IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> reconditionare urs, schimburi,sfaturi...
hando
post Feb 2 2008, 09:29 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 365

Am un urs din 86 pe care vreau sa-l reconditionez.recent am mai achizitionat unul care estetic arata mai bine k al meu,plus ca are aer si abs.In principiu voi lua tot interiorul de pe ala sa-l pun pe al meu.Problema ar fi k al meu e bejmetalizat iar ala e verde(culorile originale)Am tot stat si m-am gandit cum sa fac si nu prea as vrea sa schimb culoarea la masina da,pe de alta parte nici nu s-ar potrivi cu interiorul(verde)As prefera sa fac un schimb k cineva de fetele interioare de usi si mocheta.sa le dau pe cele verzi la schimb cu unele maro,negre...ceva sa mearga cu galben sau bej metalizat.deci,dak e cineva sau cunoasteti pe cineva care ar vrea...as fi recunascator.ca o mentiune,mocheta si fetele de usi sunt impecabile,doar ca am nevoie pt.modelul cu 4 usi.
Inca o rugaminte,dak stiti pe cineva care face prelungire din fibra pt.bara spate,modelul original.Am niste prieteni de unde as putea sa iau un kit siedl fata\spate dar eu as opta pt.barile clasice.Problema e ca nu-mi place bara spate pt.k din orice pozitie te uiti se vede lacasul de la roata de rezerva,ceea ce cu o prelungire(buza) de fibra s-ar rezolva.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 04:26 AM