mmasi de cazan ca repari 3 lucruri pica alte 3

(. Tot aveam un zdranganit mai proeminent pe partea dreapta spate...am dat roata jos sa ma uit la etrier care`l suspectam ca este blocat surpriza placuta de pe interior joaca pe disc am zis genial

...apoi ma uit la bieleta antiruliu si constat ca bara mea de stabilizare pe spate abia sta prinsa de bieleta.. misc un pic de bara POC a iesit bara..am zis m`a mancat pe mine in c** sa o misc m-am chinuit juma de ora sa apas bara in jos si sa o agat un pic in bieleta. Am luat un ciocan si am batut in bieleta sa intre mai mult pe bara nici vorba. Dejea devine stresanta masina al dracului de stresanta dar simpatica. Vineri seara am reusit performanta desi cutia e in plop sa dau un mic scart la o plecare de la semafor fara se vreau.Asteptam sa trec de semafor gaboru mi-a facut semn dai drumu ca si asa ai jumate de masina iesita in banda 1 de la ceilalti am dat 1-a urcat in ture si cand am dat 2iu am dat scart si bine inteles cu zgomote de rulment in cutie si carait ma bufnit rasu. Pe la semaforul de la intrare in pasajul marasesti ma claxonat unu cu o masina si ma intrebat "merge rechinu ? merge? ce motor ai pe el " am ramas stupefiat. Omu chiar avea habar de model si masina el conducand parca un mk2.Oficial vineri am injurat toata seara pana am ajuns acasa traficul era infernal pe toate strazile findca era meciu grecia-romania....toti au iesit afara.Am reusit sa ma si ratacesc pentru ca am gresit straduta la bingo (cea cand faci imediat dreapta ca sa ajungi in fata la parcu carol) eee eu am ratat strada aia si m-am dus pe a doua pe interiz ca era sens unic dhooo
.gif)
ma folosesc de spiritu meu de observare si zic clar aicea fac dreapta si tre sa dau in straduta aia in mintea mea am zis ca sunt paralele dar canci erau total diferite , ne stiind zona de loc si bezna am zis sa intreb pe cineva o caprioara iesea dintr-o curte am zis asta e momentu...Nu va suparati cum ajung la parcul carol?aaa pai mergeti inainte si faceti stanga...oky zis si facut dam bice injuraturi cu unde mi-a fost capu ajung sus o rampa de toata frumuseta (nu`mi plac plecarile din rampa nici mort inca le ocolesc) cred ca avea o inclinatie destul de urata dau 1ia din mers carie un pic iara mai injuram ma uit stanga dreapta am taiat-o direct doar ca sa nu opresc mai aveam si masina in spate:) si am iesit la dracu in praznic la autogara filaret

.Este a doua oara cand am gresit straduta prima s-a intamplat cand veneam de la scanteii si la arcu de trimf sa fac dreapta sa ma duc pe victoriei am facut dreapta prea devreme si m-am dus in 1mai

tocmai ce luasem niste rude ....am zis cu ocazia asta va arat bucurestiu.