Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E28 520i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
Halogen
Instalatia este arisita bine. Problema a aparut din senin.... cand dau robinetul spre rece il las un pic apoi il dau pe rosu nu la maxim un pic mai in spate da caldura de ma scoate din masina! Si aerisirea s-a facut cum trebuie caldura data blana in masina (baga) desfacut aerisitorul de pe capacul de la termostat, apasat pe furtune ca sa traga antigelul din vas si sa scoata afara aerul , avea aer pe instalatie era normal si facea bulbuci si ca toti draci....eu banuiesc ca este electrovalva termostatul e nou si deschide.
xox
Cum naiba, ai platit pe ulei mai mult decat ti-a cerut omu' laugh.gif

Bune afaceri se fac la voi in targ biggrin.gif
David
CITAT(Halogen @ Nov 15 2013, 06:58 PM) *
-ulei cutie si verificat cu magnetul prezenta spanului era de asteptat avand in vedere problemele cu sincronul de a doua nu va ganditi la bucati rupte si span garla ceva finut uleiul era maro LOL si foarte vechi am pus 80W90.

Au mai patit-o si altii... blush.gif

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=9633&st=40
bartro
A ta era automata, alta mancare de peste.
Halogen
Eu tot nu am caldura sad.gif(( si o sa vina geru si o sa suflu din degete in gura masi de cazan ca repari 3 lucruri pica alte 3 sad.gif(
Halogen
mmasi de cazan ca repari 3 lucruri pica alte 3 sad.gif(. Tot aveam un zdranganit mai proeminent pe partea dreapta spate...am dat roata jos sa ma uit la etrier care`l suspectam ca este blocat surpriza placuta de pe interior joaca pe disc am zis genial smile.gif...apoi ma uit la bieleta antiruliu si constat ca bara mea de stabilizare pe spate abia sta prinsa de bieleta.. misc un pic de bara POC a iesit bara..am zis m`a mancat pe mine in c** sa o misc m-am chinuit juma de ora sa apas bara in jos si sa o agat un pic in bieleta. Am luat un ciocan si am batut in bieleta sa intre mai mult pe bara nici vorba. Dejea devine stresanta masina al dracului de stresanta dar simpatica. Vineri seara am reusit performanta desi cutia e in plop sa dau un mic scart la o plecare de la semafor fara se vreau.Asteptam sa trec de semafor gaboru mi-a facut semn dai drumu ca si asa ai jumate de masina iesita in banda 1 de la ceilalti am dat 1-a urcat in ture si cand am dat 2iu am dat scart si bine inteles cu zgomote de rulment in cutie si carait ma bufnit rasu. Pe la semaforul de la intrare in pasajul marasesti ma claxonat unu cu o masina si ma intrebat "merge rechinu ? merge? ce motor ai pe el " am ramas stupefiat. Omu chiar avea habar de model si masina el conducand parca un mk2.Oficial vineri am injurat toata seara pana am ajuns acasa traficul era infernal pe toate strazile findca era meciu grecia-romania....toti au iesit afara.Am reusit sa ma si ratacesc pentru ca am gresit straduta la bingo (cea cand faci imediat dreapta ca sa ajungi in fata la parcu carol) eee eu am ratat strada aia si m-am dus pe a doua pe interiz ca era sens unic dhooo conf (9).gif ma folosesc de spiritu meu de observare si zic clar aicea fac dreapta si tre sa dau in straduta aia in mintea mea am zis ca sunt paralele dar canci erau total diferite , ne stiind zona de loc si bezna am zis sa intreb pe cineva o caprioara iesea dintr-o curte am zis asta e momentu...Nu va suparati cum ajung la parcul carol?aaa pai mergeti inainte si faceti stanga...oky zis si facut dam bice injuraturi cu unde mi-a fost capu ajung sus o rampa de toata frumuseta (nu`mi plac plecarile din rampa nici mort inca le ocolesc) cred ca avea o inclinatie destul de urata dau 1ia din mers carie un pic iara mai injuram ma uit stanga dreapta am taiat-o direct doar ca sa nu opresc mai aveam si masina in spate:) si am iesit la dracu in praznic la autogara filaret smile.gif.Este a doua oara cand am gresit straduta prima s-a intamplat cand veneam de la scanteii si la arcu de trimf sa fac dreapta sa ma duc pe victoriei am facut dreapta prea devreme si m-am dus in 1mai laugh.gif tocmai ce luasem niste rude ....am zis cu ocazia asta va arat bucurestiu.
bartro
QUOTE (Halogen @ Nov 17 2013, 10:04 PM) *
findca era meciu grecia-romania....toti au iesit afara.

Cu asa rezultat nu ma mir ca a iesit lumea in strada, sa nu cumva vede drama pe televizor tongue.gif
io'sŪ
de data asta nu am avut rabdare sa citesc tot biggrin.gif
Halogen
A fost masina mea candva intretinuta cum am putut de bine. Toti stiti cum arata dar nu si cum arata acum. Aveti o poza inainte si dupa. Propietarul era cu gandul de a o taia si de a o folosi de piese pentru 525iu cu nr de BIHOR dar cand a scos totul de pe masina a observat ca este intro stare extrem de buna la tabla si a restaurat`o ca la carte. Bihoreanca are aceasi poveste nu l-a lasat inima sa o taie si este in proportie de 70% facuta. Singuru care si eu eram constient ca nu se mai putea face nimic din el era un e21 323i care avea botul stramb si lonjeroanele duse. Nu am cuvinte si sunt chiar extrem de fericit ca ajuns la cineva care chiar a facut ceva cu ele.
bartro
Ma bucur ca au ajuns bine.
Acel e21 il am vazut si eu acuma multi ani, era atunci deja cu jonjeroanele model extra plat.
alex230ro
ha ha deci pe fostul tau cazan cere 7500 eur actualul proprietar??
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Nov 10 2014, 10:54 AM) *
ha ha deci pe fostul tau cazan cere 7500 eur actualul proprietar??

Acum nu mai e cazan... e o masina restaurata compley pana la ultimu surub si cu piese noi..majoritatea oem. Cam socanta transformarea lui.
alex230ro
ehh toate e cazane,am vazut masina arata ok,dar nu de 7500 eur.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.