M-am intalnit azi in trafic cu Uzina - era oprit langa o motocicleta. Apoi m-a depasit si prins la un stop am atentionat soferul ca avea usa la pasagera intre-deschisa. Eram pe vaca
grasu31
Mar 27 2011, 01:43 AM
Pacat ca n'am mai intrat ca acu stau sa'mi aduc aminte cand s'a intamplat ca mai lasa lumea usa deschisa ca nu dau destul cu ea era seara ?
Are cineva o curea de transmisie de M21 pentru alternator dim: 1000mm x 10mm ?? urgent! dau bani pe ea!!
brown.shark
Mar 27 2011, 08:03 AM
nu te complica cu S-H. ia doar marca consacrata, continental / bosch.... daca tot umblii pe acolo, n-ar strica sa demontezi alt. pt o curatire / inspectie, gresare (schimbare) rulmenti, poate schimbat carbuni releu (de obicei doar 1).
bartro
Mar 27 2011, 10:05 AM
Era seara, pe la intersectia virtutii/linia 41 cu orsova, la stop, sensul de mers spre lujerului. Nu cred ca sunt multi motociclisti care te atentioneaza ca ai usa deschisa
grasu31
Mar 27 2011, 11:25 AM
QUOTE (brown.shark @ Mar 27 2011, 08:03 AM)
nu te complica cu S-H
Nu m'as complica daca nu as avea masina in alt cartier... n'am de unde sa iau noua duminica.
@barto acu imi aduc aminte si masina era foarte jegoasa
grasu31
Apr 7 2011, 01:17 AM
Vreo idee unde sa pun intercooleru, dimensiune ? Eu am si radiator de ulei jos in bara..