![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
pe partea stanga nu mai merge geamul deloc nici nu urca nici nu coboara nici macar la deschiderea usii si am schimbat si butonul si tot nu merge.
![]() pe partea dreapta geamul functioneza doar daca e masian cu motorul oprit si daca nu e contactul pus dar coboara la deschiderea usii si la inchidere. ![]() ceva sfaturi va rog sau macar ce trebuie sa schimb la ele sa mearga si mentionez ca nu e din butoane. ![]() This post has been edited by alexandruozn: Oct 29 2010, 07:50 PM -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 85 Joined: 24-January 09 From: Constanta, U.E. Member No.: 2,480 Car: E36 Engine: M42 1.8is 140cp ![]() |
Incearca sa vezi ce spune pe tester ; singurul lucru la care ma gandesc este modulul
-------------------- E36 318is
E39 523iA |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Dap, si eu zic tot din modulul acela de comanda. Si curata si sigurantele chiar daca-s ok sa nu fie niste contacte oxidate pe undeva si sa nu mai "simta" ca deschizi portiera. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
da o sa incerc si curatarea contactelor la sigurante dar care este modulul de la geamuri?
are cate un modul pt fiecare geam sau sunt impreuna geamurile pe un singur modul? -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Modulul confort.
|
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,si cum l-ai mai inchis?Mie mi sa defectat butonul acum un an,ca deh l-am si folosit,mai era si el folosit inainte si sa dus,am luat altul si gata,sa rezolvat. |
|
|
![]()
|
|
eu am cumprt masina cu geamurile inchise si mi a zis omul can u merg bine geamurile...
cat e un modul confort pt geamuri si cam cum arata asa ca poza -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:56 PM |