Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Locuri frecventate
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
alexandru_83
Pe unde umblati?Ce cluburi frecventati"?
Discoteci,cluburi,baruri,restaurante...

Sa spun eu primul:
1.Cluburi:
Maxx(cel mai mult imi place acolo smile.gif )
Dumars(l-au renovat si arata f.bine dar nu prea e atmosfera)
Bamboo(cam multe fitze)
Kristal(te zapaceste house-ul smile.gif )
2.Restaurante
La Mama(de pe Dacia)
Shorley
Zet(in spatele tribunalului cand ma intorc de la discoteca smile.gif )
Cuptorul cu Lemne(excelenta pizza)
3.Baruri
PP'59 (e aproape de casa)
Cheers(tot aproape de casa)
cc_seat
3.Baruri
Pardon Cafe
cristic
eu fiind din Ploiesti ce pot sa spun ... aici din pacate activitatea este slaba :crybaby: cred ca nu e vreun club/pub/bar la care sa nu fi fost ... ce e nasol: la 10-11 (cel tarziu 12 noaptea) toate sunt goale in timpul saptamanii :crybaby: , iar in week-end nu gasesti loc .. mai nou am inceput sa joc remy in timpul spatamanii biggrin.gif

in Bucuresti in afara de Biblioteca (parca asa ii zice) si Twice nu am fost ..

in Sinaia Old Nick Pub si City Pride sunt ok dar cam prea aglomerate sambata .. in timpul saptamanii sunt goale

in Brasov am fost la vreo 2 pizzeri de pe langa Biserica Neagra .. sunt ok
florin83
oricum in ploiesti la 9-10 se da stingerea peste tot tongue.gif
cristic
pai eu ce zic???

a am uitat sa spun de Carrefour care s-a deschis de curand si in Ploiesti ... mai nou toata populatia parca a inebunit --- merge cu gramada acolo :crybaby:

daca vrei sa vezi agitatie la orice ora unde te duci la Carrebla off a inebunit lumea :crybaby:
alexandru_83
QUOTE (cristic)
in Bucuresti in afara de Biblioteca (parca asa ii zice) si Twice nu am fost ..  

merita sa incerci altele mult mai ...cool biggrin.gif
Sorin
io mai ies in " Picasso" e pe Calea Victoriei
imi place ca e o atmosfera asa mai retrasa... alex a fost pe acolo si jaffar a asteptat in masina ca facea drive-test cu loganul si se plangea ca nu se infige
parerea mea e ca e buna cafeneaua pt vrajit ( aviz e-joy)
in rest in 4level sau
Miky'sPub--mancare multa si buna
alex230ro
Stiu Picasso da nu imi place,prefer la Berarie tongue.gif
Sorin
deh acolo e mai cu liniste cand tu esti zgomotos biggrin.gif ... nu stiu de ce acolo toti vorbesc aproape in soapta ca artisti nu prea am vazut
alexandru_83
Ati incercat Grizzly si Hard Rock din Dr.Taberei?
Merita! wink.gif
cristic
voi dati idei ca cine stie .. poate le incerc si io
alexandru_83
Cea mai buna limonada acolo o gasesti smile.gif
Azeea
Hard Rock merita, e un restaurant bun dar cam mult fum inauntru. fara rezervare n-ai ce cauta seara, in special in week-end.
Grizzly imi suna cunoscut, cred ca e tot p-acolo dar daca nu-mi aduc aminte nimic inseamna ca e mediu.
alexandru_83
Sunt unu langa altul smile.gif
cc_seat
da' grizzli era napsa cu ceva timp in urma.au schimbat ceva?!
alexandru_83
Nu stiu cum il stiai tu inainte...Mie imi place acum smile.gif
r2d2
Ok. Grizzli e misto da preturi cam mari - parerea mea. Daca e vorba de Dr. Taberei, Azurro e ok, pizza acolo e f. buna.
Kane
Hmm,

Terase/Baruri/Cafenele... Ambiance (dorobanti), BT Cafe, Pink, Carturi (Marie Celeste - herastrau), Jos Palaria (universitate), Fashion bar (victoriei), Cabaret (herastrau, vara, in timpul zilei), Princess (regie), altele...

Restaurante/Fast food... Trattoria (herastrau), Capriciossa (rar), Ruby tuesday, Cata66 (stirbei voda, ft ieftin, portii enorme, mancare buna), Aquarium (piata galati... rar), Taverna Sarbului, Pui de urs, Genin floreasca biggrin.gif, Dines tineretului, altele...

Cluburi/discoteci - Cabaret (herastrau, vara, cel mai tare!), Cuba (vara), Dumars (de cand l-au renovat), Cuando (rar), Bamboo (FT RAR... mai bine ardea de tot si-l lasau asa), Kristal (rar), altele in care doar dau ture...
Azeea
QUOTE (Kane)
Hmm,

Restaurante/Fast food... Trattoria (herastrau), Capriciossa (rar), Ruby tuesday, Cata66 (stirbei voda, ft ieftin, portii enorme, mancare buna), Aquarium (piata galati... rar), Taverna Sarbului, Pui de urs, Genin floreasca biggrin.gif, Dines tineretului, altele...

mai exista Aquarium?
stiu ca odata i-au prins cu nu stiu ce produse alterate...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.