Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cum e drumu brasov cheia?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2
aR99bMw
.......
florin83
acum cateva luni era praf. cu o masina joasa nu cred ca puteai sa-l faci fara sa dai de cateva ori zdravan sad.gif

cica urmeaza sa-l asfalteze acum..
florin83
pana la muntele rosu sunt 2-3 gropi doar.. sa vezi ce e mai incolo..

ploiesti-cheia e parfum pe langa ala..

eu zic de acum 2 luni, cand am fost ultima data. erau portiuni unde nu mai era ciment. se ajunsese la pamant.
cred ca va dati seama de starea drumului dupa cum arata masina. ala de pe ea era pamant, nu apa.. :crybaby:

poza 1 poza 2
poza 3
mertan
eu am vazut pe harta 2 posibilati de drumuri. eu sunt nelamurit. dupa patzania cu baia de ulei nu imi mai trebuie drum neamenajat(in limita bunului simtz). so. am 2 variante....

bacau-brashov-cheia 204.7km faza e de potiunea aia mica de acolo sau nu stiu cei cu drumul ala.

sau

bacau-harman-cheia 219.4.km daca drumul asta e cel mai adevarat... inseamna ca pe asta vinim....
florin83
e doar un drum intre brasov si cheia...
Ionut
ieri am facut o mica excursie pana la sighisoara. Dn1 e ok pana la Brasov, de la Brasov la Sighisoara e cel mai bun drum din tara...bate la fund A2....dar drumul Brasov-Bran-Rucar-Pitesti este praf, tocana, varza...este plin de cratere, gropi, pamant....ce sa mai, este dus...o masina joasa nu are ce cauta pe acolo... :crybaby:
florin83
ploiesti-brasov (prin cheia) e DN1A, de ala se discuta tongue.gif

la bran vroiam sa ma duc eu weekendul asta :crybaby: :crybaby:
Ionut
stiu..dar tot de drumuri e legat si ce am scris eu... :cool:
florin83
cititi asta :crybaby:
alex230ro
Concluzia ar fii ca cel mai sigur se merge pana in Ploiesti si de acolo la Cheia? :paranoid:
florin83
concluzia e sa mai asteptam. am auzit sapt trecuta la stiri ca o sa inceapa sa-l faca. cand nu se stie..

brasov-ploiesti-cheia inseamna un ocol de ~120km
crazydriver
cel mai bine e sa mergi cu masina pana la Busteni, si de acolo pe jos peste munte, si ajungi la cheia. :finger:
florin83
cred ca pe el il interesa pt bimmerfest biggrin.gif
speed
QUOTE (florin83)
cred ca pe el il interesa pt bimmerfest biggrin.gif

Deci eu pot ajunge cu masina acolo sau nu???Cred ca o sa fac un drum de verificare cu duba....
aR99bMw
in cazu asta chiar nu mai vine nimeni...asta e
nu-mi distrug masina ...si nici altii nu vor sa vina.....iar sa ocolim ..300km pentru un drum la fel de rau nu are rost...nusth...ce sa zic
Andreea
nu stiam ca drumul e atat de naspa cum spuneti..eu am fost pe 26 martie la cheia si drumul era chiar ok.
cineva din brasov care sa ne poata da mai multe amanunte?
daca e cum spuneti si nu se va asfalta pana la Bimmerfest, situatia va fi urata pt cei care vin din nordul tarii :crybaby: :crybaby:
aR99bMw
CHESTIA E CA NOI DIN AR...VREM SA VENIM CEL PUTIN 10 MASINI....AM SI ADUNAT BANU....DAR DACA E VARZA DRUMU NU VINE NIMENI.....IS MASINI JOASE...ETC....MA GANDESC CA IL REPARA MACAR UN PIC INTRO LUNA......
florin83
drumul din ploiesti pana la cheia e ok! are cateva gropi, dar ce drum n-are.. oricum nu or sa fie probleme pt cei care vin dinspre ploiesti.
portiunea de drum nasol e la jumatea distantei dintre brasov si cheia..
mertan
sunt probleme pe unde vinim noi? cei din moldova?
florin83
aoleu.. :retard: :retard:
despre asta se discuta in topicul asta.. despre drumul brasov-cheia :finger:
mertan
faza este ca noi venim din patea cealalta. si am ps variantele alea 2. care o fi mai bune?
florin83
NU EXISTA "PARTEA CEALALTA" !!

