![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
mikilol, la Bimmerfest 2006 ai spus ceva de o firma din Campulung (daca tin bine minte) care face esapamente aftermarket. Te rog, posteaza datele de contact, daca le ai.
Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
Borla sunt. Am fost acum 2 ani parca cu un prieten sa-si faca. A iesit ft subtire la bani fata de pretul care ti-l dau astia la firme de "tuning"... in jur de 2.5mil parca tot traseul din inox + finala.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
asa ieftin??? |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Pai si pe mine dece m-a costat 6.400.000 doar finala? (toba, tevi, montaj, ornamente)
Precizare: Borla Pantelimon L.E. Nu cred ca Mikilol se referea la Borla.. -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 4-May 06 From: pitesti Member No.: 274 ![]() |
Eu nu stiu preturi dar in Pitesti pe centura exista un dealer Borla care face treaba buna . Stiu multi prieteni care si-au pus la ei si sunt foarte multumiti. Am vazut multe masini de Bucuresti acolo care si-au montat sisteme de esapament, printre care un RX8, un WRX STI, Hummer, 530xd, si altele.
-------------------- bmw addicted
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
mertan: a fost acum 2 ani. Nu prea auzise nimeni atunci de ei... nici de Borla nu se auzise in Bucuresti si nu prea vindea nimeni. Acum banuiesc ca au crescut preturile normal. |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
nush c mare inginerie este borla-ul :dis: pot sa spun despre remus k sunt cele mai tari k performanta sunet, pretul este singur inconvenient . am un prieten care stie cate 1-2 despre tuning are si firma omu si avut ocazia sa testeze aman2 sisteme de evacuare si borla pare o gluma proasta pe langa remus astea sunt cuvintele lui. :paranoid:
later edit : ce tare e site-ul de la borla au k logo un bmw pe un drum si la produse nici nu apare bmw pe lista de masini ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 11:34 PM |