Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar: tubulare Torx + chei frana
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Robert
Vreau sa cumpar:

1. Patru tubulare (socket) Torx, de marime E8, E10, E12, respectiv E14. Imi trebuie pentru cutia de viteze. In mod normal, am nevoie de una singura din astea 4, dar nimeni n-a fost in stare sa-mi spuna exact care, asa ca trebuie sa iau o "plaja" de marimi astfel incat sa fiu sigur ca am si marimea care trebuie.

si

2. Doua chei de frane (din acelea inelare cu o mica decupare astfel incat sa intre pe conducta de frana), una de marime 11mm si una de marime 14mm.

Multumesc pentrru orice oferta / hint catre un magazin de unde pot sa gasesc.

OBS: I-am trimis lui Sorin un PM cu cele de mai sus, dar nu sunt convins ca se uita pe mesaje PM, asa ca am deschis un topic.
316i
Du-te la DanDon si ia-ti Draper.
http://www.stcl.ro/catalog/product_list.ph...ts=6070&search=
Dupa ce gasesti ce iti trebuie suni la numarul din "Contact" si intrebi cat costa (ca sa fii sigur) si daca au pe stoc.
Robert
QUOTE (316i)
Du-te la DanDon

DanDon parca erau o referinta buna si pentru curatarea injectoarelor, corect?
Poate impusc doi iepuri intr-un singur drum.
alex230ro
:puke: era bine zis aveau niste preturi fantastice
Robert
QUOTE (jaffar)
dan don sint de-o neseriozitate crasa.

- Conductele metalice se termina cu 11. Conductele de cauciuc, cu 14. Cea de 11 imi trebuie neaparat. In mod normal, cea de 14 nu e vitala, dar e nice to have. Daca nu gasesc sa cumpar, o sa apelez la cheia ta, multumesc.

- Exista unii seriosi care verifica injectoare? Am doua seturi complete, unele mai noi si altele mai vechi, si vreau sa selecteze pe tester, din astea toate, 6 injectoare care, dupa curatare, functioneaza cum trebuie (sunt etanse si injecteaza cum trebuie).
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
dan don sint de-o neseriozitate crasa. si te trateaza cu picioarele. parerea mea ™

eu nu am patit niciodata treaba asta si am cumparat destul de mult de la ei, ba chiar mi-au si schimbat o tubulara care s-a spart fara sa comenteze
ii recomand
cheile acelea pt holendere sunt fff scumpe
316i
Service-ul nu are nici o legatura cu partea de Draper. Asa ca inainte sa aruncati cu cacao aiurea informati-va.
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
probabil se uita si la fata clientului  :retard:  

eu n-am cumparat scule, m-am dus la service. poate sculele se vind la vreun magazin cu oameni civilizati smile.gif

laugh.gif eu invers.. nu m-am dus la service, am cumparat doar scule laugh.gif
io'sŪ
chiar lg service, intr-o camarutza de 10-12 mp , se intra prin stg serviceului
Sorin
au stoc ...manuale si altele

dar GEDORE cine aduce?
:unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.