Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pareri despre...:D
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
AR66TAD
sunt nou pe acest forum si as vrea sa mai raman cu voi,problema este ca eu sunt acel tampit care era la cheia sus pe masina si care se dezbraca la tot coltul(asta este)...in fine pt cei care vor sa-mi raspunda o sa ma prezint cu modestie ca adi
idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest?
florin83
nu cred ca a plecat cineva de acolo din cauza asta, dar oricum ce ai facut tu nu a fost frumos..
AR66TAD
crede-ma ca nu am facut-o sa supar pe cineva,stiu ca am exagerat...dar pur si simplu mi-am pierdut mintile smile.gif...deci jumate din ce am facut am auzit doar din povesti,eu nu-mi aduc aminte...sorry promit ca o sa ma stapanesc,oricum eu m-am simtit de milioane(din ce tin minte)
florin83
da chiar asa cu noaptea in cap ai pus gura pe bautura? biggrin.gif
Andreea
O fapta recunoscuta e pe jumatate iertata :nod:
Welcome !
Ionut
QUOTE (AR66TAD)
sunt nou pe acest forum si as vrea sa mai raman cu voi,problema este ca eu sunt acel tampit care era la cheia sus pe masina si care se dezbraca la tot coltul(asta este)...in fine pt cei care vor sa-mi raspunda o sa ma prezint cu modestie ca adi
idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest?

stai linistit, se mai intampla....apropo, cand aproape ai adormit pe mocheta de pe ringul de dans si noi faceam hora in jurul tau iti mai aduci aminte??? biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
525da
Tot radeam eu ca ,daca se aduc manechine, sa aducem si niste cipandei... laugh.gif
AR99TAD,whiskey-ul pe stomacul gol, dupa o noapte de condus, poate genera si astfel de situatii, care pot fi scuzate si intelese.
Sa stii insa ca...solarul este nociv sanatatii,incearca metode naturale de bronzare,if you know what I mean laugh.gif
AR66TAD
biggrin.gif ms ms ca ma primiti in club...kiar nu am vrut sa iasa asa,dar oboseala si-a spus cuvantul. nu mai rectionam la nik era doar red bullu care ma tinea treaza...si cat despre dansurile orientale din restaurant nush ce sa zic(am uitat tot),mi-a pove calin ceva si am vazut niste filmari.oricum m-am distrat de milioane...va multumesc pt intelegere tongue.gif
AR66TAD
daca avetzi poze cu mine sau cu masina v-as ruga sa mi-le trimiteti idu meu de mess este adyt2...ms smile.gif
n3o
sigur sunt poze si cu masina ta , dar sa se puna la punct baza de date (poze si filme) :|
mikilol
eu am poze in care apare si masina ta...dar momentan nu am cum sa le pun...hmm stiu ca exista prin forum p'aci o poza cu tine "in plina glorie"...cat despre "manifestarea ta"...din punctul meu de vedere no problem ...important e ca te-ai simtzit bine printre noi...
btw eu sunt tipa cu care te-ai conversat in noaptea de sambata despre folii de 180euro...jante de 2000 etc...si te-ai suparat pe mine ca m-a bufnit rasu' cand mi-ai spus ca ai pus 4 geamuri electrice :crybaby: ...eu radeam (mai eram si dupa ceva whisky si sampanie) pt ca ma gandeam care dreq putea sa fie al 5-lea geam ...in fine...anyway ..nu e nici o suparare si bine ai venit printre noi tongue.gif
AR66TAD
masina de care iti spuneam este pe forum la vanzare...si cat despre jante,crede-ma ca nu minteam...in fine sper ca nu te-am deranjat sau pe restu cu care erai biggrin.gif
ccc
QUOTE (AR66TAD)
...idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest?

Se pare ca nu s-au socat destul de tare ca sa plece biggrin.gif
In schimb am auzit ca ti-a mers vestea si pe alte forumuri prietene ... :ninja:
n3o
QUOTE (mikilol)
eu am poze in care apare si masina ta...dar momentan nu am cum sa le pun...hmm stiu ca exista prin forum p'aci o poza cu tine "in plina glorie"...cat despre "manifestarea ta"...din punctul meu de vedere no problem ...important e ca te-ai simtzit bine printre noi...
btw eu sunt tipa cu care te-ai conversat in noaptea de sambata despre folii de 180euro...jante de 2000 etc...si te-ai suparat pe mine ca m-a bufnit rasu' cand mi-ai spus ca ai pus 4 geamuri electrice :crybaby: ...eu radeam (mai eram si dupa ceva whisky si sampanie) pt ca ma gandeam care dreq putea sa fie al 5-lea geam ...in fine...anyway ..nu e nici o suparare si bine ai venit printre noi tongue.gif
dk vrei temporar pana se strang toate si se pun pe dvd poti sa mi le trimiti mie si le urc pe un ftp smile.gif
paco_wonderboy
sal Adi importanr ca te-ai simtit bine si sa stii ca intr-un fel ai fost sufletul petrecerii ohmy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.