Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut loc liber intr-un garaj
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
alex230ro
pt moment am gasit un loc intr-um garaj la subsolul unui bloc so am rezolvat.
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Apr 19 2014, 06:46 PM) *
pt moment am gasit un loc intr-um garaj la subsolul unui bloc so am rezolvat.

Cat platesti pe luna ?smile.gif
alex230ro
200 lei.
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Apr 19 2014, 07:59 PM) *
200 lei.

Sunt ceva conditii bune ? gen fara umezeala igrasie etc ? poti sa-mi faci si mie niste poze cu locul unde o ti ?smile.gif
alex230ro
garaj la subsolul unui bloc, prin el trec tevile de caldura so fara umezeala apa si curent in el.poze sa vad zilele astea ca am lasat ce am avut in el,nu foarte mare,sa zicem ca intra un E90 la limita in el.problema e accesul tre sa pun ceva asfalt/ciment ca e o panta destul de abrupta si nici o sansa sa intru(decat cu vreun Logan).PS:momentan nu tin decat ceva bucai de urs prin el,
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Apr 20 2014, 08:08 PM) *
garaj la subsolul unui bloc, prin el trec tevile de caldura so fara umezeala apa si curent in el.poze sa vad zilele astea ca am lasat ce am avut in el,nu foarte mare,sa zicem ca intra un E90 la limita in el.problema e accesul tre sa pun ceva asfalt/ciment ca e o panta destul de abrupta si nici o sansa sa intru(decat cu vreun Logan).PS:momentan nu tin decat ceva bucai de urs prin el,

Daca E90 intra la limita E32iu nare nici o sansa sa intre smile.gif
TiL
cred ca intra orice, daca arunci restul pieselor biggrin.gif
alex230ro
alea sunt garaje gandite pt Dacia cred smile.gif)
xox
QUOTE (Halogen @ Apr 20 2014, 08:15 PM) *
Daca E90 intra la limita E32iu nare nici o sansa sa intre smile.gif

E diferenta de 3 cm intre ele ca latime, bre laugh.gif Doar pe lungime sa nu incapa, una e de 4.5m alta de aproape 5. Ori pe panta, desi nici acolo nu-i diferenta mare. (da' cum zice TiL, scoti din cutii si te-ai scos). Mai bine zi-i lui Alex sa-ti scrie dimensiunile complete: latime/lungime/inaltime.

Da, is gandite pentru Dacia, la fel ca parcarea mea din fata blocului. Am pus un pick-up si nu mai aveam loc sa ma dau jos. Acuma toti le aseaza "offset" - unu mai in fata, altu' mai in spate laugh.gif
TiL
Crezi ca mai gaseste Alex inca o asa oferta?
Halogen
QUOTE (TiL @ Apr 22 2014, 07:37 PM) *
Crezi ca mai gaseste Alex inca o asa oferta?

Tu ai teren destul biggrin.gif poti sa-ti faci acolo si chiar sa ne iei chirie smile.gif)) Fa o hala biggrin.gif
xox
Si dupa 100 ani o sa aparem la emisiunea aia cu "barn finds" laugh.gif
TiL
Or sa miroasa a benzina si-or sa se intrebe ce-i aia.
xox
Benzina? Da' gandeste-te la pielea si lemnu' din masinile astea laugh.gif O sa zica "ce barbari dom'le! Incroyable!"
Halogen
QUOTE (xox @ Apr 24 2014, 08:50 PM) *
Benzina? Da' gandeste-te la pielea si lemnu' din masinile astea laugh.gif O sa zica "ce barbari dom'le! Incroyable!"

Gluma gluma xox dar tu cu e30iu ala ce doamne iarta-ma mai faci ? ca iar ma apuca spumele si imi da Til warn ahahahhahaha
xox
Deocamdata e in stby smile.gif

PS: ia si tu nervocalmin sau ceva fnd (7).gif lgh (24).gif

PS2: in toata seriozitatea, nici eu nu stiu ce se intampla cu el. Only time will tell.
Halogen
PS3: mai bine te apuci de el decat sa te uiti dupa alte masini fa ceva frumos din el RK la tabla punel jos , urca un m-tech 1 pe el originel si dai bice si plimba`l smile.gif o sa-mi zici Halogene multam de idee. Cum mai stai cu hartiile la el ?
xox
Sincer, daca n-aveam cheltuieli cu altele, il faceam de anul trecut. Nu s-au aliniat astrele, daca vrei sa-i zici asa laugh.gif

alex230ro
QUOTE (Halogen @ Apr 24 2014, 10:48 PM) *
PS3: mai bine te apuci de el decat sa te uiti dupa alte masini fa ceva frumos din el RK la tabla punel jos , urca un m-tech 1 pe el originel si dai bice si plimba`l smile.gif o sa-mi zici Halogene multam de idee. Cum mai stai cu hartiile la el ?

laugh.gif ce simplu suna ,mai nasol e cand te apuci sa il desfaci si realizezi ca treaba e cam nasoala biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.