![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Vreau sa cumpar:
1. Patru tubulare (socket) Torx, de marime E8, E10, E12, respectiv E14. Imi trebuie pentru cutia de viteze. In mod normal, am nevoie de una singura din astea 4, dar nimeni n-a fost in stare sa-mi spuna exact care, asa ca trebuie sa iau o "plaja" de marimi astfel incat sa fiu sigur ca am si marimea care trebuie. si 2. Doua chei de frane (din acelea inelare cu o mica decupare astfel incat sa intre pe conducta de frana), una de marime 11mm si una de marime 14mm. Multumesc pentrru orice oferta / hint catre un magazin de unde pot sa gasesc. OBS: I-am trimis lui Sorin un PM cu cele de mai sus, dar nu sunt convins ca se uita pe mesaje PM, asa ca am deschis un topic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Du-te la DanDon si ia-ti Draper.
http://www.stcl.ro/catalog/product_list.ph...ts=6070&search= Dupa ce gasesti ce iti trebuie suni la numarul din "Contact" si intrebi cat costa (ca sa fii sigur) si daca au pe stoc. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (316i) Du-te la DanDon
DanDon parca erau o referinta buna si pentru curatarea injectoarelor, corect? Poate impusc doi iepuri intr-un singur drum. |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
:puke: era bine zis aveau niste preturi fantastice
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (jaffar) dan don sint de-o neseriozitate crasa.
- Conductele metalice se termina cu 11. Conductele de cauciuc, cu 14. Cea de 11 imi trebuie neaparat. In mod normal, cea de 14 nu e vitala, dar e nice to have. Daca nu gasesc sa cumpar, o sa apelez la cheia ta, multumesc. - Exista unii seriosi care verifica injectoare? Am doua seturi complete, unele mai noi si altele mai vechi, si vreau sa selecteze pe tester, din astea toate, 6 injectoare care, dupa curatare, functioneaza cum trebuie (sunt etanse si injecteaza cum trebuie). |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (jaffar) dan don sint de-o neseriozitate crasa. si te trateaza cu picioarele. parerea mea
eu nu am patit niciodata treaba asta si am cumparat destul de mult de la ei, ba chiar mi-au si schimbat o tubulara care s-a spart fara sa comenteze ii recomand cheile acelea pt holendere sunt fff scumpe -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Service-ul nu are nici o legatura cu partea de Draper. Asa ca inainte sa aruncati cu cacao aiurea informati-va.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (jaffar) probabil se uita si la fata clientului :retard:
eu n-am cumparat scule, m-am dus la service. poate sculele se vind la vreun magazin cu oameni civilizati ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
chiar lg service, intr-o camarutza de 10-12 mp , se intra prin stg serviceului
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
au stoc ...manuale si altele dar GEDORE cine aduce? :unibrow: -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 04:16 PM |