Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Esapamente aftermarket - Campulung
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Robert
mikilol, la Bimmerfest 2006 ai spus ceva de o firma din Campulung (daca tin bine minte) care face esapamente aftermarket. Te rog, posteaza datele de contact, daca le ai.
Multumesc.
Kane
Borla sunt. Am fost acum 2 ani parca cu un prieten sa-si faca. A iesit ft subtire la bani fata de pretul care ti-l dau astia la firme de "tuning"... in jur de 2.5mil parca tot traseul din inox + finala.
mertan
asa ieftin???
Iulika0069
Pai si pe mine dece m-a costat 6.400.000 doar finala? (toba, tevi, montaj, ornamente)
Precizare: Borla Pantelimon

L.E. Nu cred ca Mikilol se referea la Borla..
petre21
Eu nu stiu preturi dar in Pitesti pe centura exista un dealer Borla care face treaba buna . Stiu multi prieteni care si-au pus la ei si sunt foarte multumiti. Am vazut multe masini de Bucuresti acolo care si-au montat sisteme de esapament, printre care un RX8, un WRX STI, Hummer, 530xd, si altele.
Kane
mertan: a fost acum 2 ani. Nu prea auzise nimeni atunci de ei... nici de Borla nu se auzise in Bucuresti si nu prea vindea nimeni. Acum banuiesc ca au crescut preturile normal.
n3o
nush c mare inginerie este borla-ul :dis: pot sa spun despre remus k sunt cele mai tari k performanta sunet, pretul este singur inconvenient . am un prieten care stie cate 1-2 despre tuning are si firma omu si avut ocazia sa testeze aman2 sisteme de evacuare si borla pare o gluma proasta pe langa remus astea sunt cuvintele lui. :paranoid:
later edit : ce tare e site-ul de la borla au k logo un bmw pe un drum si la produse nici nu apare bmw pe lista de masini laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.