Help - Search - Members - Calendar
Full Version: rama cromata de la schimbator
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
crazydriver
am de vanzare o rama cromata din jurul schimbatorului, daca intereseaza pe cineva 40 ron.
crazydriver
da dar nu-mi place cum vine.
georgem
Altii dau milioane bune pentru ornamente cromate... Dar iti dau dreptate, probabil nu se potriveste. Nu vad daca e singurul ornament cromat sau mai sunt si altele.
Tu ai covorasul de la picioare peste pedala de acceleratie? Nu te incomodeaza?
crazydriver
QUOTE (georgem)
Altii dau milioane bune pentru ornamente cromate... Dar iti dau dreptate, probabil nu se potriveste. Nu vad daca e singurul ornament cromat sau mai sunt si altele.
Tu ai covorasul de la picioare peste pedala de acceleratie? Nu te incomodeaza?

covarasul nu sta asa tot timpul, doar cand imi pired desteptii de la spalatorie plasticele care il prind de podea, pana ajung sa-mi cumpar altele dureaza 2-3 zile, de obicei am mai multe prin scrumiera dar acum ramasesem fara.
in legatura cu alte ornamente cromate, mai am in jurul ceasurilor de la bord, dar asta nu-mi place ca e prea groasa, daca era mai subtirica si mai finuta dadea frumos dar asa nu-mi place.
DanielSRE
QUOTE (crazydriver)
am de vanzare o rama cromata din jurul schimbatorului, daca intereseaza pe cineva 40 ron.

pt ce model este defapt?
crazydriver
QUOTE (DanielSRE)
QUOTE (crazydriver)

pt ce model este defapt?

E46
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.