IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> taxa de poluare scoasa???
alex230ro
post Sep 3 2008, 03:46 PM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

http://www.antena3.ro/Senatul-a-decis-elim..._53593_ext.html

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...xei-poluare.htm

trageti tare cat puteti daca se voteaza ca poi cine stie.... smile.gif

--------------------
cotetz 1,8is
Go to the top of the page

+Quote Post
sergiu67
post Sep 3 2008, 03:55 PM
Post #2

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: din zalau, viitura in arad
Member No.: 1,103
Car: bmw e30 turing
Engine: 1,8

faza e ca o sa scoata taxa asta idioata...dar..aici vine problema mai mare...sa nu se intample ca si in alte state europene in care platesti o taxa f mica de inmatriculare dar banii cei mai multi se vor da la impozite...cum e in germania..te vor obliga sa iti iei masina cat mai noua...ca sa renunte lumea la "rable"....prefer o "rabla" decat boratura de logan, clio, magar...scuze megane

--------------------
Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.

+Quote Post
Sportivu
post Sep 3 2008, 04:48 PM
Post #3

Mensch Maschine

From: Bucuresti
Member No.: 976
Car: E34
Engine: M60B30

Stati linistiti, tot vor gasi ei o solutie ca sa platim in continuare bani. Nu v-ati prins ca traim intr-o falsa si chinuitoare democratie? biggrin.gif

+Quote Post
alexutzu
post Sep 3 2008, 06:52 PM
Post #4

9% BMW corupt
*

From: Bucuresti / Dr. Taberei
Member No.: 490
Car: BMW e36
Engine: nu-ti spun!

nu stiu de ce dar imi vine foarte greu de crezut ca vor renunta definitiv la aceasta taxa sau la orice alt mod de a ne lua banii

+Quote Post
81DMC77
post Sep 3 2008, 08:14 PM
Post #5

Marcel D.

From: Corusu
Member No.: 1,035
Car: E39 + E46
Engine: M52 2.0 150CP + M43

Vin alegerile. Dupa, vedem noi. Traim in romanica mad.gif

--------------------
Marcel D.

BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction
----------------------------------------
ex E30 318i, ex E30 324d

+Quote Post
Rares
post Sep 3 2008, 09:47 PM
Post #6

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Car: E39
Engine: e12

QUOTE (sergiu67 @ Sep 3 2008, 04:55 PM) *
faza e ca o sa scoata taxa asta idioata...dar..aici vine problema mai mare...sa nu se intample ca si in alte state europene in care platesti o taxa f mica de inmatriculare dar banii cei mai multi se vor da la impozite...cum e in germania..te vor obliga sa iti iei masina cat mai noua...ca sa renunte lumea la "rable"....prefer o "rabla" decat boratura de logan, clio, magar...scuze megane

Daca e faza sa forteze lumea sa isi ia masini noi, toata lumea foloseste ca exemplu: dacia, clio, etc... de ce nu se gandeste nimeni la audi, vw, mercedes, bmw, ford, etc? Faza cu loganul o aud deja de aproape 2 ani si cred ca este un non-exemplu. Lumea gaseste sa dea exemple care nu ii convin....

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post
bartro
post Sep 4 2008, 09:02 AM
Post #7

zijdelings geļnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

Impozitul anual la motor de 3000cmc mi se pare destul deja, e mult peste salariu medie pe economie. Sper sa nu mai umbla statul pe acolo. Ce pot sa mai fac ar fi impozit in functie de norma de poluare la care sa incadreaza masina. Atunci o sa fie interesant, fiind o gramada de masini Euro 1 sau 2 care in Romania nu sunt reconoscuta ca atare.

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
MeHigh
post Sep 4 2008, 09:05 AM
Post #8

Roadrunner

Member No.: 1,273
Car: E39
Engine: M57D30

desi mi-e greu sa cred ca le-a venit mintea la cap....sper sa nu umble la impozite, cel putin nu in sus.

