![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
La cererea unui prieten, postez acest topic.
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Legendele spun ca sunt fiabile, rar cade vreo piesa pe ele, dar si cand cad....
Nu am avut japoneza pana acum, nu pot confirma legenda. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
sunt fiabile....chiar foarte fiabile, eu am si sunt foarte multumit cred ca depinde totusi de marca si de an..... -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
probabil a 2-a masina care as lua-o dupa BMW
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
In calitate de co-detinator de Toyota RAV4 la partea de fiabilitate nu pot decat sa o laud. Ca e facuta si asta de pentru unele chestii trebuie sa demolezi juma de masina e partea a doua, spre deosebire de VW la asta nu prea ai de ce sa umbli la multe lucruri.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
parerile sunt impartite, cred ca peste un timp pot da mai multe amanunte in familie am 2 posesori de masini japoneze (chiar 3 daca ma gandesc si la aliante) sa o luma in ordine... toate sunt marca TOYOTA dupa cum urmeaza: 2 AVENSIS, ultimul model, una benzina 1.8 (a unei rude.... mai mult cunostinta decat ruda ![]() ![]() 1 RAV 4 septembrie 2005 2.2 diesel 150hp ( o verisoara a nevesti-mi), acum are ~20000km si a avut ceva probleme dupa cum urmeaza (ce stiu eu): la 3000 km in drum spre austria pe autostrada (la unguri) s-au aprins muuulte becuri prin bord si nu mergea mai mult de 80km/h, a oprit intr-o parcare (noapte fiind si ajunul revelionului) se uitat barbat-su ca la poarta noua, a umblat pe la sigurante si si-a revenit (singura Xfiles), apoi tot pe acest drum a observat ca la frana trepida volanul (3000 km ! ! ! ), cand s-a intors, normal, s-a dus la garantie si nu s-a schimbat nimic motivand ca a incins franele si a intrat in apa ( mi-a jurat ca a fost uscat tot drumul si cat poti sa incingi frane la un suv ![]() ![]() ![]() cam atat cred ca treaba cu masinile japoneze sunt fiabile a ramas o legenda ![]() PS: o matusa de departe are un RAV 4 din 98 (l-a luat nou, primul model de RAV) si o are si acum si NU a avut NICI O PROBLEMA la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
cred ca treaba cu masinile japoneze sunt fiabile a ramas o legenda ![]() cred ca legenda cu masinile japoneze se aplica la cele FACUTE IN JAPONIA . acum multe se fac in franta anglia .. va pot confirma chestii valabile de la electronicele made in japan si electronicele de firma japoneza made in china,unele acelasi model,achizitionate la ceva timp unul dupa altul ,mare diferenta intre cel japonez si cel made in china (ca si calitate ). -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Seful meu a avut un timp Toyota Corolla, n-a avut nici o problema cu ea vreun an, dupa care a dat-o. Apoi si-a luat o Honda Accord 2.4 benzina, la fel, in mai mult de 1 an cat a tinut-o n-a avut nici o problema. Dupa care a luat-o un cunoscut al lui, nici pe el nu l-am auzit sa fi avut vreo problema, si cred ca o mai are si acum (au trecut aproape 2 ani de atunci). Cand seful a dat Honda si-a luat Saab 95 Aero, cu care a avut niste probleme electrice. Toate masinile de mai sus au cutie automata.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cred ca legenda cu masinile japoneze se aplica la cele FACUTE IN JAPONIA . andrei, RAVul de care povesteam mai sus ESTE fabricat in japonia, stiu ca atunci cand l-a luat a platit o gramada de taxe vamale la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
naspa..mai stiu si eu o celica din 2005...are 30k . si asta e sigur made in japan...desi nu prea mi s-a parut mie cand am mers cu ea si cand m-am suit.am cercetat si acolo e facuta.. o groaza de belele .in afara de faptul ca a fost lovita rau la un mom dat pe la 10 mii .probleme de ordin electric cat cuprinde...controlul tractiunii merge cand vrea el ,a avut probleme cu radiatorul (spart la vreo 20 d mii ) ,termostat la vreo 27 d mii ,acum de curand mi-a zis baiatul respectiv ca ii moare motorul la stop la relanti ,in timp ce sta pur si simplu...pusesem si anunt pe aici cu ea omul vrea sa scape urgent de masina ... LE :baietii de la toyota romania i-au pus radiator de opel astra ,care zic ei ca duce muult mai bine decat cel oem toyota (masina nu e luata de aici ci din .de -si acolo iei tzepe ![]() This post has been edited by ionusunt: Mar 15 2008, 01:48 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
PS: o matusa de departe are un RAV 4 din 98 (l-a luat nou, primul model de RAV) si o are si acum si NU a avut NICI O PROBLEMA la ea RAV-ul despre care vorbeam e in '97. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
aseara am mai auzit una buna despre "japoneze", honda CR-V 2005 la 40mii km s-a rupt o planetara pe fata
![]() ![]() ![]() o fi normal? masina nu a facut offroad sau ceva asemanator, a circulat NUMAI pe sosele -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Experiente cu japoneze am avut doar de anu' trecut cand am luat Corolla (fabricata 2003) - nici o problema in juma de an si stiu ca nici fostul proprietar nu a avut (a tinut-o un an doar) Acum am Rav-ul (fabricat 2002) - la fel, nici o problema, am inteles de la unicul proprietar anterior ![]() Nu stiu cum sunt noile modele, dar cred ca tendinta generala din industria auto - masinile mai veki sunt de obicei mai fiabile decat cele din generatiile mai noi - e valabila si pt japoneze.. -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 82 Joined: 15-February 06 From: bucuresti Member No.: 191 Car: bmw e36 coupe Engine: m50 2.5 192 cp ![]() |
eu sunt inebunit dupa o handa s2000, pe care sper sa mi-o iau in max un an, m-am uitat pe net si sunt intradevar extraordinar de fiabile ...nu zic de cum fuge
![]() -------------------- e46 coupe DIESEL si 6 trepte
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:30 AM |