Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radiator NOU BMW
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
the_rifle
Vand radiator BMW NOU
dimensiuni 73x35x4,5
este pt modelul cu clima si are si senzorul de termocupla. Este nou nemontat pe masina.
300 ron

0765-349-967
georgem
Are vreun part number sau vreun cod de produs?
Ce marca e?
Ma intereseaza daca se potriveste la mine, E34 1995 cu aer conditionat. Acum ceva timp cautam pe e-bay si parea ca pe E34 e acelasi radiator ca si pe E39, dar vreau sa fiu sigur.
georgem
Nu se potriveste la mine daca 35 e inaltimea in centimetri. La mine partea metalica are 55x45 cm, grosimea nu am masurat-o (am fost acum si am masurat pe masina). Cu totul are latimea de peste 70 cm, probabil cat si asta, dar din cauza ca are doar 35 inaltimea cred ca e pentru modelul fara aer conditionat.
Si dupa cum arata partile din plastic unde se prind furtunurile si surubul pe unde se goleste de antigel, eu zic ca e de E34, arata exact ca al meu (cu exceptia inaltimii).
the_rifle
Sunt doua tipuri de radiatoare. Acesta si altul cu vreo10-12 cm mai inalt. Amandoua sunt pt modelul cu aer pt ca au senzorul de temperatura pus intr-o parte. Acele modele cu radiator mai mare sunt puse pe masini destinate zonelor tropicale gen Australia , Africa de sud etc... ( cel putin asa e la e36 ).
Eu l-am cumparat pt mine sa-l pun pe E36 dar e mai lat cu vreo 3 cm si imi intra intre lonjeroane.
Daca esti interesat suna-ma si ne intelegem. Asta are partea de aluminiu 55x35

0765-349-967
georgem
QUOTE (the_rifle @ Dec 15 2011, 01:10 PM) *
Sunt doua tipuri de radiatoare. Acesta si altul cu vreo10-12 cm mai inalt. Amandoua sunt pt modelul cu aer pt ca au senzorul de temperatura pus intr-o parte. Acele modele cu radiator mai mare sunt puse pe masini destinate zonelor tropicale gen Australia , Africa de sud etc... ( cel putin asa e la e36 ).
Eu l-am cumparat pt mine sa-l pun pe E36 dar e mai lat cu vreo 3 cm si imi intra intre lonjeroane.
Daca esti interesat suna-ma si ne intelegem. Asta are partea de aluminiu 55x35

0765-349-967

La mine clar dimensiunea trebuie sa fie 55x45, am masurat pe cel de pe masina. Daca era dimensiunea asta nici nu stateam pe ganduri...
the_rifle
Ce incerc sa-ti explic e ca se potriveste si asta chiar daca e putin mai mic. Se incalzeste ceva mai repede decat cel de 45mm dar termostatul deschide mai repede adica exact la aceeasi temperatura. Daca te razgandesti ma cauti...

Putem sa-i facem si proba daca nu crezi...
the_rifle
valabil
the_rifle
valabil
Adrian Pintea
nu va luati dupa grosime ca si eu mi-am luat nou si e mai subtire cu 1cm fata de cel original si eu m-am speriat cand l-am scos din cutie si am vrut sa il returnez dar l-am montat pana la urma si isi face treaba ok de juma de an...Cele vechi erau pure aluminiu acum sunt ceva aliaje mai speciale
georgem
QUOTE (Adrian Pintea @ Dec 25 2011, 04:21 PM) *
nu va luati dupa grosime

Era vorba de inaltime, nu de grosime (cel putin in cazul meu). Cel de pe masina mea e cu 10 cm mai inalt. Ma gandesc ca nu degeaba l-au facut asa. E posibil ca si asta sa mearga foarte bine, dar probabil ca exista unele situatii in care e nevoie de dimensiunea mai mare.
the_rifle
Deci cumperi sau nu cumperi... ???
N-am facut eu radiatorul asta in baie. E facut de BMW pt E34 !!!

Nu-ti convine pretul sau care e ideea ? Eu vreau sa scap de el ca n-an ce face cu el... L-am luat gresit.
georgem
Nu cumpar, daca cumparam te sunam imediat ce mi-ai trimis primul PM. Ii raspundeam lui Adrian Pintea referitor la dimensiune. Pretul e foarte bun. Sigur e de E34, dar probabil e pentru alte regiuni unde clima e diferita sau e pentru modelul fara aer conditionat.
the_rifle
Dimensiuni radiator (fara vas expansiune )
520x350x45

Pt model cu aer conditionat.
Pt e34

250 ron
xox
QUOTE (the_rifle @ Dec 31 2011, 01:16 AM) *
Deci cumperi sau nu cumperi... ???
N-am facut eu radiatorul asta in baie. E facut de BMW pt E34 !!!

Din ce stiu, George are E34 facelift.

Modelul de radiator care-l vinzi tu e pentru E30 (M40) E36 (M50 vanos) si E34 pre-facelift. Deci nu se potriveste la el smile.gif

Just my 2 cents. Nici tu n-ai precizat exact pn-ul, deci nu-i bai. Poate un coleg cu autodata ne lamureste exact.
the_rifle
La mine nu se potriveste pe e36 de accea il vand. E mai lat cu 3 cm si nu intra intre lonjeroane iar pe realoem nu-l gasesc dupa cod.Am cautat pe ebay si am vazut ca acest model se vinde pt e de E34 cu aer aconditionat... Ar fi foarte bine daca ar putea sa ma ajute cineva cu Autodata sa vad exact pt ce model este.
Multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.