![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 30-May 06 Member No.: 321 ![]() |
sunt nou pe acest forum si as vrea sa mai raman cu voi,problema este ca eu sunt acel tampit care era la cheia sus pe masina si care se dezbraca la tot coltul(asta este)...in fine pt cei care vor sa-mi raspunda o sa ma prezint cu modestie ca adi
idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest? |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu cred ca a plecat cineva de acolo din cauza asta, dar oricum ce ai facut tu nu a fost frumos..
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 30-May 06 Member No.: 321 ![]() |
crede-ma ca nu am facut-o sa supar pe cineva,stiu ca am exagerat...dar pur si simplu mi-am pierdut mintile ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
da chiar asa cu noaptea in cap ai pus gura pe bautura?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
O fapta recunoscuta e pe jumatate iertata :nod:
Welcome ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
QUOTE (AR66TAD) sunt nou pe acest forum si as vrea sa mai raman cu voi,problema este ca eu sunt acel tampit care era la cheia sus pe masina si care se dezbraca la tot coltul(asta este)...in fine pt cei care vor sa-mi raspunda o sa ma prezint cu modestie ca adi
idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest? stai linistit, se mai intampla....apropo, cand aproape ai adormit pe mocheta de pe ringul de dans si noi faceam hora in jurul tau iti mai aduci aminte??? ![]() ![]() ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Tot radeam eu ca ,daca se aduc manechine, sa aducem si niste cipandei...
![]() AR99TAD,whiskey-ul pe stomacul gol, dupa o noapte de condus, poate genera si astfel de situatii, care pot fi scuzate si intelese. Sa stii insa ca...solarul este nociv sanatatii,incearca metode naturale de bronzare,if you know what I mean ![]() -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
daca avetzi poze cu mine sau cu masina v-as ruga sa mi-le trimiteti idu meu de mess este adyt2...ms
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
sigur sunt poze si cu masina ta , dar sa se puna la punct baza de date (poze si filme) :| -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 10 ![]() |
eu am poze in care apare si masina ta...dar momentan nu am cum sa le pun...hmm stiu ca exista prin forum p'aci o poza cu tine "in plina glorie"...cat despre "manifestarea ta"...din punctul meu de vedere no problem ...important e ca te-ai simtzit bine printre noi...
btw eu sunt tipa cu care te-ai conversat in noaptea de sambata despre folii de 180euro...jante de 2000 etc...si te-ai suparat pe mine ca m-a bufnit rasu' cand mi-ai spus ca ai pus 4 geamuri electrice :crybaby: ...eu radeam (mai eram si dupa ceva whisky si sampanie) pt ca ma gandeam care dreq putea sa fie al 5-lea geam ...in fine...anyway ..nu e nici o suparare si bine ai venit printre noi ![]() -------------------- BMW 318is E36 – I WAS BORN FREE, NOW I’M EXPENSIVE
|
|
|
![]()
|
|
masina de care iti spuneam este pe forum la vanzare...si cat despre jante,crede-ma ca nu minteam...in fine sper ca nu te-am deranjat sau pe restu cu care erai
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
QUOTE (AR66TAD) ...idea ii,oare pe catzi i-am deranjat si pe catzi i-am facut sa plece sau sa nu mai vrea sa participe la bimmerfest?
Se pare ca nu s-au socat destul de tare ca sa plece ![]() In schimb am auzit ca ti-a mers vestea si pe alte forumuri prietene ... :ninja: |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
QUOTE (mikilol) eu am poze in care apare si masina ta...dar momentan nu am cum sa le pun...hmm stiu ca exista prin forum p'aci o poza cu tine "in plina glorie"...cat despre "manifestarea ta"...din punctul meu de vedere no problem ...important e ca te-ai simtzit bine printre noi...
dk vrei temporar pana se strang toate si se pun pe dvd poti sa mi le trimiti mie si le urc pe un ftp btw eu sunt tipa cu care te-ai conversat in noaptea de sambata despre folii de 180euro...jante de 2000 etc...si te-ai suparat pe mine ca m-a bufnit rasu' cand mi-ai spus ca ai pus 4 geamuri electrice :crybaby: ...eu radeam (mai eram si dupa ceva whisky si sampanie) pt ca ma gandeam care dreq putea sa fie al 5-lea geam ...in fine...anyway ..nu e nici o suparare si bine ai venit printre noi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 82 Joined: 15-February 06 From: bucuresti Member No.: 191 Car: bmw e36 coupe Engine: m50 2.5 192 cp ![]() |
sal Adi importanr ca te-ai simtit bine si sa stii ca intr-un fel ai fost sufletul petrecerii
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:39 AM |