Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar BMW E28 sau e21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
alex230ro
anuntul zice clar

Motorizare : BMW B27 / 92 KW / , 6 cilindri, injectie multipunct (6) tip MOTRONIC , motor schimbat 2008 / ITP-22.10.2010 Cutie viteze : manuala ,5 trepte Carburant : Benzina+ Instalatie auto GPL :MARINI/noua /omologat 2004.RAR / trecere automata benzina / GPL , rezervor toroidal STAKO

so este ETA M20 cu GPL
bartro
QUOTE (xox @ Jan 24 2012, 09:23 AM) *
Admisia aia mi se pare ciudata, parca-s 4 cilindri. Iar un furtun pe acolo parca-i turbo. Chiar sunt curios acu.

4? Nu vezi 6 tevi la admisie? Ai nevoie de ochelari sau un ecran nou tongue.gif
Si furtun e de la circuit de racire, e improvizata. Poate nici radiator nu e ce trebuie.
Dar per total masina arate foarte bine.
xox
Port ochelari tongue.gif Adica, ar trebui sa-i port. Si trebuia sa citesc si anuntul, chestie care n-am facut-o.

Si da, masina arata bine, chiar daca nu-i am pe nas, tot o vad ca-i ok. Nu i-as da chiar 10/10 totusi, poate un 7/10.

PS: nici nu am mai vazut un M20 eta pana acu', nu stiam ca-s diferite admisiile.
lucian
furtunele in exces sunt datorita instalatiei de gpl. prin vaporizator trebuie sa treaca apa calda. 2ua furtune pt. apa si unul de la vaporizator la debitmetru pt. gaz.
iorgos
Culmea nesimtiri, din Romania!!! mad.gif http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...v-10872135.html
bartro
De ce? Si de ce ai postat asta aici?
Halogen
iorgos vezi ca am pus la vanatoarea de rable un set de poze cu un rechin verde la mine in cartier pretul lui e de 350 de euro dar posibil sa accepte 300 euro banu jos masina arata bine la tabla nare ITP asigurare ...impozitul la zi cu actele posibil sa fie bataie de cap propietara cred ca e plecata din tara !
iorgos
De ce este culmea nesimtirii? masina a fost avariata si nu se mai poate repara si 1500 EURO laugh.gif Este din anuntul omului. biggrin.gif
Si am postat aici pentru ca sa nu nai fac un alt topik.
05aBi
e12 518 gpl facelift de vanzare gasit pe celalalt forum, poate e cineva interesat
iorgos
QUOTE (Halogen @ Jan 30 2012, 04:49 PM) *
iorgos vezi ca am pus la vanatoarea de rable un set de poze cu un rechin verde la mine in cartier pretul lui e de 350 de euro dar posibil sa accepte 300 euro banu jos masina arata bine la tabla nare ITP asigurare ...impozitul la zi cu actele posibil sa fie bataie de cap propietara cred ca e plecata din tara !

Mai repede ma intereseaza un urs. biggrin.gif
Oricum iti multumesc. smile.gif
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 1 2012, 06:52 PM) *
Mai repede ma intereseaza un urs. biggrin.gif

Te ai modernizat smile.gif
05aBi
asa e romanul, modern pe zi ce trece ...

biggrin.gif
iorgos
Nu o pot numi, modernizare, ci revenire la normalitate. smile.gif
bartro
A, da. Eu tot cu E21 te asociez smile.gif
alex230ro
cu tot respectul dar ursii e nemuritori tongue.gif
asta nu inseamna ca un E28 sau un E21 nu au farmecul lor aparte laugh.gif
iorgos
Sunt de acord cu tine Alex, dar un E28 sau E21, nu mai gasesti cat de cat intreg, si nu am de gand sa stau iar sa muncesc la o masina ca un nebun. smile.gif
05aBi
sa fim seriosi acum, si ursul e tot o masina de 20 + ani, mare diferenta intre un e28/e21 fata de un e30 nu prea exista, peste toate a trecut patina timpului ...
spune mai bine ca te-ai modernizat si nu iti mai plac rechinii tongue.gif
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 1 2012, 10:00 PM) *
Sunt de acord cu tine Alex, dar un E28 sau E21, nu mai gasesti cat de cat intreg, si nu am de gand sa stau iar sa muncesc la o masina ca un nebun. smile.gif

E E28 TD ala care arata destul de bine..
bartro

05aBi
CITAT(bartro @ Feb 1 2012, 10:24 PM) *

bis
05aBi
cred ca experienta cu ursul lui fistacio a fost hotaratoare laugh.gif
fistaccio
nush cum ar fi putut acea experienta sa fie hotaratoare...
iorgos
QUOTE (05aBi @ Feb 1 2012, 10:17 PM) *
sa fim seriosi acum, si ursul e tot o masina de 20 + ani, mare diferenta intre un e28/e21 fata de un e30 nu prea exista, peste toate a trecut patina timpului ...
spune mai bine ca te-ai modernizat si nu iti mai plac rechinii tongue.gif

Corect, ursul este tot o masina veche, peste care au trecut foarte multi ani, dar inca este de actualitate.

