QUOTE (Viper05)
Nush ce sa zic tare mi ca ramai cu el
Motorul M30B35 a fost cea mai evoluata (si, de altfel, ultima) varianta a motoarelor M30. Sunt cateva lucruri care il diferentiaza de restul motoarelor M30:
- chiulasa a fost reproiectata si modificata semnificativ (canale de admisie mai largi, supape de admisie mai mari cu 1mm, alta forma a camerei de ardere), iar pistoanele au forma capului adaptata geometriei noii camere de ardere. Aceasta a implicat reproiectarea galeriilor de admisie si evacuare.
- managementul electronic este Motronic 1.3 (desi versinile timpurii de M30B35, de pe Seria 7 E32, au venit cu Motronic 1.1).
Totusi, pastreaza in continuare fiabilitatea specifica motoarelor M30.
Un M30B35 are 211 CP si merge cu benzina fara plumb obisnuita. Consuma mai putin decat versiunile M30 anterioare si este alegerea optima pentru cineva care vrea sa schimbe motorul / sa adapteze un M30 pe masina lui.
I-am facut reclama, pentru ca este un motor care merita - atat timp cat e in stare perfecta. Iar 95.000 Km este foarte putin.
Habar n-am sa imi dau cu parerea relativ la pret, dar 800 EUR pentru motor complet + toata transmisia cred ca e un pret corect.