QUOTE (raduch @ Feb 5 2007, 12:34 AM)

Butoanele de pe spate sunt de la bancheta,nu sunt de la scaunele fata pentru ca ar trebui sa fie chiar prosti sa faca asa ceva.Tie probabil nu-ti functioneaza pentru ca sunt defecte.Am un prieten care are un 735i Highline din 1983 si are si el comenzi pe spate si functioneaza perfect,pentru bancheta bineinteles.Eu sincer am vazut multe masini cu butoane in spate dar niciuna care sa le aiba ca si comenzi pentru scaunul fata.Si la Mercedes am butoane pe spate si sunt de la bancheta.M-ar interesa daca mai are omu BMW-ul si care ar fi pretul,vreau sa va intreb mai intai sa nu-l sun aiurea pe om.Este din Bucuresti?Sai inteleg ca nu este inmatriculat?daca ii asa nici nu ma mai intereseaza,poate daca mi-ar da-o cadou dar in nici un caz pe bani.Am vazut un pretde 5000 Euro,atata cere?Ii un pret exorbitant avand in vedere ca nu ai ce face cu ea.Ii foarte frumoasa si ingrijita dar faptul ca nu ar fi inmatriculata o trage foarte mult in jos.Ar mai fi o chestie:de ce se numeste Post-u Interior BMW e23 745i 1985 HIGH LINE EDITION din moment ce BMW-ul este din 1986?Asa numa de curiozitate
butoanele din spate sunt intradevar de la scaunul din fata, nu are bancheta reglabila/fractionabil electric, este fixa
masina nu e de vanzare
acum este inmatriculata
si da, aceasta masina este din 1985
este masina unui prieten sau mai bine sa-i spun cunostinta
masina mea este de vanzare la 5000E si este din 1986, si viper05 ti-a dat link bun, aceea este
sunt 2 masini total diferite , atat doar ca sunt acelasi model
PS cred ca ai facut confuzie intre masina din postul asta si masina din semnatura mea

QUOTE (Viper05 @ Feb 5 2007, 04:20 AM)

@raduch cred ca comfunzi una cu alta
Masina cu interiorul HIgh-line nu cred ca e de vanzare(sau nu stiu eu),
Iar masina la care te referi tu ca ar fi de vanzare cu 5000E este un 745i inmatriculat al unui user de pe forum si nu e masina din poze, e vorba de aceasta masina
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2440