Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce planuri aveti de revelion 2006
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
alexandru_83
Eu vreau la munte dar nu am rezervat nimic sad.gif
316i
eu astept propuneri din partea apropiatilor. biggrin.gif
Ionut
sa mor daca stiu deocamdata ceva....iar cred ca ma voi hotari pe 25 decembrie smile.gif biggrin.gif
speed
Si eu inca astept propuneri de petrecere revelionului.
cristic
de cand ma stiu (cu exceptia unui singur an) revelionul am stabilt unde-l fac in ultimele 2 zile si a iesit de fiecare data super
mikilol
acasa...anu asta e "nasoala" treaba...so...home sweet home...asta e...d'aia nu-mi plac mie sarbatorile...ce atata agitatie...craciun brad globuletze...not my type!
florin83
QUOTE (alexandru_83)

la o vila pe langa pestera Dambovicioara (zona rucar-bran) cerea gazda 70mil pt 5 zile de revelion. Super frumoasa zona.. e la ~5-6km in munti si super liniste..
In vila incapeau lejer 20 de persoane => 3.5mil de pers.. eu zic ca nu-i mult pt 5 zile la munte de revelion..

nici eu nu stiu unde o sa-l fac.. anul trecut am aflat pe 31 decembrie pe la pranz.. smile.gif
user`02
Anul asta nu duc lipsa de invitatii.
1. sefu` m-a invitat la Bran la o super pensiune . avantaj- 7 zile moca; dezavantaj - 7 zile nu ma pot imbata ( prea tare)
2. some friends m-au invitat la Budapesta. avantaj - nu stau acasa si ma pot imbata;dezavantaj - cheltuieli mari, drum lung.
3. alti prieteni m-au invitat in Capitala. avantaj 0, dezavantaj - fara munte, ski-trante , snowboard-cazaturi, clopotei,...

asa ca ....nu stiu... ramane intre varianta 1 si varianta 4 (?)
alex230ro
QUOTE (florin83)
QUOTE (alexandru_83)

la o vila pe langa pestera Dambovicioara (zona rucar-bran) cerea gazda 70mil pt 5 zile de revelion. Super frumoasa zona.. e la ~5-6km in munti si super liniste..
In vila incapeau lejer 20 de persoane => 3.5mil de pers.. eu zic ca nu-i mult pt 5 zile la munte de revelion..

nici eu nu stiu unde o sa-l fac.. anul trecut am aflat pe 31 decembrie pe la pranz.. smile.gif

:nod: fromos dar tre sa gasesti 20 pers minim odata si nu cred ca mai e libera acum pt Revelion vila ,ar fii frumos sa ne strangem toti si sa facem Revelionul impreuna :nod: .PS:asta daca scapam vii duminica :paranoid: :ninja:
Zom
QUOTE (user`02)
Anul asta nu duc lipsa de invitatii.
1. sefu` m-a invitat la Bran la o super pensiune . avantaj- 7 zile moca; dezavantaj - 7 zile nu ma pot imbata ( prea tare)
2. some friends m-au invitat la Budapesta. avantaj - nu stau acasa si ma pot imbata;dezavantaj - cheltuieli mari, drum lung.
3. alti prieteni m-au invitat in  Capitala. avantaj 0, dezavantaj - fara  munte, ski-trante , snowboard-cazaturi, clopotei,...

asa ca ....nu stiu... ramane intre varianta 1 si varianta 4 (?)

cum poti pune avantaj 0 in capitala?!!! aici te poti imbata cu multi dintre colegii de forum, si cred ca si cazare s-ar gasi gratis biggrin.gif

p.s. si ai grija cu coyotul ala, da?
user`02
QUOTE (barrriton)
cum poti pune avantaj 0 in capitala?!!! aici te poti imbata cu multi dintre colegii de forum, si cred ca si cazare s-ar gasi gratis biggrin.gif

p.s. si ai grija cu coyotul ala, da?

Nu e chiar asa, daca raspund invitatiei trebuie sa stau la/cu gazdele si probabil cand o sa pot sa ma intalnesc cu colegii de forum va fi prea tarziu biggrin.gif ( vezi intanirea de la Bran laugh.gif )

r.p.s. coyotul ala e unul cuminte!
alex230ro
Asa cine s-ar baga pt un revelion in zona Bran Moeciu? smile.gif
alex230ro
Mda up biggrin.gif
user`02
QUOTE (alex230ro)
Asa cine s-ar baga pt un revelion in zona Bran Moeciu? smile.gif

eheeeee...
Sa gasesti o pensiune acum in Bran e o adevarata aventura si daca ai gasit-o trebuie sa o inchiriezi minim 5 zile la 50 euro/zi/pers.
Si uite cum ai scos din buzunar 500 euro cu care puteai pleca in ....Egipt sau intr-o tara exotica :nod:
cotti
QUOTE (jaffar)
v-ati facut rezervari ? v-ati gindit macar unde ati vrea sa mergeti ?

