat pe butonul de pe bord cel din stanga
2- introduci cheia la pozitia I tinand in continuare apasat pe butonul ala pana apare ceva de genul OIL SERVICE RESET sau inspection reset
3- cum a aparut asta ii dai drumul la boton si apesi imediat din nou inca 5 secunde si incepe sa clipeasca mesajul "RESET" sau "RE"
4- ii dai drumul la buton iarasi dupa care apesi inca o data pe el, dar de data asta scurt, fara a tine apasat pe el
5- noul interval de service a aparut
6- mai apesi inca o data tot scurt butonul asta si apare mesajul "END SIA"
7- scoti cheia din contact sa memoreze datele si............ it's done
n3o
mai greu decat sa programezi in c++ laugh.gif
iulian325
VA MULTUMESC!
Aceste informatii le cautam pt un prieten care nu are net- eu am E30-
Daca vreunul trece prin Iasi ne intilnim cu cea mai mare placere!
n3o
pai si cu e60 ??
iulian325
:nod:
n3o
biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.