![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
:unibrow:
se poate ca aceasta masina sa ajunga pe mana unui r#^@r de pe acest forum deocamdata suntem in tratative ![]() nici prea multe detalii nu pot da despre masina intrucat nu stiu decat ce motor are P.S. nu ma intrebati cine va deveni propietarul ca nu va voi spune decat dupa ce se va intampla minunea ![]() pozele sunt facute pe inserat, fara sa am chei sa pozez si interiorul voi reveni cu amanunte -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Eu stiu
![]() -------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Nu se vinde interiorul ala separat ? :drool: -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (sixx) Nu se vinde interiorul ala separat ? :drool:
nu cred, de fapt sigur nu -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
hehe.. isi ia alex rechin? deci asta era surpriza pe care mi-o pregatea ?
![]() oricum sper sa fie un 535, ca altfel nu cred ca are sanse.. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (George77) Eu stiu
![]() da? inseamna ca va afla toata lumea? sau stii sa ti un secret? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Rotile sunt frumoase. 15?
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (316i) Rotile sunt frumoase. 15?
cred ca da, nu le-am luat seama, numi se par asa... cine stie ce!!! eu le-as face de iarna ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
eu nu am spus nimic,dar cred ca s-a laudat pe messenger atunci
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
QUOTE (io's) QUOTE (316i) Rotile sunt frumoase. 15?
cred ca da, nu le-am luat seama, numi se par asa... cine stie ce!!! eu le-as face de iarna ![]() Evident ca de iarna ar fi bune. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
QUOTE (florin83) hehe.. isi ia alex rechin? deci asta era surpriza pe care mi-o pregatea ?
![]() oricum sper sa fie un 535, ca altfel nu cred ca are sanse.. sperantele tale au devenit realitate....e 535 ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
QUOTE (Ionut) QUOTE (florin83) hehe.. isi ia alex rechin? deci asta era surpriza pe care mi-o pregatea ?
![]() oricum sper sa fie un 535, ca altfel nu cred ca are sanse.. sperantele tale au devenit realitate....e 535 ![]() hm :-k sa vedem -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Intreaba exact ce tip de motor are. 535i E28 a venit in versiuni de 218CP (raport compresie 10:1) si 185CP (raport compresie 8:1 + catalizator). Pentru versiunea de 218CP este obligatoriu sa folosesti benzina CO98, altfel ai probleme de preaprindere / detonatii.
Dat fiind ca nu poti sa te prinzi ce tip de motor este (218 sau 185 CP) dupa exteriorul lui, sunt cateva metode "indirecte" de a determina: - din datele din talon / cartea de identitate (cu conditia ca componentele interne ale motorului sa fie cele originale); - dupa codul ECU-ului Motronic: 0 261 200 061 pentru varianta de 218 CP, respectiv 0 261 200 059 pentru cea de 185 CP (cu conditia ca ECU-ul sa fie cel original); - dupa existenta catalizatorului (cu conditia ca sa nu se fi renuntat la acesta, in istoria masinii); - dupa existenta conectorului pentru sonda lambda in cablajul electric al motorului. Din ce an este masina si cam cati Km a rulat? |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Esti invidios? :unibrow: -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (jaffar) alex da o troaca pe o troaca si mai veche si mai naspa [...] cit o sa ridem
Alex (sau orice altcineva vrea sa o ia), iti recomand sa te gandesti bine de tot. Costurile de intretinere pentru un E28 535i sunt mari in prezent si vor fi colosale incepand cu anul viitor. In plus, trebuie totusi sa retii ca E28 este o masina cu aerodinamica foarte slaba si suspensie invechita, iar motorul este gurmand si cu o putere litrica slaba - comparativ nu numai cu standardele actuale, cat si cu un M20. Desi motorul M30 de 3.5l este puternic, totusi el nu ofera mai mult decat un motor de 2.5l modern, iar masina, in ansamblul sau, nu poate fi considerata sportiva sau rapida, comparata cu alte masini mult mai recente. Deci: - daca te uiti dupa sportivitate, E28 535i nu este raspunsul pe care-l cauti; - daca te uiti dupa pret, chiar daca il cumperi ieftin, taxele / impozitele anuleaza pe departe acest avantaj (gandeste-te ca, din 2007, un posesor de E28 535i va plati cca. 700-800 EUR anual numai pentru impozit + asigurare); - foarte probabil vei mai avea ceva cheltuieli (in ordinul a 1000..1500 EUR) pentru a o aduce intr-o stare tehnica buna; - nu uita de costurile cu benzina (plus, daca e motorul de 218CP, cu benzina din cea mai scumpa, cu CO98). Nu vreau sa zic ca un E28 535i este o masina proasta - am si eu una si sunt destul multumit de ea. Dar asta numai in perspectiva faptului ca o am de 6 ani, ca am avut norocul sa prind o perioada cu taxare mica (din 2000 pana in 2006 inclusiv), iar costurile de achizitie s-au amortizat deja. Vreau insa sa spun ca a cumpara, in anul 2006, un E28 535i, este totusi o decizie greu de justificat - mai ales in situatia in care acel E28 nu este in stare tehnica cvasi-perfecta. Daca vrei sa discutam, te rog sa-mi dai un telefon (seara, dupa 6pm). |
|
|
![]()
|
|
As mai adauga ceva: cuantumul impozitelor si asigurarilor care vor intra in vigoare anul viitor face ca achzitia unui automobil vechi, cu motor de peste 3 litri (2999cmc) si care nu are cel putin EUR2 sa fie aproape o iresponsabilitate dpdv financiar (am mai folosit aceasta expresie in trecut si mi-a sarit lumea in cap - nu o luati personal ci pur obiectiv).
Nici un BMW E28 nu are EUR2. Deci, nu prea exista cale de intors. Trecand cu vederea peste acest aspect, cred totusi ca cineva care vrea musai un E28, trebuie sa-si ia fie un 528i (pentru sportivitate), fie un 520i (pentru echilibru economie - sportivitate), fie un 524td (cum, foarte smart, dupa parerea mea, a facut TiL) Parerea mea ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
QUOTE (jaffar) alex da o troaca pe o troaca si mai veche si mai naspa :unibrow:
cit o sa ridem ![]() vrea sa faca crescatorie de struti mah ca in ursulet nu au loc ![]() pretul la carnea de strut va creste vertiginos pt ca strutii sunt imuni la gripa aviara offtopic.. marfa scaunele.. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
interiorul de piele spune totul despre masina ![]() ![]() inca un rechin pe forum.... |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Stati mai ca nu l-am luat inca
![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
sincer daca chiar o sa cumperi masina aia esti complet iresponsabil financiar
chiar daca o iei sub 1000 de euro si masina este in cea mai buna stare posibila. in final este alegerea ta -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:34 AM |