--------------------
Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one

+Quote Post
enucos
post Sep 25 2008, 08:20 PM
Post #9

18% BMW corupt
*

Member No.: 265
Car: E28
Engine: M20 2.0 125CP

QUOTE (Rares @ Sep 3 2008, 10:47 PM) *
Daca e faza sa forteze lumea sa isi ia masini noi, toata lumea foloseste ca exemplu: dacia, clio, etc... de ce nu se gandeste nimeni la audi, vw, mercedes, bmw, ford, etc? Faza cu loganul o aud deja de aproape 2 ani si cred ca este un non-exemplu. Lumea gaseste sa dea exemple care nu ii convin....

Se foloseste ca exemplu logan si altele de genul asta pentru ca pretul pentru una noua este asemanator cu pretul pentru o "rabla" si atunci compari o masina noua cu una veche la acelasi pret, dar performante diferite si taxe de inmatriculare diferite, nu se poate face comparatie intre un bmw vechi de 10-15 ani si unul nou, din cauza diferentelor mare de pret.

--------------------

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Sep 25 2008, 09:06 PM
Post #10

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

bai nene e scoasa sau nu ?sa stiu daca inscriu e 34

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed

+Quote Post
Ionut
post Sep 25 2008, 09:17 PM
Post #11

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

inca nu...

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone

+Quote Post
Horus
post Sep 26 2008, 11:20 AM
Post #12

9% BMW corupt
*

Member No.: 96

Logan, Logan(Clio, Megane)....da macar nu polueaza in halul in care o fac cazanele astea vechi.....ca la mediu nu se gandeste nimeni.

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Sep 26 2008, 11:26 AM
Post #13

me,love,ciupacabra

asa e
horus daca aveam vre oposibilitate iti dadeam ban si ignore pe ip:PPdar nu pot
asa ca o sa glumin in continuare pe poluare.tu nu poluezi deloc???fie si doar cu prezenta???ca uite eu ma simt poluat de tine.ar trebui deci ca prin urmare sa fi banat:P

ps inainte sa ajungem la cazane .mai bine te ai duce sa te ei de cai care taie padurile care deverseaza deseuri toxice in rauri de cei de la tara care si spala covoarele in apa de rau .cu cei care arunca gunoaie pe strada care au fabrici .si mii de alte chestii.......pana la cateva cazane care mai merg si rar.........mai este.
apropo jumate din romania este plina de cazane.noi pe forum avem vre o 100 maxim sa zicem:P asa ca informatie

--------------------

girls allowed

+Quote Post
Horus
post Sep 26 2008, 11:41 AM
Post #14

9% BMW corupt
*

QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 26 2008, 12:26 PM) *
asa e
horus daca aveam vre oposibilitate iti dadeam ban si ignore pe ip:PPdar nu pot
asa ca o sa glumin in continuare pe poluare.tu nu poluezi deloc???fie si doar cu prezenta???ca uite eu ma simt poluat de tine.ar trebui deci ca prin urmare sa fi banat:P

ps inainte sa ajungem la cazane .mai bine te ai duce sa te ei de cai care taie padurile care deverseaza deseuri toxice in rauri de cei de la tara care si spala covoarele in apa de rau .cu cei care arunca gunoaie pe strada care au fabrici .si mii de alte chestii.......pana la cateva cazane care mai merg si rar.........mai este.
apropo jumate din romania este plina de cazane.noi pe forum avem vre o 100 maxim sa zicem:P asa ca informatie

Ce-i cu prima parte a mesajului? blink.gif parca era un forum democratic.

In legatura cu cea de-a 2-a parte, eu unul, nu m-am luat de nimeni, doar mi-am expus parerea.
Aici era vorba de taxa de poluare auto, nu de taiatul padurilor, poluarea apelor,etc.... iar taxa asta priveste pe toata lumea nu doar forumul bmwzone, asa ca nu inteleg care e rostul acelei informatii. Din punctul meu de vedere actuala taxa este rezonabila, nu te arde la buzunar daca cumperi o masina care polueaza putin.