atunci dati-ne si noua idei smile.gif

Paltinis invitatie eu si fata mea, moca
alex230ro
Cica de Revelion sunt singur acasa biggrin.gif :unibrow: cine nu are unde sa mearga poate sa vina smile.gif .
da_joint
QUOTE (alex230ro)
Cica de Revelion sunt singur acasa  :D  :unibrow:  cine nu are unde sa mearga poate sa vina  :)  .

Mergem peste Alex.... :unibrow: asta daca nu suntem prea beti..... :partyman: :drink: :weedman: :orcass: :puke:
ccc
:partyman:
SUPERBEC
ccc tu vii in tzara mah sau ramai cu suedezele si cu maltezele acolo????? sa te vizitez :biggrin.gif ????
da_joint
QUOTE (SUPERBEC)
ccc tu vii in tzara mah sau ramai cu suedezele si cu maltezele acolo????? sa te vizitez :biggrin.gif ????

:eek: Suedeze.... :drool: :drool: :drool:
Mergem cu totii sa il vedem ca ne e dor de el.....
ccc
Nu vin in tara acum...
Hai veniti aici ca loc am biggrin.gif

Bec, credeam ca tu esti ocupat...
SUPERBEC
biggrin.gif

ziceam si eu asa .. sa nu pui poze cu suedeze pe forum ca sigur o sa vina alex biggrin.gif
alex230ro
biggrin.gif Suedeze?Unde unde?CAt? ohmy.gif
ccc
Aici, 2 bucati, dar mai putem face rost.
alex230ro
Tu ma faci de nu mai imi upgradez ursul si vin un Germania tongue.gif
ccc
Da ce vroiai sa mai upgradezi la el? Ii vopsesti in sfarsit spoilerul?
alex230ro
Nu mah i-am luat spoiler si de spate biggrin.gif care intamplator e vopsit negru tongue.gif oricum il fac culoarea masinii,i-am mai luat si niste huse de piele din Vitan :finger: dar de alea scap zilele astea,mai am jante de 14,15 si 16 tongue.gif si mai vedem ce si cum mai fac la el :unibrow: .
ccc
Jantele alea merg si la a mea?
Daca da, zi de care-s.
alex230ro
Nu merg ca sunt in 4 prezoane smile.gif alea pe 14 sunt alea normale de BMW alea pe 15 sunt ATS Black cup si alea pe 16 sunt OZ Madeira parca , a si mai am unele de tabla pe 14 pe care am gumele de iarna tongue.gif .
cristic
suedeze?!?!?!? unde cand cum ??? vin si io biggrin.gif
alexandru_83
Se pare ca o sa fac la Kristal sad.gif
Nu prea imi convine dar nu prea am multe variante
ccc
ce e Kristal?
Andreea
Kristal e un club destul de bine cotat in Bucuresti

pt mai multe detalii vezi http://www.clubkristal.ro/redesign/
alexandru_83
Nu stiam ca au si pagina de net smile.gif
alexandru_83
Mi-am cumparat bilet...2,5 mil smile.gif
525da
QUOTE ("alexandru_83")
Mi-am cumparat bilet...2,5 mil smile.gif

Distractie placuta!
Eu merg la cabana "Plapumioara"! smile.gif
alexandru_83
Chiar asa se numeste cabana sau stai acasa si dormi? smile.gif
525da
QUOTE ("alexandru_83")
Chiar asa se numeste cabana sau stai acasa si dormi? smile.gif

Te-ai prins biggrin.gif
alexandru_83
La care din ele? biggrin.gif
alex230ro
Ultima oferta de Revelion mai am vro 5-6 locuri la mine tongue.gif cine mai este interesat sa-mi zica ca sapt asta se incheie inscrierile biggrin.gif
mertan
ash veni io. da e prea departe. :ninja:
ccc
QUOTE (alex230ro)
Ultima oferta de Revelion mai am vro 5-6 locuri la mine  :p  cine mai este interesat sa-mi zica ca sapt asta se incheie inscrierile  :D

La Bucuresti sau Crevedia?
ironm
Io-l fac la Predeal...aproape de partii...si de parcarea aia misto, mare si goala seara wink.gif
Anu trecut pe la 2-3dim faceam cerculete io si inca unu cu n 330xd biggrin.gif
Poate daca se mai nimereste vreunu prin Predeal in perioada 29.12-02.01 ne mai vedem la una mica :-"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.