![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
let's talk.. :unibrow:
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
dizal rullz :ninja:
poate nu ati observat , de la un timp singurele masini care demareaza mai rpd de la semafor sunt dizal, restul sunt cu ochii pe litometru ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Intotdeauna benzina. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
QUOTE (316i) Intotdeauna benzina.
si de 1.6 daca se poate ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
pt performante benzina
pt consum, condus mai confortabil dizal |
|
|
![]()
|
|
daca te face un dizal de 90 -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
pe mine? :eek: :eek:
chiar asa n-am ajuns :unibrow: |
|
|
![]()
|
|
nu mah, pe 316
![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Votul acesta ce ar trebui sa reflecte ? preferintele noastre sau situatia in care suntem obligati sa facem anumite alegeri din mai multe pt de vedere si nu din acelea pt care iti doresti o masina ,asa ca pt placerea de a conduce pe care in alta tara unde nivelul de trai nu se compara cu al nostru as prefera benzina fara discutii dar cea mai practica masina la ora actuala este dieselul in Ro si la situatia financiara a multora dintre noi
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
multi aleg dizal doar ca stiu ca are consumul mai mic, dar nu mai se gandesc in cati ani amortizeaza investitia, revizii mai scumpe, etc.. mi-a placut comparatia din ams dintre logan 1.4 si 1.5dci.. dizalul e mai scump cu 1040E. 1.4 are consum mediu de 6.4, dizalul 5.6. se amortizeaza investitia in peste 100.000km... si asa e la f. multe marci.. |
|
|
![]()
|
|
ah.. sunt singurul dizalar deocamdata
![]() oricum vorbesc despre turbo dizale.. pt ca motorul dizal aspirat este in continuare la fel de puturos ca acum 20 de ani. imi place diesel din f multe motive, 1 cuplu f mare la turatii mici, poti sa te misti f repede prin bucuresti fara sa turezi masina. 2 posibilitatea de a castiga f multi cai dintr-un simplu chiptuning 3 consumul 4 cum se aude turbina ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
Depinde de masina. Pt una sport benzina clar. Pt un Jeep sau o limuzina de oras (seria 5 de exemplu) as alege diesel, 535d ca sa fiu clar
![]() Bine... pe un X5 n-as rezista si as lua 4.8is-u :unibrow: |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Am votat benzina. De 5 ani ma tot dau cu diesele de 100-120cp si singurul lucru bun este consumul. Insa cred ca un diesel de 180-200cp iti ofera si el niste senzatii marfa. Spun CRED fiindca pana acum nu am avut ocazia sa conduc o astfel de masina, dar voi afla saptamana viitoare cand ma voi intoarce din germanica cu un 530D care din pacate nu va fi al meu :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
-------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am votat benzina dupa 50 de ani o sa votez dizal..... sau poate nu ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
eu am clantanitoare si e cam lenesa , un zvac ar mai trebui
as prefera benzina totusi ![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Benzina+turbo = :finger: dizel
![]() ![]() ![]() @ Sorin ZVK??! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
eu am ales benzina :unibrow:
la diesel ai consum mic dar intretinerea mult mai scumpa. (Ex: bujiile cat costa o bujie incandescenta si cat costa o bujie pt o benzinara) -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
cristic, o bujie incandescenta costa intre 15 RON si 45RON in functie de producator iar bujiile originale te tin mult peste 100k km daca utilizezi corect masina. uleiul este mai eftin pt ca nu trebuie bagat castrol RS, singurul consumabil mai scump la diesel este filtrul de motorina ,dar care tine mai mult si pe km cred ca este mai ieftin ![]() sa revenim la comparatia logan 1.4i vs logan 1.5dci...bun economia de carburant este practic 0 pt motorizarile astea, dar oare care masina trage mai bine si este mai usor de condus in bucuresti? personal nu am mers cu logan diesel , dar am mers cu megane2 1.5dci...si e destul de sprintena. la audi de ceva timp motorizarile diesel sunt peste benzina, ma refer la 3.0 deci singurul inconvenient ar fi zgomotul si vibratiile mai mari ca la benzina care la modelele de top sunt chiar foarte mici. ar mai fi si problema taxelor vamale care la motoarele diesel sunt mai mici decat la benzina ![]() momentan nu vad dc as alege o masina noua pe benzina cin toate masinile diezel sunt mai puternice si mai placut de condus decat echivalentul lor pe benzina. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
hai sa facem si comparatia corecta: benzina aspirat vs dizal aspirat si benzina turbo vs dizal turbo..
in ambele cazuri benzina este net superioara.. stiu ca nu prea se mai fac dieseluri aspriate, dar mi se pare total aiurea sa compari un motor turbo sau bi-turbo cu unul aspirat.. e ca si cum ai compara un 2L turbo de pe un impreza cu unu de 2l aspriat pe motorina.. |
|
|
![]()
|
|
poate o sa comparam asa cind o scoate bmw benzina turbo
![]() spune-mi o motorizare diesel aspirat la bmw sau la mercedes -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:25 PM |