Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CONCURS - Cea mai murdara masina
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2
316i
Da, adica la noi la tzara. laugh.gif
manole74
annoyed_h4h.gif NU! La mine la Calinesti! annoyed_h4h.gif
316i
Deci la bogati e mai curat. biggrin.gif
butcky
sad.gif
io'sŪ
florin83
parca le-am mai pus da nu mai apar pozele..

pe drumul Brasov-Cheia pana sa se asfalteze, acum 1 an si ceva..
Mihai_AMD
QUOTE (io`s @ Nov 9 2007, 01:41 AM) *

.......aaaaand theee winnneeer it's butckyyyyy lool ce e pe saracu urs..
butcky
Masina mea se murdareste stand parcata smile.gif))))))))
butcky
Am castigat??? laugh.gif
georgem
Ar trebui sa fie un premiu lunar. Luna asta cu siguranta esti castigator blink.gif Cine a reusit sa ti-o aduca in halul asta?
butcky
Pai fetele de usi le-am vandut unui baiat din Iasi tongue.gif Am altele pe bancheta, dar mi-e lene sa le montez.
Iar masina s-a murdarit stand in parcare. E f mult praf in jurul blocului pentru ca se asfalteaza sad.gif
xox
Offtopic:Ce baiat din iasi? Jalil959?

Ontopic: Pfoai, parca a stat 3 ani pe loc sarcastic_hand.gif
butcky
QUOTE (xox @ Nov 24 2007, 06:29 PM) *
Offtopic:Ce baiat din iasi? Jalil959?

Ontopic: Pfoai, parca a stat 3 ani pe loc sarcastic_hand.gif

Nu stiu cum il cheama. A spus ca are geamuri electrice si pe spate si fetele mele aveau gaurile pentru butoanele spate.

Azi am gasit o hartie in geam si ma roaga sa-mi mut masina luni ca se asfalteaza tongue.gif
io'sŪ
cred ca am si eu un loc pe podium laugh.gif
dupa DOAR 1 saptamana de nemiscat, atat de mult praf s-a pus pe ea incat nu se mai deosebesc geamurile de tabla, culoarea ..etc... oare ce o fi in plamanii nostrii blink.gif ?

langa, masina unui vecin, identica ca si culoare laugh.gif dar curata

Click to view attachment
CRM112
mi-a fost astazi o lene imperiala sa o spal, desi vremea a fost ok.
Sorin
mie mi-e frica sa nu ma opreasca politia la cat de murdara este dupa 2 saptamani de alergat in cct-ul asta de oras... pana ieri ma uitam prin hublou dar si -a facut de lucru unu la un stop de mai vad si eu ceva
alexandru_83
Noroc ca a mea este argintie si nu se observa asa rau biggrin.gif
Doar farurile le mai sterg...numarul de-abea se mai observa laugh.gif
butcky
V-am facut pe toti tongue.gif
05aBi
pff ... iar castigator, nu stii sa pierzi nu ? biggrin.gif
deja numai vad rostul topicului pentru ca butcky iese mereu castigator laugh.gif
Ciupanezu
Parca e masina lui MAD MAX smile.gif)))) laugh.gif
bartro
QUOTE (butcky @ Jan 1 2008, 10:50 PM) *
V-am facut pe toti tongue.gif

Nu stiam ca sa pune si masini din dezmembrari sad.gif
ionusunt
aia e masina lui laugh.gif se dezmembreaza cand merge cu ea .e dezmembrata natural biggrin.gif
alexb32
cum oare de nu te opreste politia ? huh.gif
butcky
Ma bucur ca va place tongue.gif lgh (9).gif
M-a oprit politia chiar de Revelion. Am reusit sa intru cu masina pe bulevardul Unirii (era inchisa circulatia). Le-am aratat buletinul ca stau acolo, dar in capatul strazii m-au oprit altii sad.gif Nu mi-au zis nimic.
io'sŪ
inainte sa plec din predeal, tot drumul a fost lapovita + cu ce e pe jos de la materialele antiderapante..... va imaginati voi cum arata acum
ionusunt
banuiesc ca este maro un pic lucios ...si vopsitoru a uitat sa nu dea si pe faruri si geamuri tongue.gif
oricum naspa chestia aia cu care dau.nu se usuca neam pe masina si te murdaresti ca dracu.stiti ceva omoara si vopseaua ?
81DMC77
Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachmentClick to view attachment Dupa o saptamana de mers la serviciu mad.gif
sebaa
fara sa vreau , mi se intampla sa concurez neoficial la concursul asta
la o zi -maxim 2 - dupa ce o spal se murdareste la loc ( deasupra locului meu de parcare sunt cativa copaci - diferite tipuri - si curge ceva lipicios + frunze din ei ..daca o las cateva zile fara sa o spal arata de parca ar fi trecut prin razboi .. chiar nu stiu cum sa rezolv problema asta
o fi de la primavara ca infloresc copacii ? e un corcodus si inca ceva copac.. corcodusul e plantat anul trecut cred.. ma gandeam sa il tai intr-o noapte ca ma dispera sa imi spal masina la vreo 3 zile..- nu merg la spalatorie- o spal singur si 40-50 min de munca de la care ma doare spatele nu imi surade..locuri de parcare nexam- va dati seama.. copacul e subtirel si mai sunt destui prin preajma.. alta solutie nu imi trece prin cap si nu vreau sa imi pun prelata pe masina -mi se pare o masura care se aplica la o masina cu care nu se circula ..
ma pun intr-o noapte cu un topor pe el si aia e ,nu? cu fierastraul obosit pe care il aveam in garaj nu am reusit sa tai cine stie ce..
si cand a fost jegoasa..recent tin minte, i-am spalat doar geamurile si farurile si stopurile si aia a fost..numarul il tin cat mai jegos posibil:))
TiL
Eu mai bine parchez masina la 100-150m de bloc decat sa o las in fata sub copaci cateva zile. Mai rele decat copacii cu cleiul lor sunt ciorile...
sebaa
alea care nu zboara? tongue.gif ce ti-au furat?eu am ramas fara o sigla de //M (pe care vroiam sa o scot oricum ,dar nu cu forta,ci cum trebuie! )
evident ca pe langa frunze si alte prostii am si gainat pe masina din cand in cand.. parca ar avea ceva cu bmw-urile.. puteam sa las mercedes-ul in fatza blocului cu anii ca nu avea nici pe dracu.. acuma sta in garaj si nu are nici o treaba ..e mai jeg-proof asa
app.. se da ceva amenda daca am noroi pe numere si nu am masina de teren?wink.gif) stiam ca e ceva dar nu stiu cat e..
as arde-o si eu stil mad max dar e dubios la un mom dat..nu ma deranjeaza praful cat ma deranjeaza chestia aia lipicioasa..devine direct magnet de praf- si cand ai asta pe parbriz- not funny..
butcky e castigator necontestat la concursul asta - dar a fost participarea cam subtire.. trebuie sa fie fara "trisat" - deci fara saracie din aia antiderapanta cu care arunca astia pe strazi iarna - nu se pune! e tot jeg dar se pune prea usor...fara mers la tara - ca e noroi si praf la greu
doar in conditii "native " se califica pentru concurs:))
TiL
Mda, tocmai vroiam sa pun si eu o poza cu scoarta de pe masina (nisip, sare) depusa dupa cateva sute de km prin zapada si antiderapant. Dar vad ca ma descalific biggrin.gif
offtopic...
Pana acum am avut noroc, am scapat de ciorile nezburatoare, am noroc ca stau intr-o zona linistita. Chiar luni dimineata am descoperit geamul de la sofer lasat jos total (me dumb). In ultimii 4 ani am mai avut seri in care am uitat: geam deschis partial, sau masina descuiata, sau totul incuiat dar portofel sau telefon pe bord. Si varf de lance, in noaptea in care mi-am adus masina acasa cu noul M30 pe ea, cum eram buimac, am uitat pe scaunul de la pasager portofelul desfacut nitel. Avea 13 milioane heat.gif

