Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema la geamurile de coupe
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
alexandruozn
pe partea stanga nu mai merge geamul deloc nici nu urca nici nu coboara nici macar la deschiderea usii si am schimbat si butonul si tot nu merge. dry.gif
pe partea dreapta geamul functioneza doar daca e masian cu motorul oprit si daca nu e contactul pus dar coboara la deschiderea usii si la inchidere. unsure.gif

ceva sfaturi va rog sau macar ce trebuie sa schimb la ele sa mearga si mentionez ca nu e din butoane. sad.gif
crisdum
Incearca sa vezi ce spune pe tester ; singurul lucru la care ma gandesc este modulul
xox
Dap, si eu zic tot din modulul acela de comanda. Si curata si sigurantele chiar daca-s ok sa nu fie niste contacte oxidate pe undeva si sa nu mai "simta" ca deschizi portiera.
alexandruozn
da o sa incerc si curatarea contactelor la sigurante dar care este modulul de la geamuri?
are cate un modul pt fiecare geam sau sunt impreuna geamurile pe un singur modul?
Ciupanezu
Modulul confort.
bogdyy
Salut,si cum l-ai mai inchis?Mie mi sa defectat butonul acum un an,ca deh l-am si folosit,mai era si el folosit inainte si sa dus,am luat altul si gata,sa rezolvat.
alexandruozn
eu am cumprt masina cu geamurile inchise si mi a zis omul can u merg bine geamurile...
cat e un modul confort pt geamuri si cam cum arata asa ca poza
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.