Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar cutie automata .....
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Christache
Ptr E30 325i numai model ZF4 HP 22 EH.
INTERCEPTOR
de pe 520i e 28 nu e buna??
Christache
De functionat functioneaza sigur dar sincer as vrea una cat mai noua si cat mai aproape de 325 i si musai electronica. A mea inca functioneaza ok dar a aparut o chestie care nu o avea biggrin.gif. La cald in N sau P daca o accelerez tinde sa o ia putin din loc. Deci ma orientez si daca gasesc ceva interesant ma bag dar trebuie sa functioneze cel putin la fel de bine ca asta care o am.
ve
de ce nu incerci mai bine sa rezolvi problema la asta a ta?
de ce trebuie sa schimbi cutia? e chiar atat de grav incat nu se poate repara?
INTERCEPTOR
ai mai schimbat uleiul la ea?
Christache
Ulei si filtru schimbat, doar 3 litri cat iese la schimb normal. Am constatat cu ocazia asta ca cei de la Bavaria nu mi-au pus o-ringul cand am schimbat filtrul si uleiul la ei, MoFo.
Dap cred ca pana la urma o sa incerc sa o repar ptr ca este pacat de ea si nu as schimba-o cu una fara computer - ptr simplu motiv ca pe 321 (iarna) merge super misto.
Deocamdata nu face probleme f mari - practic nu face deloc in conditii de utilizare normala. Singura chestie ca la cald cupleaza putin in N si P daca o accelerezi. Si am mai prins-o de cateva ori cand intarzie sa schimbe a 3a dar in conditii de schimb manual. Oricum a fost "chinuita" ca are motor si kickdown biggrin.gif.
Nu stiu cat de grav poate fi ... am zis ca o sa ma duc la un service specializat pe asa ceva sa vad ce verdict imi dau. Dar cand sa ma duc ?? Sa o astept sa crape definitiv sau sa vad de acuma ce se poate remedia ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.