+Quote Post
Shark
post Sep 26 2008, 12:01 PM
Post #15

73% BMW corupt

From: Iasi
Member No.: 176
Car: E30 316i
Engine: M40B16 100CP

Eu am spus-o si o repet de cate ori este nevoie. Taxa de poluare in actuala forma este o aberatie. Horus, daca doresti taxa de poluare corecta, atunci faci o evaluare la RAR sa vezi cat polueaza FIECARE masina individual (nu dupa marca sau vechime, asta este o prostie!) si apoi inmultestii cu nr. de kilometri parcursi. E corect asa?

De ce sa platesc eu zeci de milioane daca imi iau un BMW de 5000cmc si merg cu el 5 km in fiecare duminica si sa nu plateasca aproape nimic ala cu autobuzul care face milionul de kilometri in cativa ani si te lasa intr-un nor albastru la fiecare plecare din statie.
Asa ca hai s-o lasam mai moale cu poluarea ca suntem satui de bazaconiile astea.

--------------------
You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40.
For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape.

+Quote Post
Horus
post Sep 26 2008, 12:25 PM
Post #16

9% BMW corupt
*

QUOTE (Shark @ Sep 26 2008, 01:01 PM) *
Eu am spus-o si o repet de cate ori este nevoie. Taxa de poluare in actuala forma este o aberatie. Horus, daca doresti taxa de poluare corecta, atunci faci o evaluare la RAR sa vezi cat polueaza FIECARE masina individual (nu dupa marca sau vechime, asta este o prostie!) si apoi inmultestii cu nr. de kilometri parcursi. E corect asa?

De ce sa platesc eu zeci de milioane daca imi iau un BMW de 5000cmc si merg cu el 5 km in fiecare duminica si sa nu plateasca aproape nimic ala cu autobuzul care face milionul de kilometri in cativa ani si te lasa intr-un nor albastru la fiecare plecare din statie.
Asa ca hai s-o lasam mai moale cu poluarea ca suntem satui de bazaconiile astea.

E foarte corect, asa ar fi cel mai bine.
Totusi, o problema ar fi masluirea kilometrajului.

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Sep 26 2008, 12:38 PM
Post #17

me,love,ciupacabra

corect.uite de ex eu am acasa un bmw e 34 525 24 v in stare impecabila.nu pot sa merg cu el ca costa taxa vre o 2700 euro.
taica miu are un cotet de dacie care scoate fum albastru si negru si are itp si merge, ti se pare corect??
e democratic nu ai vazut semnele de zambet:PP tu esti prea perfectionist si fixat pe cateva bmw uri.

cel mai bine taxa de poluare ar fi sa fie pusa in benzina
platesti atata cat mergi.cu cat consumi mai putin la 100 de km cu atata platesti mai putin
ai 850 si consuma 30 platesti multa benzina......ma gandeam si eu .

--------------------

girls allowed

+Quote Post
Horus
post Sep 26 2008, 12:42 PM
Post #18

9% BMW corupt
*

QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 26 2008, 01:38 PM) *
corect.uite de ex eu am acasa un bmw e 34 525 24 v in stare impecabila.nu pot sa merg cu el ca costa taxa vre o 2700 euro.
taica miu are un cotet de dacie care scoate fum albastru si negru si are itp si merge, ti se pare corect??
e democratic nu ai vazut semnele de zambet:PP tu esti prea perfectionist si fixat pe cateva bmw uri.

cel mai bine taxa de poluare ar fi sa fie pusa in benzina
platesti atata cat mergi.cu cat consumi mai putin la 100 de km cu atata platesti mai putin
ai 850 si consuma 30 platesti multa benzina......ma gandeam si eu .

Cea mai buna propunere.

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Sep 26 2008, 12:48 PM
Post #19

me,love,ciupacabra

noroc ca nu putem schimba nimic.ca altfel tara asta ar ,merge mai bine

ps as lasa sa aduca orice masina de afara daca ar trece itp u l si noxele pe bune fara spagi.altfel cazane pe strazi plin

--------------------

girls allowed

+Quote Post
Horus
post Sep 26 2008, 03:25 PM
Post #20

9% BMW corupt
*

Totusi, daca s-ar adauga taxa la pretul benzinei, ar iesi din calcul noxele....in concluzie nu exista o varianta care sa impace pe toata lumea.

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 12:29 AM