QUOTE (sierra1771 @ Oct 21 2011, 08:06 PM)

QUOTE (iorgos @ Oct 21 2011, 03:40 PM)

QUOTE (florineluspr @ Oct 21 2011, 03:57 PM)

nu are probleme masina asta..sorry E vorba de alta masina care imi intrerupe
Si chiar daca nu ar avea probleme masina ta, pentru ce as face un schimb cu e36, si pe deasupra sa mai dau si bani ???

pentru ca sti si tu, un e 36 e mult mai cautat decat un e34, intotdeauna a fost mai scump, desi e o masina mult mai buna din toate punctele de verede, e mai ieftina, eu am le-am avut pe ambele si pot sa fiu foarte obiectiv cand vorbesc despre asta...
Colega, hai sa fim seriosi, cu preturile automobilelor din Romania este o bataie de joc, care nu o sa dispara nicio data, din cauza celor care isi supraevalueaza masina din diferite motive. Dupa atatia ani de BMW-uri, diferite modele pot da un verdict clar si la obiect, ca un e36, nu este superior cu nimic in fata unui e34, cu o singura exceptie si accea este M3,E36.

QUOTE (florineluspr @ Oct 21 2011, 09:34 PM)

A fost doar o intrebare.Cat ar fi eu o dau mai repede dar nu ma chinui ca ma folosesc de ea.Am 2 e36...am avut 3.Bani voiam doar ca sa fac e34-ul sa arata cum trebuie.Oricum nu mai e valabila oferta mea!
Da corect, a fost o intrebare, daca punea fraierul botul, bine daca nu asta este.
Pentru a intelege, si tu ceva din toata discutia asta, incep prin a spune ca masina, vreau s-o dau pentru un moft al meu idiot, si nu ma chinui deloc sa ma folosesc de masina sub nicio forma, pe cuvant de onoare.
Masina daca vreau sa arate, ca atunci cand a iesit din fabrica o pot face, cu bani mai putini.
Si este normal ca oferta ta sa nu mai fie valabila, din moment ce te-am refuzat intr-un mod foarte dur pentru tine.