![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 68 Joined: 29-January 06 From: constanta Member No.: 168 ![]() |
am de vanzare o rama cromata din jurul schimbatorului, daca intereseaza pe cineva 40 ron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 68 Joined: 29-January 06 From: constanta Member No.: 168 ![]() |
da dar nu-mi place cum vine.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Altii dau milioane bune pentru ornamente cromate... Dar iti dau dreptate, probabil nu se potriveste. Nu vad daca e singurul ornament cromat sau mai sunt si altele. Tu ai covorasul de la picioare peste pedala de acceleratie? Nu te incomodeaza? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (georgem) Altii dau milioane bune pentru ornamente cromate... Dar iti dau dreptate, probabil nu se potriveste. Nu vad daca e singurul ornament cromat sau mai sunt si altele.
Tu ai covorasul de la picioare peste pedala de acceleratie? Nu te incomodeaza? covarasul nu sta asa tot timpul, doar cand imi pired desteptii de la spalatorie plasticele care il prind de podea, pana ajung sa-mi cumpar altele dureaza 2-3 zile, de obicei am mai multe prin scrumiera dar acum ramasesem fara. in legatura cu alte ornamente cromate, mai am in jurul ceasurilor de la bord, dar asta nu-mi place ca e prea groasa, daca era mai subtirica si mai finuta dadea frumos dar asa nu-mi place. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 10-February 06 From: Craiova Member No.: 183 ![]() |
QUOTE (crazydriver) am de vanzare o rama cromata din jurul schimbatorului, daca intereseaza pe cineva 40 ron.
pt ce model este defapt? -------------------- e36- coupe- 320
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (DanielSRE) QUOTE (crazydriver) am de vanzare o rama cromata din jurul schimbatorului, daca intereseaza pe cineva 40 ron.
pt ce model este defapt? E46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 06:00 PM |