![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
am eu 2 filmulete...o sa le descar de pe telefon
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
felicitari mouse pentru drifturile de la 4tunning.... niste drifturi foarte frumoase intr-o masina impecabila....fata de toti cei cu tobe sparte asta am apreciat cel mai mult...cred ca ai fost cel mai silentios de pe acolo...si din pacat imi pare rau ca auzeam comentarii pe langa mine si nemultumiri ca nu ti se aude masina si nu scoate fum etc...etc...etc...de la diferiti cocalari ordinarii care nu vroiau sa vada niste cerce controlate...ci niste rupteturi care scot mult fum si fac mult zgomot si inutil pe deasupra.... ![]() Felicitari, Si prin jurul meu se auzeau comentarii legate de motor si tobe dar s-au linistit repede oamenii.Un adevarat MAESTRU ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Neqj0LdUBnA This post has been edited by coman cosmin: Apr 13 2009, 09:09 AM -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
felicitari mouse pentru drifturile de la 4tunning.... niste drifturi foarte frumoase intr-o masina impecabila....fata de toti cei cu tobe sparte asta am apreciat cel mai mult...cred ca ai fost cel mai silentios de pe acolo...si din pacat imi pare rau ca auzeam comentarii pe langa mine si nemultumiri ca nu ti se aude masina si nu scoate fum etc...etc...etc...de la diferiti cocalari ordinarii care nu vroiau sa vada niste cerce controlate...ci niste rupteturi care scot mult fum si fac mult zgomot si inutil pe deasupra.... ![]() daca tot te-am criticat pana acum ; felicitari mouse meritai locu 1 pt. felul in care ai controlat masina si pt. respectarea regulilor ai grija de masina in continuare si bafta cu ambele ne mai vedem:) Felicitari, Si prin jurul meu se auzeau comentarii legate de motor si tobe dar s-au linistit repede oamenii.Un adevarat MAESTRU ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Neqj0LdUBnA multumesc frumos...dany,evildeath,cosmin si celorlalti... ce meritam ce nu meritam...o chestie ce m-a deranajt M3-u a avut 2 soferi...culmea la antrenament nu facea mai nimic iar duminica s-a dat f.bine...si sambata calin cu ursu alb...3.2 turbo parca era(sper sa nu gresesc)era sub mine......prea putin conteaza a fost marfa ca ne-am dat 4 zile ca disperatii fara sa vina militzia ![]() cine mai are poze....sa le posteze...iar filumeletele sa mi le dea... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Foarte frumos!
|
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-November 08 Member No.: 2,316 Car: ex e30_e46_e36 Engine: m20b25 - 170cp ![]() |
FELICITARI domnule MOUSE. Te-ai dat intradevar spectaculos si ca la carte. fara zgomot aiurea. numai scrisnet de anvelope si fum tot de la ele. am incercat sa dau de tine dupa ce te-ai dat, dar nu te-am mai gasit. venisem tocmai de la vaslui si ma bucuram ca m-as putea intilni cu un cetatean posesor urs de pe forum
![]() -------------------- 1999 e36 320i convertible
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Bravo mestere! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
A mers bine Mouse, insa per total ma asteptam la mai mult de la eveniment.
Multi (asa mi s-a parut mie, poate ma insel) erau la nivel de cerculete incontrolabile, haotice si burn-out. Putini erau in stare sa faca trecerea corect de pe un cerc pe celalalt. -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
Felicitari pentru cupa !! Te iert de data asta ca ai chinuit putin ursu
![]() -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
L-a chinuit cu rost, nu ?
-------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
Felicitari Mouse pt prestatie, ai fost la inaltime. |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
bravo, ai dat ok, vezi sa nu ti se urce la cap
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 267 Joined: 13-September 07 Member No.: 1,144 Car: E30 cabrio Engine: M40B18 ![]() |
bv mouse , ai dat super
![]() -------------------- M40B18 E30 Convertible Design Edition - Mauritiusblau
+ M-technik suspension + Wiesmann hardtop + 16" BBS RS - front 9,5J ET 21 ; rear 11J ET 09 + others ... |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 556 Joined: 11-November 07 From: PLOIESTI Member No.: 1,277 Car: E30 Engine: 2.4D 85CP ![]() |
ti-am spus si acolo ...iti spun si aici,......meritai locul 1........felicitari maestre........
-------------------- E30..324D E30..325 I
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Foarte frumos! FELICITARI domnule MOUSE. Te-ai dat intradevar spectaculos si ca la carte. fara zgomot aiurea. numai scrisnet de anvelope si fum tot de la ele. am incercat sa dau de tine dupa ce te-ai dat, dar nu te-am mai gasit. venisem tocmai de la vaslui si ma bucuram ca m-as putea intilni cu un cetatean posesor urs de pe forum ![]() eram pe acolo...poate ca nu m-ai vazut... Bravo mestere! ![]() A mers bine Mouse, insa per total ma asteptam la mai mult de la eveniment. Multi (asa mi s-a parut mie, poate ma insel) erau la nivel de cerculete incontrolabile, haotice si burn-out. Putini erau in stare sa faca trecerea corect de pe un cerc pe celalalt. Felicitari pentru cupa !! Te iert de data asta ca ai chinuit putin ursu ![]() lasa ma ca doar joi l-am chinuit aiurea in rest....relax pe 2 ![]() L-a chinuit cu rost, nu ? 4500-5000rpm... Felicitari Mouse pt prestatie, ai fost la inaltime. bravo, ai dat ok, vezi sa nu ti se urce la cap ![]() nu mi se urca ma ![]() bv mouse , ai dat super ![]() ti-am spus si acolo ...iti spun si aici,......meritai locul 1........felicitari maestre........ asa a fost sa fie.... ![]() VA MULTUMESC LA TOTI !!!!!!!!!!!!!!! poate asa i-am zgandarat si pe altii sa participe si ei ![]() ii auzeam pe unii pe acolo(inclusiv pe participanti) asta s-a antrenat ca disperatu'(chiar din prima zi cand prosteste am intrat in limitare am iesit in limitare) in rest...cel putin cu 2.5-u m-am dat haotic intr-o seara cu Cobra(stie)inainte de pitesti.....(si asta iarna cu cabrioleta) din masina mi-am vazut o groaza de greseli mai ales dupa ce s-au incalzit gumele.... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Foarte frumos ,felicitari:)
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
deci pana la urma e mai bine cu treapta 2
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Foarte frumos ,felicitari:) merci !!! deci pana la urma e mai bine cu treapta 2 ![]() ![]() da...multumesc ca m-ati tras de urechi ![]() ![]() am subestimat-o... azi am montat una bucata trapa electronica... maine montez si geamurile electronice...doar pe fata(pe spate nu e nevoie ![]() This post has been edited by Mouse: Apr 16 2009, 07:46 PM -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Electrice. |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Sau actionate de cimpanzei.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:25 PM |