![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 11-September 08 From: Arad Member No.: 1,788 Car: E46 Engine: M43 1.9 105CP ![]() |
salut,
Am si eu o intrebare/problema pentru E46-le meu din 2000: de ceva vreme incoace nu se mai aprinde martorul din bord care ma avertizeaza ca e deschisa usa ( spate drapta ), problema sigur nu e in bord pentru ca nici becurile din habitaclu nu se aprind cand deschid usa respectiva. Stie cineva unde e locat senzorul ( intrerupatorul sau cum dracu se numeste ) acela de la usa care sesizeaza daca e deschisa sau nu ? mersi, |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
pe stalpul pe care e usa,e ca un tamburus,incearca sa apesi pe el sa vezi daca functioneaza
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 11-September 08 From: Arad Member No.: 1,788 Car: E46 Engine: M43 1.9 105CP ![]() |
![]() Singurul lucru pe care l-am gasit e siwtch-ul de pe usa ( child protective....bla bla ) daca il cuplezi nu mai poti deschide usa pe dinauntru doar de afara. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 13-July 07 Member No.: 1,019 Car: E46 Engine: M47 ![]() |
Salut,
Contactul care iti indica daca usa e inchisa/deschisa e incorporat in yala (piesa din care iese butonul protective child. Ca sa ajungi la el trebuie sa dai fata de usa jos, sa demontezi yala de pe usa si apoi sa desfaci yala. Cureti contactele cu spray de contact sai asamblezi la loc. Asta e tot (juma' de zi de munca ![]() O zi buna, Ionut |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ai de munca
ce bine era cu un tamburas ca la dacie -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:49 AM |