Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cum e drumu brasov cheia?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2
shantzu
e un petrom in cheia :nod:
am si eu nishte poze de duminica wink.gif
mertan
da stiu ca dracu de florin o vb cu aia din brashov de la benzinarii sa ne rupa aia de bani la pompe. o zis cand vad astia bmweuri de is de bc etc etc, sa ne mai bage un 5 mii pe litru si din aia ishi trage si el :unibrow: :unibrow: :unibrow: :unibrow:
florin83
QUOTE (shantzu)
e un petrom in cheia  :nod:    

unde e ma petrom in cheia? :eek: :eek: :eek:

later edit: aaa. ce vita sunt.. tu zici de aia unde mi-am facut eu pana in iarna, imediat dupa pod? biggrin.gif
shantzu
da mha .. intre pod si drumuletu' care duce la mine wink.gif
aR99bMw
drumul de la ploiesti la cheia cum e? smile.gif
florin83
nu la fel ca cel de la cheia-brasov, da merge biggrin.gif
mertan
QUOTE (aR99bMw)
drumul de la ploiesti la cheia cum e? smile.gif

da ce ganduri ai??? :drool:
speed
QUOTE (florin83)
nu la fel ca cel de la cheia-brasov, da merge biggrin.gif

Adica cat de grav e??? Nu ai niste poze???
n3o
eu cred k au pus astia cotul la munca :nod: cand au auzit k e bimmerfest-ul tongue.gif

...k dk nu asfaltau era elicopterfest-ul...
INTERCEPTOR
mama drumul era beton:((ce rau imi parea ca nu am mai avut bani sa merg cu ea la bv sa ma dau pe babarunca:((( da am chinuit o inapoi pana in buc:PPP pe serpentine:PPP
florin83
ai chinuit-o? eu ce sa mai zic ca la o oprire a iesit fum din rotile fata vreo 30sec dupa ce m-a alergat NFS.. cred ca daca era noapte se vedeau si discurile rosii tongue.gif
sa mai zic ca nu mai aveam frane ? :retard:

luam curbele de scartaiau cauciucurile si miroseau ca dracu..
niciodata nu cred ca am fortat-o asa..
INTERCEPTOR
daca stiam nu ti vindeam cauciucurile
florin83
QUOTE (florin77)
daca stiam nu ti vindeam cauciucurile

de ce? :eek:
INTERCEPTOR
o oprire a iesit fum din rotile fata vreo 30sec pai eu ti le am dat sa le chinuiesti. ale tale sunt in plastic cum le ai vazut .asteapta sa te gandesti cam cat d emult vrei sa mergi peste 210:P
florin83
nu din cauciucuri iesea ma, ci din frane laugh.gif laugh.gif
Gabi_323i
placute mintex sad.gif noroc ca inainte sa plecam a trebuit sa schimbam placutele si nu am vrut sa iau mintex, am luat pagid si se comporta excelent

si nu te-am alergat noi, tu ne-ai alergat ca erai in spate biggrin.gif
florin83
ca-n avataru meu :unibrow:
n3o
QUOTE (florin83)
ai chinuit-o? eu ce sa mai zic ca la o oprire a iesit fum din rotile fata vreo 30sec dupa ce m-a alergat NFS.. cred ca daca era noapte se vedeau si discurile rosii tongue.gif
sa mai zic ca nu mai aveam frane ? :retard:

luam curbele de scartaiau cauciucurile si miroseau ca dracu..
niciodata nu cred ca am fortat-o asa..

dk mai luai inca vreo 10-15 curbele asa le vedeai si ziua rosii pana la brasov topeai discurile laugh.gif , oricum s tine bine cu franele alea , stau sa ma gandesc cum sunt brembo-urile
Tytus
@n3o ce id ai de mess? :unibrow:
n3o
acum il sti tongue.gif
paco_wonderboy
QUOTE (INTERCEPTOR)
mama drumul era beton:((ce rau imi parea ca nu am mai avut bani sa merg cu ea la bv sa ma dau pe babarunca:((( da am chinuit o inapoi pana in buc:PPP pe serpentine:PPP

si mie mi s-a parut cel mai tar edrum din tara pe care am mers :nod:
georgem
L-au dat si la stiri aseara, cred ca in curand va fi plin de masini care iau curbele ca la raliu...
n3o
QUOTE (georgem)
L-au dat si la stiri aseara, cred ca in curand va fi plin de masini care iau curbele ca la raliu...

mai bine ar inchide bucata aia si ar face o bucata de raliu cu plata :nod:
iti dai seama cat ar rezista soseaua dk nu ar mai trece masini de tonaj mare :paranoid:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.