alexandruozn
Oct 29 2010, 07:47 PM
pe partea stanga nu mai merge geamul deloc nici nu urca nici nu coboara nici macar la deschiderea usii si am schimbat si butonul si tot nu merge.
pe partea dreapta geamul functioneza doar daca e masian cu motorul oprit si daca nu e contactul pus dar coboara la deschiderea usii si la inchidere.
ceva sfaturi va rog sau macar ce trebuie sa schimb la ele sa mearga si mentionez ca nu e din butoane.
crisdum
Oct 29 2010, 08:25 PM
Incearca sa vezi ce spune pe tester ; singurul lucru la care ma gandesc este modulul
xox
Oct 29 2010, 11:38 PM
Dap, si eu zic tot din modulul acela de comanda. Si curata si sigurantele chiar daca-s ok sa nu fie niste contacte oxidate pe undeva si sa nu mai "simta" ca deschizi portiera.
alexandruozn
Oct 30 2010, 09:57 AM
da o sa incerc si curatarea contactelor la sigurante dar care este modulul de la geamuri?
are cate un modul pt fiecare geam sau sunt impreuna geamurile pe un singur modul?
Ciupanezu
Oct 30 2010, 10:37 AM
Modulul confort.
bogdyy
Oct 30 2010, 03:28 PM
Salut,si cum l-ai mai inchis?Mie mi sa defectat butonul acum un an,ca deh l-am si folosit,mai era si el folosit inainte si sa dus,am luat altul si gata,sa rezolvat.
alexandruozn
Oct 30 2010, 05:13 PM
eu am cumprt masina cu geamurile inchise si mi a zis omul can u merg bine geamurile...
cat e un modul confort pt geamuri si cam cum arata asa ca poza
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.