Poze cu jegul, plus una mai recenta.
Rares
QUOTE (TiL @ May 28 2008, 11:06 AM) *
Mda, tocmai vroiam sa pun si eu o poza cu scoarta de pe masina (nisip, sare) depusa dupa cateva sute de km prin zapada si antiderapant. Dar vad ca ma descalific biggrin.gif
offtopic...
Pana acum am avut noroc, am scapat de ciorile nezburatoare, am noroc ca stau intr-o zona linistita. Chiar luni dimineata am descoperit geamul de la sofer lasat jos total (me dumb). In ultimii 4 ani am mai avut seri in care am uitat: geam deschis partial, sau masina descuiata, sau totul incuiat dar portofel sau telefon pe bord. Si varf de lance, in noaptea in care mi-am adus masina acasa cu noul M30 pe ea, cum eram buimac, am uitat pe scaunul de la pasager portofelul desfacut nitel. Avea 13 milioane heat.gif

De fapt, prin toata povestea de mai sus, ai vrut sa ne zici ca aveai 13 milioane, nu? tongue.gif:P
alex230ro
@ Til-ce bine ca stiu unde stai,mai trebuie sa aflu ziua ta de salariu laugh.gif
Sorin
You got lucky wink.gif
sebaa
QUOTE (TiL @ May 28 2008, 11:06 AM) *
offtopic...

pai e usor sa murdaresti masina prin zapada cu antiderapant si alte prostii din astea
sau la tara prin noroi..chiar si prin bucuresti pe o strada neasfaltata..una 2 e gata
credeam ca e un concurs unde se cauta cea mai jegoasa masina care circula dar totusi nefiind jegarita din mers:))
ca sa zic asa:P
Rares
QUOTE (sebaa @ May 28 2008, 02:48 PM) *
credeam ca e un concurs unde se cauta cea mai jegoasa masina care circula dar totusi nefiind jegarita din mers:))
ca sa zic asa:P

Dar cum?
Cea mai jegoasa masina care circula, dar sa nu fie jegoasa ca urmare a deplasarii?

P.S. Pana la urma, oul a fost primul sau gaina?
sebaa
QUOTE (Rares @ May 28 2008, 03:27 PM) *
Dar cum?
Cea mai jegoasa masina care circula, dar sa nu fie jegoasa ca urmare a deplasarii?

P.S. Pana la urma, oul a fost primul sau gaina?

smile.gif)eram la munca ... vroiam sa zic Masina care este inca in circulatie si se circula cu ea relativ des, dar sa nu fie facuta poza dupa o faza de genul : am fost la o fantana cu noroi , am cea mai jegoasa masina - eu castig "
ci sa fie jeg adunat asa de zi cu zi..
daca stau sa ma gandesc..intr-un fel sunt ok si pozele dupa deplasari lungi...DEPINDE CUM PRIVESTI PROBLEMA..ziceti si voi o parere..
TiL
Pai era jeg de zi cu zi. Daca nu ma insel, trecusera cateva saptamani dupa drumul prin zapada/nisip/sare, in momentul in care am facut pozele. So imi dati si mie un premiu? lnr (1).gif

Sorin, dap, lucky de prea multe ori. Odata si-odata tot o s-o incasez... sad.gif Nu mai stiu ce era cu banii aia, cred ca vre-o datorie la card.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.