![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Eu vreau la munte dar nu am rezervat nimic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
eu astept propuneri din partea apropiatilor.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
sa mor daca stiu deocamdata ceva....iar cred ca ma voi hotari pe 25 decembrie ![]() ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Si eu inca astept propuneri de petrecere revelionului.
-------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
de cand ma stiu (cu exceptia unui singur an) revelionul am stabilt unde-l fac in ultimele 2 zile si a iesit de fiecare data super
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 10 ![]() |
acasa...anu asta e "nasoala" treaba...so...home sweet home...asta e...d'aia nu-mi plac mie sarbatorile...ce atata agitatie...craciun brad globuletze...not my type! -------------------- BMW 318is E36 – I WAS BORN FREE, NOW I’M EXPENSIVE
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (alexandru_83) Eu vreau la munte dar nu am rezervat nimic
![]() la o vila pe langa pestera Dambovicioara (zona rucar-bran) cerea gazda 70mil pt 5 zile de revelion. Super frumoasa zona.. e la ~5-6km in munti si super liniste.. In vila incapeau lejer 20 de persoane => 3.5mil de pers.. eu zic ca nu-i mult pt 5 zile la munte de revelion.. nici eu nu stiu unde o sa-l fac.. anul trecut am aflat pe 31 decembrie pe la pranz.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 18-October 05 From: Brasov Member No.: 14 Car: 1802 Engine: 1800cmc , 74 kw ![]() |
Anul asta nu duc lipsa de invitatii.
1. sefu` m-a invitat la Bran la o super pensiune . avantaj- 7 zile moca; dezavantaj - 7 zile nu ma pot imbata ( prea tare) 2. some friends m-au invitat la Budapesta. avantaj - nu stau acasa si ma pot imbata;dezavantaj - cheltuieli mari, drum lung. 3. alti prieteni m-au invitat in Capitala. avantaj 0, dezavantaj - fara munte, ski-trante , snowboard-cazaturi, clopotei,... asa ca ....nu stiu... ramane intre varianta 1 si varianta 4 (?) |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
QUOTE (florin83) QUOTE (alexandru_83) Eu vreau la munte dar nu am rezervat nimic
![]() la o vila pe langa pestera Dambovicioara (zona rucar-bran) cerea gazda 70mil pt 5 zile de revelion. Super frumoasa zona.. e la ~5-6km in munti si super liniste.. In vila incapeau lejer 20 de persoane => 3.5mil de pers.. eu zic ca nu-i mult pt 5 zile la munte de revelion.. nici eu nu stiu unde o sa-l fac.. anul trecut am aflat pe 31 decembrie pe la pranz.. ![]() :nod: fromos dar tre sa gasesti 20 pers minim odata si nu cred ca mai e libera acum pt Revelion vila ,ar fii frumos sa ne strangem toti si sa facem Revelionul impreuna :nod: .PS:asta daca scapam vii duminica :paranoid: :ninja: -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (user`02) Anul asta nu duc lipsa de invitatii.
1. sefu` m-a invitat la Bran la o super pensiune . avantaj- 7 zile moca; dezavantaj - 7 zile nu ma pot imbata ( prea tare) 2. some friends m-au invitat la Budapesta. avantaj - nu stau acasa si ma pot imbata;dezavantaj - cheltuieli mari, drum lung. 3. alti prieteni m-au invitat in Capitala. avantaj 0, dezavantaj - fara munte, ski-trante , snowboard-cazaturi, clopotei,... asa ca ....nu stiu... ramane intre varianta 1 si varianta 4 (?) cum poti pune avantaj 0 in capitala?!!! aici te poti imbata cu multi dintre colegii de forum, si cred ca si cazare s-ar gasi gratis ![]() p.s. si ai grija cu coyotul ala, da? |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 18-October 05 From: Brasov Member No.: 14 Car: 1802 Engine: 1800cmc , 74 kw ![]() |
QUOTE (barrriton) cum poti pune avantaj 0 in capitala?!!! aici te poti imbata cu multi dintre colegii de forum, si cred ca si cazare s-ar gasi gratis
![]() p.s. si ai grija cu coyotul ala, da? Nu e chiar asa, daca raspund invitatiei trebuie sa stau la/cu gazdele si probabil cand o sa pot sa ma intalnesc cu colegii de forum va fi prea tarziu ![]() ![]() r.p.s. coyotul ala e unul cuminte! |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Asa cine s-ar baga pt un revelion in zona Bran Moeciu?
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
Mda up
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (alex230ro) Asa cine s-ar baga pt un revelion in zona Bran Moeciu?
![]() eheeeee... Sa gasesti o pensiune acum in Bran e o adevarata aventura si daca ai gasit-o trebuie sa o inchiriezi minim 5 zile la 50 euro/zi/pers. Si uite cum ai scos din buzunar 500 euro cu care puteai pleca in ....Egipt sau intr-o tara exotica :nod: |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
QUOTE (jaffar) v-ati facut rezervari ? v-ati gindit macar unde ati vrea sa mergeti ?
atunci dati-ne si noua idei ![]() Paltinis invitatie eu si fata mea, moca -------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]()
|
|
Cica de Revelion sunt singur acasa
![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
QUOTE (alex230ro) Cica de Revelion sunt singur acasa :D :unibrow: cine nu are unde sa mearga poate sa vina :) .
Mergem peste Alex.... :unibrow: asta daca nu suntem prea beti..... :partyman: :drink: :weedman: :orcass: :puke: -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
:partyman: |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
ccc tu vii in tzara mah sau ramai cu suedezele si cu maltezele acolo????? sa te vizitez :
![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) ccc tu vii in tzara mah sau ramai cu suedezele si cu maltezele acolo????? sa te vizitez :
![]() :eek: Suedeze.... :drool: :drool: :drool: Mergem cu totii sa il vedem ca ne e dor de el..... -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:38 AM |