LA CHEIA NU POTI AJUNGE DECAT PRIN 2 LOCURI! ORI PRIN PLOIESTI, ORI PRIN BRASOV!!!
NU MAI EXISTA ALT DRUM!
mertan
da uitate acolo pe alea 2 hartzi.
comisaru
pai in prima harta e figurat drumul Sacele-Cheia care-i 95% din drumul Brasov-Cheia, deci tot cam aia e wink.gif .
cristic
Arad-Ploiesti sunt 530 km (prin BV) + 60 km Ploiesti ->Cheia -- eu nu cred ca e un ocol asa mare (la 500 km mai merg inca 100 in plus)
cristic
si cred ca are farmecul lui si mersul in coloana Pl->Cheia
florin83
QUOTE (cristic)
Arad-Ploiesti sunt 530 km (prin BV) + 60 km Ploiesti ->Cheia -- eu nu cred ca e un ocol asa mare (la 500 km mai merg inca 100 in plus)

brasov-ploiesti 100km
ploiesti-cheia 60km

brasov-cheia ~50km

=> un ocol de 110km sad.gif

QUOTE (mertan)
da uitate acolo pe alea 2 hartzi.

tu nu vezi ca e acelasi drum? doar ca intrii in sacele, nu mai treci prin brasov. de la sacele spre cheia e tot drumul ala si acolo e problema, nu in portiunea sacele-brasov..

QUOTE (cristic)
si cred ca are farmecul lui si mersul in coloana Pl->Cheia

da.. si va intalniti in ploiesti si cu cei care vin din bucuresti si ploiesti biggrin.gif
cristic
@mertan
Bacau->Cheia pe Brasov ~ 215km
Bacau->Cheia pe Ploiesti ~ 315km
Andreea
calm calm.. sa fim siguri intai despre ce vorbim

nu cred ca toti cei 55 km (brasov-cheia) sunt impracticabili! pt ca atat e problematic: o portiune de drum din cei 55 km!
cristic
mai mult ca sigur ca ai dreptate andreea si sunt sanse de 99% ca pana pe 27.mai.2006 sa fie reparat
florin83
duminica cred ca o sa trec pe acolo..

o sa fac si niste poze biggrin.gif
Andreea
tocmai am vb cu un prieten din valenii de munte
mi-a spus ca drumul dintre brasov si cheia are o banda complet asfaltata si la a doua se lucreaza avand termem pana saptamana viitoare

sper ca pozele lui florin sa confirme informatiile primite
florin83
QUOTE (Andreea)
tocmai am vb cu un prieten din valenii de munte
mi-a spus ca drumul dintre brasov si cheia are o banda complet asfaltata si la a doua se lucreaza avand termem pana saptamana viitoare

sper ca pozele lui florin sa confirme informatiile primite

CONFIRM CA DRUMUL E OK!

E asfaltat aproape in intregime. Sunt cativa km unde e asfaltat doar pe o banda, dar mai mult ca sigur o sa se termine pana la bimmerfest!
E super misto asflatul, o placere sa mergi tare pe serpentine :unibrow:

in Sacele mai sunt gropi, dar nu sunt mari! oricum 6-7km cat are localitatea puteti merge mai incet, dar mai mult ca sigur o sa fie gata si asta pana la bimmerfest pt ca la iesirea dinspre cheia am vazut ca deja a inceput sa se lucreze...

poze mai pe seara.. wink.gif
Andreea
super! :nod:
speed
asa da
aR99bMw
veste buna biggrin.gif
florin83
stai sa vezi pozele smile.gif
sixx
Confirm. Acum o ora am fost pe acolo.
E super !
florin83
bai, da zmeu esti.. ~150km intr-o ora? :eek: :eek:
sixx
Inca sunt prin zona. Ma dau de pe PDA wink.gif
georgem
Am fost si eu sambata pe drumul ala. Dupa ce-l termina numai pe acolo o sa merg spre Brasov, e liber si soseaua e minunata, si e plin de serpentine smile.gif La un moment dat incepusem sa iau curbele la limita aderentei, incepusera cauciucurile sa fluiere, dar a trebuit sa o las mai incet ca i se facea rau sotiei pe scaunul din dreapta :unibrow:
florin83
pozele promise :cool:
mertan
arata super criminal... prea tare.
aR99bMw
no fain asa.....alta treaba biggrin.gif imi place poza cu fadroma biggrin.gif
florin83
ce e aia? :retard:
Zom
QUOTE (florin83)
ce e aia? :retard:

utilajul ala mare si galben...nimic nu stii tongue.gif
"fadroma" este de fapt o marca de astfel de utilaje, dar se foloseste numele asa cum spunem "adidasi" sau "xerox".
florin83
aaa, ma gandeam eu da nu eram sigur biggrin.gif
da_joint
tare rau drumul.... biggrin.gif biggrin.gif/
florin83
vedeti sa alimentati prin brasov ca nu e nici o benzinarie prin zona.. cea mai apropiata e pe la valenii de munte.. adica destul de departe biggrin.gif
mertan
am inteles sa traitzi....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.