![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
caut 1 buc janta ca asta din poza.
originalul e Breyton Magic 18' , dar am nevoie de o copie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
copie??seamana cu aez xilo
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
e breyton magic . asta am pe masina - vreau o copie italiana, turceasca sau ce o fi - pt roata de rezerva. originale sunt destul de scumpe si in ro nici nu am gasit decat la set de 4. |
|
|
![]()
|
|
nimeni nimic?
aia de la aez nu prea seamana. am gasit ceva la aez cam la fel - AEZ FORGED A. dar e la fel de scumpa ca alea de la Breyton. caut ceva pe la vreo 300 euro. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 30 Joined: 22-February 06 From: Chisinau Member No.: 197 ![]() |
QUOTE (CAT) nimeni nimic?
aia de la aez nu prea seamana. am gasit ceva la aez cam la fel - AEZ FORGED A. dar e la fel de scumpa ca alea de la Breyton. caut ceva pe la vreo 300 euro. La mine sunt de la Artec -------------------- E32 '89 - 3.5l Black aka Crow
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE La mine sunt de la Artec
am vazut astea la Artec. as zice ca sunt la fel. ai idee cam cat costa si de unde se pot cumpara? desi nu ma astept sa fie ce caut eu - adica ieftine ![]() PS buncarele alea din spatele masinii sunt garaje? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 30 Joined: 22-February 06 From: Chisinau Member No.: 197 ![]() |
QUOTE (CAT) QUOTE La mine sunt de la Artec
am vazut astea la Artec. as zice ca sunt la fel. ai idee cam cat costa si de unde se pot cumpara? desi nu ma astept sa fie ce caut eu - adica ieftine ![]() PS buncarele alea din spatele masinii sunt garaje? ![]() pai... principalu ce e in garaje, asta e o mascare, ca dusmanii sa nu dee ![]() ![]() ![]() la tine ce latime au jentile? pneurile? -------------------- E32 '89 - 3.5l Black aka Crow
|
|
|
![]()
|
|
245 / 45 / 18.
nu stiu jantele exact pe cat sunt ( 8.5 - 9 ? ) buza aia laterala e polizata ( brushed aluminium ) si e cam de 5 cm - voi masura maine mai exact |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (CAT) 245 / 45 / 18.
nu stiu jantele exact pe cat sunt ( 8.5 - 9 ? ) buza aia laterala e polizata ( brushed aluminium ) si e cam de 5 cm - voi masura maine mai exact Super... cred ca-s de 9'... pe 8' 245 nu ar sta asa ca pe poza. -------------------- E32 '89 - 3.5l Black aka Crow
|
|
|
![]()
|
|
poza aia de mai sus ( 303) nu e masina mea - asta am gasit-o pe un site cu jante Artec masina mea e asta ![]() rotile cred ca sunt identice - probabil si masina :unibrow: |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (CAT) poza aia de mai sus ( 303) nu e masina mea - asta am gasit-o pe un site cu jante Artec
masina mea e asta ![]() rotile cred ca sunt identice - probabil si masina :unibrow: La noi mai este inca unul ca asa jante, un E36 cupe, jantele-s la 17, la mine tot. Nu cred ca va fi usor de gasit o bucata singura... la tine fata-spate, latime e totuna sau in spate-s mai late? la mine fata 8j in spate 10j. -------------------- E32 '89 - 3.5l Black aka Crow
|
|
|
![]()
|
|
sunt la fel fata- spate jantele
acum pe timp de iarna am 225 pneuri pe fata si 245 spate. |
|
|
![]()
|
|
ai vazut vreun e30 cu jante de astea?
ma gandesc sa imi iau unul si as pastra jantele astea pt el , dar nu stiu cum se aseaza... |
|
|
![]()
|
|
nu stiu ce jante merg pe urs. am vazut jante de M E46 pe e30 eu am avut 215 / 45 / 15 la e30, care o fi maximum? inca mai era loc vreo 4-5 cm pana la aripa |
|
|
![]()
|
|
asta nu e problema.
am vazut pe afara ( Halfords -in Anglia ) tot felul de adaptoare de rotzi . si stiu pe unii care si-au facut treburi de astea la o fabrica de avioane de aici din BC - super materiale si super meseriasi. am mai facut o treaba la un opel manta- transplant sist franare de pe calibra. am schimbat cu totul toate piesele. ma gandesc ca s-ar putea sa merga si la e30 ansamblu roata de la e36 de ex. oricum , din cate tin minte ursii mei ( facelift) parca aveau 5 prezoane. tre sa ma uit maine pe niste poze. desi sunt aproape sigur ca unul dintre ei cel putin asa avea. jante BBS de alea spitzate pe 15- cu 5 gauri... asa tin minte da asta era in 2000, acu 6 ani...poate ma insel |
|
|
![]()
|
|
or fi avut aia asa rotzi pt ca erau Mtechnic II ?
nici eu nu prea m-as increde in flanse de alea...da stiu pe catziva care merg cu asa ceva fara probleme. In Anglia erau omologate de cei de la MOT - echivalentul RAR |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (CAT) ai vazut vreun e30 cu jante de astea?
ma gandesc sa imi iau unul si as pastra jantele astea pt el , dar nu stiu cum se aseaza... Nu, am vazut doar un E36 dar cu aripele modificate. Eu le-am scos de pe un E34 la care anvelopele se taiau de aripi. Pe E30 cum s-a mai spus vin numai 4X100. -------------------- E32 '89 - 3.5l Black aka Crow
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
am gasit niste poze cu una dintre masini , da e cu capacele de la roti puse
![]() |
|
|
![]()
|
|
m3 nu era.
una dintre masini , despre care cred ca avea 5 prezoane, avea interiorul M( volan , scaune, schimbator, plansa bord - cadrane ) exteriorul M technic II ( bandouri laterale , praguri, spoiler, eleron ), suspensia M si bara de ranforsare punte fata cu sigla M. tevile de esapament erau orientate in diagonala fata de bara din spate(adica nu ieseu drept de sub bara) - nu stiu daca e ceva normal, am mai vazut ursi asa dar destul de rar oricum , masina asta am regretat mereu ca am vandut-o . de altfel am cateva anunturi date pe net si in ziar in Iasi ( unde presupun ca se mai afla) ca doresc sa o cumpar inapoi. nataraul de mine... nu stiu daca asa era masina original sau cineva a facut vreo adaptare la roti |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 06:26 PM |