QUOTE (bartro @ Feb 1 2012, 10:24 PM) *

Arata destul de bine, singura problema este "diesel"
iorgos
QUOTE (05aBi @ Feb 1 2012, 11:44 PM) *
cred ca experienta cu ursul lui fistacio a fost hotaratoare laugh.gif

Ce poate sa fie hotarator cu ursul ala, la care doar am muncit si bagat bani la greu in el si nu am mers cu nici 1000 de KM???

Unul din lucrurile care ma facut sa-mi schimb obtiunea despre "rechini" este faptul ca nu mai sunt decat cateva exemplare functionale si apte de mers pe strazile din Romania. Exemplu clar despre ce vorbesc este masina lui Cosmin (E12), la cati bani si cata munca a inghitit acea masina, doar el stie. smile.gif

In alta ordine de idei, proiectele se pot schimba, in orice moment.
TiL
tot nu inteleg de ce nu iei E12-le din chitila.
iorgos
QUOTE (TiL @ Feb 2 2012, 09:48 AM) *

E12-le, nu intra in calcule din forte multe motive.
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 2 2012, 08:48 AM) *
Unul din lucrurile care ma facut sa-mi schimb obtiunea despre "rechini" este faptul ca nu mai sunt decat cateva exemplare functionale si apte de mers pe strazile din Romania. Exemplu clar despre ce vorbesc este masina lui Cosmin (E12)

Aici ai gresit tongue.gif A mea e functional si apt de mers pe strada.
Cosmin inca nu s-a putut bucura de munca si banii investiti.. Cele mai bune masini stau la pastrat.

Daca as avea masina lui Cosmin, m-as fi frica s-o folosesc in mediu ostil de Bucuresti/Romania.
iorgos
QUOTE (bartro @ Feb 2 2012, 11:21 AM) *
QUOTE (iorgos @ Feb 2 2012, 08:48 AM) *
Unul din lucrurile care ma facut sa-mi schimb obtiunea despre "rechini" este faptul ca nu mai sunt decat cateva exemplare functionale si apte de mers pe strazile din Romania. Exemplu clar despre ce vorbesc este masina lui Cosmin (E12)

Aici ai gresit tongue.gif A mea e functional si apt de mers pe strada.
Cosmin inca nu s-a putut bucura de munca si banii investiti.. Cele mai bune masini stau la pastrat.

Daca as avea masina lui Cosmin, m-as fi frica s-o folosesc in mediu ostil de Bucuresti/Romania.

Daca spui tu ca E12-le, tau este apt de mers pe strazile din Romania, asa este nu te contrazic. Dar cati bani ai bagat pana acum in masina de cand ai cumparat-o si esti sigur ca ai curaj sa faci un drum de genul pe care l-ai facut cu E32??
bartro

Ah, TiL, rolleyes.gif

QUOTE (iorgos @ Feb 2 2012, 10:32 AM) *
esti sigur ca ai curaj sa faci un drum de genul pe care l-ai facut cu E32??

Aici ai punctat bine. Ca sa raspund, da, eu as avea. Dar din pacate E12 nu sa ridica la standarde de confort (AC) si fiabilitatea necesar pentru celalti membrii de familia, si din cauza asta am apelat mai mult la Japoneza. Unde in afara orasului mergeam inainte cat mai mult cu E32, acuma vad ca Yaris este masina cu rovigneta valalbila.
iorgos
QUOTE (bartro @ Feb 2 2012, 10:42 AM) *

Ah, TiL, rolleyes.gif

QUOTE (iorgos @ Feb 2 2012, 10:32 AM) *
esti sigur ca ai curaj sa faci un drum de genul pe care l-ai facut cu E32??

Aici ai punctat bine. Ca sa raspund, da, eu as avea. Dar din pacate E12 nu sa ridica la standarde de confort (AC) si fiabilitatea necesar pentru celalti membrii de familia, si din cauza asta am apelat mai mult la Japoneza. Unde in afara orasului mergeam inainte cat mai mult cu E32, acuma vad ca Yaris este masina cu rovigneta valalbila.

Eu nu am spus nimic de confort. Fiabilitatea in mod normal este aceeasi la masinile tale "E12 si E32", din moment ce sunt cu acelasi motor M30. Aici depinde de cum au fost intretinute fiecare in parte. Inca sunt M30-uri care functioneaza fara sa fi fost reparate decat superficial, si asta din cauza propietarilor care si-au intretinut masinile si probabil au facut sacrificii enorme pentru acest lucru. Jos palaria pentru aceste persoane, care sunt din ce in ce mai putine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.