![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Pe unde umblati?Ce cluburi frecventati"?
Discoteci,cluburi,baruri,restaurante... Sa spun eu primul: 1.Cluburi: Maxx(cel mai mult imi place acolo ![]() Dumars(l-au renovat si arata f.bine dar nu prea e atmosfera) Bamboo(cam multe fitze) Kristal(te zapaceste house-ul ![]() 2.Restaurante La Mama(de pe Dacia) Shorley Zet(in spatele tribunalului cand ma intorc de la discoteca ![]() Cuptorul cu Lemne(excelenta pizza) 3.Baruri PP'59 (e aproape de casa) Cheers(tot aproape de casa) |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 23-October 05 From: Bucuresti Member No.: 54 Car: Toyota Engine: 1.3 ![]() |
3.Baruri
Pardon Cafe |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
eu fiind din Ploiesti ce pot sa spun ... aici din pacate activitatea este slaba :crybaby: cred ca nu e vreun club/pub/bar la care sa nu fi fost ... ce e nasol: la 10-11 (cel tarziu 12 noaptea) toate sunt goale in timpul saptamanii :crybaby: , iar in week-end nu gasesti loc .. mai nou am inceput sa joc remy in timpul spatamanii ![]() in Bucuresti in afara de Biblioteca (parca asa ii zice) si Twice nu am fost .. in Sinaia Old Nick Pub si City Pride sunt ok dar cam prea aglomerate sambata .. in timpul saptamanii sunt goale in Brasov am fost la vreo 2 pizzeri de pe langa Biserica Neagra .. sunt ok -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
oricum in ploiesti la 9-10 se da stingerea peste tot
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
pai eu ce zic???
a am uitat sa spun de Carrefour care s-a deschis de curand si in Ploiesti ... mai nou toata populatia parca a inebunit --- merge cu gramada acolo :crybaby: daca vrei sa vezi agitatie la orice ora unde te duci la Carrebla off a inebunit lumea :crybaby: -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
QUOTE (cristic) in Bucuresti in afara de Biblioteca (parca asa ii zice) si Twice nu am fost ..
merita sa incerci altele mult mai ...cool ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
io mai ies in " Picasso" e pe Calea Victoriei
imi place ca e o atmosfera asa mai retrasa... alex a fost pe acolo si jaffar a asteptat in masina ca facea drive-test cu loganul si se plangea ca nu se infige parerea mea e ca e buna cafeneaua pt vrajit ( aviz e-joy) in rest in 4level sau Miky'sPub--mancare multa si buna -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Stiu Picasso da nu imi place,prefer la Berarie
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
deh acolo e mai cu liniste cand tu esti zgomotos
![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
Ati incercat Grizzly si Hard Rock din Dr.Taberei? Merita! ![]() |
|
|
![]()
|
|
voi dati idei ca cine stie .. poate le incerc si io
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
Cea mai buna limonada acolo o gasesti
![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
Hard Rock merita, e un restaurant bun dar cam mult fum inauntru. fara rezervare n-ai ce cauta seara, in special in week-end.
Grizzly imi suna cunoscut, cred ca e tot p-acolo dar daca nu-mi aduc aminte nimic inseamna ca e mediu. -------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
Sunt unu langa altul ![]() |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 186 Joined: 23-October 05 From: Bucuresti Member No.: 54 Car: Toyota Engine: 1.3 ![]() |
da' grizzli era napsa cu ceva timp in urma.au schimbat ceva?!
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu cum il stiai tu inainte...Mie imi place acum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 21-October 05 From: Bucuresti Member No.: 44 ![]() |
Ok. Grizzli e misto da preturi cam mari - parerea mea. Daca e vorba de Dr. Taberei, Azurro e ok, pizza acolo e f. buna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
Hmm, Terase/Baruri/Cafenele... Ambiance (dorobanti), BT Cafe, Pink, Carturi (Marie Celeste - herastrau), Jos Palaria (universitate), Fashion bar (victoriei), Cabaret (herastrau, vara, in timpul zilei), Princess (regie), altele... Restaurante/Fast food... Trattoria (herastrau), Capriciossa (rar), Ruby tuesday, Cata66 (stirbei voda, ft ieftin, portii enorme, mancare buna), Aquarium (piata galati... rar), Taverna Sarbului, Pui de urs, Genin floreasca ![]() Cluburi/discoteci - Cabaret (herastrau, vara, cel mai tare!), Cuba (vara), Dumars (de cand l-au renovat), Cuando (rar), Bamboo (FT RAR... mai bine ardea de tot si-l lasau asa), Kristal (rar), altele in care doar dau ture... |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
QUOTE (Kane) Hmm,
Restaurante/Fast food... Trattoria (herastrau), Capriciossa (rar), Ruby tuesday, Cata66 (stirbei voda, ft ieftin, portii enorme, mancare buna), Aquarium (piata galati... rar), Taverna Sarbului, Pui de urs, Genin floreasca ![]() mai exista Aquarium? stiu ca odata i-au prins cu nu stiu ce produse alterate... -------------------- 324 td
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:42 AM |