![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 6-April 10 Member No.: 3,336 Car: E28 E30 E36 Engine: M20b25 M43 M50 M52b25 ![]() |
Link direct cu masina pentru ca nu am putut pune mai multe poze,aveti aici ..
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...t-10350223.html Masina a fost adusa in anul 2008 din Germania si imatriculata in Romania prin plata taxei de poluare.Masina dupa ce a fost imatriculata nu s-a circulat cu ea decat foarte putin. Oglinzi AC SCHNITZER electrice heliomate Triple si semnale M-tehnik Inchidere centralizata cu cheie briceag. Geamuri electrice fata. Trapa electrica functionala. Motor 2000 cmc 24valve benzina.consum mediu 8-10%.Functioneaza impecabil. DVD 7 inch statie+subwoffer Interior Recaro full piele,cu incalzire in scaune Acum masina a fost aranjata de la cap la coada absolut totul,interior-exterior si a fost revopsita total.Masina nu a suferit evenimente rutiere, a fost revopsita pentru ca se matuise vopseaua si sarise lacul.Are toate consumabilele schimbate:ulei,placute,filtre absolut tot.Masina are suspensie reglabila Koni aproape noua si functioneaza foarte bine nu troncane nu bate nimic pe ea.Discuri fata-spate. Jante pe 17 originale BMW,volan piele, Masina are 2 proprietari in Romania, un prieten si apoi eu. Ofer fiscal absolut toate actele pe loc.Are ITP valabil 7.07.2013 si asigurare 2012. Are ca defect parbrizul fisurat,si bara pe fata are o crapatura in coltul din dreapta jos.(facuta cu nituri si chit). Accept si variante la preturi reale. Masina merita vazuta,probata si cumparata!!! Nu ezitati!! ![]() Astept intrebarile voastre si eventualele oferte. http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...t-10350223.html ![]() ![]() . . . . . Masina cred ca are blocant 90% dar nu gasesc tablita aia pe el cu S.... (nu gasesc scrisul) |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 6-April 10 Member No.: 3,336 Car: E28 E30 E36 Engine: M20b25 M43 M50 M52b25 ![]() |
.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:05 AM |